Şimdi Ara

Hile günlerinde ne yiyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar hile günleriniz nasıl geçiyor, ya da yapıyor musunuz hile günü? Yapıyorsanız tek öğün mü ödüllendirirsiniz kendinizi yoksa tüm gün mü? Yarınki hile günümde şunları planlıyorum.

Sabah
    6 yumurta 2 sarı şeklinde, üzerine bir kaç dilim sucuk. 2 dilim kepekli ekmek.
    150 gram yulaf, süt, bir kaç tane negro bisküvi.
    2 adet krep

Öğlen
    250 gram sebzeli tavuk
    75 gram basmati pilav
    Muz, Süt ve biraz kakao ile hazırlayacağım ev yapımı dondurma.

Antreman

Akşam
    250 gram sebzeli tavuk
    75 gram basmati pilav

Yatmandan önce de lor salatası yiyeceğim.

Biraz abarttım gibi ama olsun, 2 haftada 1 yapıyorum zaten. Olimpiya mı olacağız arkadaşım. Yarım saat kardiyo ekleyeceğim antremanda.

• Hocam seninki pek cheat olmamış ya cheat day'de 1 pizza yarım tiramisu gömdüğümü bilirim.
    Şu aralar yoğun definisyon yapmaya çalıştığım için cheat day'de bile normal beslenmeme iki dilim trileçe tatlısı eklemiştim o kadar, onu da iki haftada bir yapıyorum. Bulk döneminde bahsettiğim gibi abartırım ama.
  • senin yazdığın benim bulk dönemde yediklerimin yarısı etmez, cuttada yerim. cheat meal'ın anlamını biliyor musunuz ?

önemli olan ne yediğin değil ne kadar kalori aldığın. bunları hergün ye ve her gün yediğinden fazla kalori yak yağ yakarsın yine.

yumurtayı sarı beyaz diye ayırmaya gerek yok. zararından çok faydası var.

tüm gün değil tek öğün, tercihen bacak antrenmanından sonra yapılmalı. ben kahvaltıda istediğimi yer börek poğaça vs. temeli hazırladım. öğünde de 3000 kaloriyi geçerim tek.

-steakhouse + 12li soğan + kanat + üzerine milkshake + dondurma
    -çift duble iskender
    -karışık sandviç 2-3 tane
    -istediğin kadar pizza vs.

hepsinin sonuna kaymak olarak dondurma
    al sana full+full cheat day
  • quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Hocam seninki pek cheat olmamış ya cheat day'de 1 pizza yarım tiramisu gömdüğümü bilirim.
    Şu aralar yoğun definisyon yapmaya çalıştığım için cheat day'de bile normal beslenmeme iki dilim trileçe tatlısı eklemiştim o kadar, onu da iki haftada bir yapıyorum. Bulk döneminde bahsettiğim gibi abartırım ama.

Yağ yağmak istediğim için fazla abartmak istemedim açıkçası.

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

senin yazdığın benim bulk dönemde yediklerimin yarısı etmez, cuttada yerim. cheat meal'ın anlamını biliyor musunuz ?

önemli olan ne yediğin değil ne kadar kalori aldığın. bunları hergün ye ve her gün yediğinden fazla kalori yak yağ yakarsın yine.

tüm gün değil tek öğün, tercihen bacak antrenmanından sonra yapılmalı. ben kahvaltıda istediğimi yer börek poğaça vs. temeli hazırladım. öğünde de 3000 kaloriyi geçerim tek.

-çift duble iskender

Bende yağ yakmak istediğim için fazla abartmak istemedim açıkçası. Cheat meal olayını diyet döneminde fazla karbonhidrat almadığımız, çok kalori almadığımız için metabolizma hızlansın diye yapılır diye biliyorum. Vücudu şaşırtmak, diyete alışmamasını sağlamak için bir nevi, doğru mudur?

Birde antreman öncesi ve ya sonrası farkı nedir? Antreman öncesi yüklenip yeterli süre sonunda spora gitsek olmaz mı? Yoksa abartılı beslendiğimiz için fazla performans mı alamayız antremandan?
    Günün tamamında, normalde yaptığımız programın dışında (fazla abartmadan) istediklerimizi yeyip sizin dediğiniz tek öğünü(bu sefer abartarak) yapsak bir sıkıntı olur mu? Fazla soru sordum maruz görün, sürekli öğrenmeye çalışıyorum bir şeyleri.

• Cheat day olarak değil de meal olarak yapıyorum, fast food tüketiyorum genelde. Canım ney istiyorsa ona göre değerlendiriyorum, haftada 1 kere falan.
  • Bence cheat lik bi durum olmuyo. Yediğiminde kalorisini sayıyorum ona göre günü kapatıyorum zaten
  • hile öğünleri iyidir ama fazla abartmamak lazım hafta boyunca 6 gün 300 kalori açık verip (toplam 1800) 7. gün 2000-3000 kalori fazlası almak saçma bence. ben günlük yediklerime ek olarak 1 burger yerim veya evde yagsız patates kızartma makinem var onda 500-600gr patates yaparim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Hocam seninki pek cheat olmamış ya cheat day'de 1 pizza yarım tiramisu gömdüğümü bilirim.

Yağ yağmak istediğim için fazla abartmak istemedim açıkçası.

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

senin yazdığın benim bulk dönemde yediklerimin yarısı etmez, cuttada yerim. cheat meal'ın anlamını biliyor musunuz ?

-çift duble iskender

Bende yağ yakmak istediğim için fazla abartmak istemedim açıkçası. Cheat meal olayını diyet döneminde fazla karbonhidrat almadığımız, çok kalori almadığımız için metabolizma hızlansın diye yapılır diye biliyorum. Vücudu şaşırtmak, diyete alışmamasını sağlamak için bir nevi, doğru mudur?

Birde antreman öncesi ve ya sonrası farkı nedir? Antreman öncesi yüklenip yeterli süre sonunda spora gitsek olmaz mı? Yoksa abartılı beslendiğimiz için fazla performans mı alamayız antremandan?
    Günün tamamında, normalde yaptığımız programın dışında (fazla abartmadan) istediklerimizi yeyip sizin dediğiniz tek öğünü(bu sefer abartarak) yapsak bir sıkıntı olur mu? Fazla soru sordum maruz görün, sürekli öğrenmeye çalışıyorum bir şeyleri.

vücudun en aç olduğu an bacak antrenmanından sonrası, o yüzden ben cheat mealimi bacaktan sonra yapıyorum ne yersem işe yarar mantığında.

ant öncesi yersen depolanacak, ant sonrası yersen kullanılacak. benim plasebo bunu mantıklı görüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.