Merhaba, mevcut insignia model aracimi satip 5.20i almayi dusunuyorum. Sifir a3 fiyati ile 2015 model dolu 5.20 ler ayni para neredeyse. Aradaki yil ve km farki sizce goze alinabilir mi ? F10 un hala kasa olarak yakisikli ve modern bir tasarimi oldugunu dusunuyorum. Ozellikle ici visne rengi olanlar cok şık duruyor. A3 te ise orta konsol yeni 308 e benziyor. Klima tuslari clio 5 ile ayni. Yani hepsi birbirine benziyor (Dis tasariimina sozum yok) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NZM_TURKEİ -- 8 Ağustos 2023; 10:17:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hala F10 Kasa Alinir Mi? Yoksa A3 Mü
-
-
0 a3u nereden hangi bayiden alıyorsun, öyle bir araba yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
520i yakıt olarak üzer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Soruyu kimin sorduğuna ve Alınacak 5.20i ye göre değişir hocam.
Öncelikle alınacak 5.20i nin çok temiz ve iyi bakımlı olduğunu farz ediyorum.
- Eğer; ben bu arabayı alırım, 2-3 sene binerim, yatırımlık bir endişem yok o zamanki piyasası neyse satarım diyorsanız elbette alınır. 5.20i çok konforlu ve hoş bir araba. Ve tasarımı kesinlikle eskimiyor hala.
- Eğer; ben bu aracı alacam ama kar da etmek istiyorum yatırım amaçlı da düşünüyorum derseniz alınmaz. 2015 model bmw şimdiden 8 yaşında. aldınız 2-3 sene bindiniz 10-11 yaşında araç. Hastası illaki alır ancak daha genç daha teknolojili araçlar varken çok değer kaybeder.
Teknoloji ve "arabadaki oyuncaklar" son 4-5 senede felaket gelişti ve çeşitlendi. Haliyle her kullanıcıya satabileceğiniz bir araç olmayacak.
Bu arada yakıt konusunda, evet yakıyor. Şahsen ben 10-11 lerde geziyordum bir süre kullandım. Abim aynı arabayla 14-15 lerde geziyordu. Bizim sülalenin en az yakıt yaktıranı eşim bile 8 civarlarından aşağı inemedi :D
-
İkisi o kadar farklı araçlar ki, bence neye ihtiyacınız olduğuna bakın , a3 c segmenti 5 serisi e segmenti. Arada ciddi boyut farkı var. Ailenin büyüklüğüne göre bağaj alanı falan farklı tabiki.
Teknoloji olarak şu son zamanda çıkan can canlı şeylere çok takılmıyorsanız, teknoloji olarak iki araç da güzeldir. f10 8 yaşında da olsa çok boş bir araç değil.
Birisi sıfır, garantisi bilmem nesi olan bir araç olacak, diğeri ise 8 yaşında bir araç olacak. f10 masraf açarsa biraz daha fazla masraf açabilir. Sıfır bazında bakarsanız arada ciddi bir fiyat farkı var sonuçta.
Ayrıca f10'un kasko sigorta rakamları a3'e göre farklı olabilir bu kısmı da araştırırdım ben alacak olsam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X