Şimdi Ara

Half Life 3!?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzide yapımın üçüncü bölümü için cemre toprağa olmasa da havaya düştü...

Half Life 3!?

stuffwelike.com Valve'den Doug Lombardi ile gerçekleştirdiği söyleşide episode 3 sonrası neler planladıklarını şöyle sormuş:

Stuff We Like: Are there any current plans after Episode 3 to have a Half Life 3?

Aşağı yukarı tercümesi:

Half Life 2 Episode 3'ün ardından Half Life 3 planlarınız içinde mi?

Cevap ise şöyle:

Dave L: We haven’t announced anything specific, but Half-Life won’t end at Episode Three – hang on to your crowbars!

Tercümesi: Spesefik bir açıklama yapmak istemesemde Half Life, "Episode 3" ile sona ermeyecek. Sonrası için şimdiden kemerlerinize sıkı tutunun

Kısaca Half Life efsanesinin nerelere kaç bölüme gideceğini yayılacağını bekleyip görün demiş benim anladığım.

Kaynak:http://www.stuffwelike.com/stuffwelike/2007/12/12/half-life-3-world-exclusive/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1makarna1 -- 13 Aralık 2007; 16:23:24 >

• Hadi hayırlısı olsun bakalım.
  • hayırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Hadi hayırlısı olsun bakalım.

• Şöyle Crysis gibi DX10 Kartların sınırlarını zorlayan bir Half Life 3 olsa süper olurdu
  • keşke sonsuza kadar sürse,valve bilir işini kartların sınırlarını zorlatmaz.Yine aşmış bir optimizasyonla gelir oyun,ve crysis gibi de boş olmaz.Half Life grafik için oynanmaz,o oyun boşuna "yapılmış en iyi bilgisayar oyunu" ödülleri almadı.Resmen sıkı sıkıya takip ettiğimiz bir dizi gibi oldu oyun,oynamasan bile oynayanın yanında izlemek piyasadaki her oyundan daha tatmin edici güzellikte.
  • episode 3 ten sonra hani episode 4 gelcekti....

aman yaw neyse...gelsin de nası gelirse gelsin...bu arada valve de artık şu grafik motorunu değiştirse yaw....episode 3 te ve 4 te de aynı motoru kullanırlarsa grafik açısından baya bi aç kalıcaz....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3
    17 yıl önce açıldı
    Half-Life 2: The Orange Box
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bencede half life 3 süper olurdu ama half life 3 ün çıkması bence en erken 2012
  • hayırlısı diyelim 1 güzeldi inş 3 daha da güzeldir...
  • hayırlısı bakalımm:))
  • cok gzl olur ama bunun için baya bir beklemek gerekecek sanırım=)
  • half life 1 ile half life 2 arasındaki grafik atlayışı half life 2 ile 3 arasındada aynı şekilde gözükür...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

keşke sonsuza kadar sürse,valve bilir işini kartların sınırlarını zorlatmaz.Yine aşmış bir optimizasyonla gelir oyun,ve crysis gibi de boş olmaz.Half Life grafik için oynanmaz,o oyun boşuna "yapılmış en iyi bilgisayar oyunu" ödülleri almadı.Resmen sıkı sıkıya takip ettiğimiz bir dizi gibi oldu oyun,oynamasan bile oynayanın yanında izlemek piyasadaki her oyundan daha tatmin edici güzellikte.

doğru söze ne hacet
  • Valve grafige agırlık vermektense hikayeye önem veriyor.

Ve bence bu çok daha iyi Hl beni en çok sürükleyen oyundur. Özellikle hikayeyi anlamak için biyerlerimi yırttıgımız Half Life birde ilk Zombieleri görünce yusuf oldugum oyundur.
  • Adamlar hala aynı grafik motorunu kullanıyorlar . Sorce başarılı bir motor . Üstünde çalışmaya devam ettikçe optimizasyon daha da başarılı hale geliyor , kolay kolay eskiyecek gibi de durmuyor motor . Episode 3'ü yine harika grafiklerle , süper optimizasyonla oynarız bence . Half Life 3 ne zaman çıkar peki ? Valve Source 2 motorunu tamamladığı zaman . Bu adamlar işlerini biliyorlar . Half Life piyasaya çıktıktan 6 ay sonra Half Life 2'nin yapımına başlamışlar , kaç senede tamalamışlar . Tadından yenmez olmuş . Hem oyun çok sattı , hem Source'u pazarladılar . Half Life adını taşıyan neredeyse bütün resmi işler oyun sektörüne yeni şeyler kattı . Bekletsinler , 2 sene , 3 sene bekletsinler ama ortaya yine bir "Half Life" koysunlar . Adı aklımıza geldiğinde yine tüylerimiz diken diken olsun . Black Mesa , White Forest yine rüyalarımıza girsin .

Yapsın , yeter ki Valve yapsın ...

• Çok güzel haber bu. Valve her işin altından kalkacağını ispatladı defalarca. Bunda da bir devrim yaratacaklarından eminim. Umarım en kısa zamanda çıkarda oyuna doyarız.
  • Half LiFe 3 konusu acilmisti galiba ?
  • HL-2 ye ilk başlayışımı hatırlıyorum.... G-Man yine o kral üslubuyla yaşananlarla ilgili şeyleri ve şu anki durumu anlatıyor. Arkada çalan müzik, eski oyundan laboratuvar görüntüleri, citadel ve kendimi tren sahnesinde buluşum. Trenden ilk indiğimde etrafa baktığımda ilk olarak beni grafikler büyülemişti. Çatıdan gelen ışıkların tozlu koridorlarda yansıması, konuşmalar sahne sesleri vs...

Açıkçası beni tam 2 hafta boyunca gerçek yaşamdan men etmişti diyebilirim

HL-3 ü bekliyordum açıkçası böyle bir oyun zaten episode serileri ile bitemezdi heralde. Bu oyun hakkında tahmin yürütmek şu anda olanaksız, önce EP3 ü görmemiz lazım. Oradaki maceramız nasıl biterse HL-3 hakkında daha iyi fikir sahibi olucaz. Hayırlısı olsun.

• sabırla bekliyorum
  • inşallah çıkar HL3....Gordon Freeman ının daha çook macerası olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.