Şimdi Ara

HALI SAHA AÇMAK İLE İLGİLİ DETAYLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
34.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben ve bi arkadaşım halı saha açmayı planlıyoruz

25*45 (7*7 oynanabilir) boyutlarda soyunma odası dusa kabin falan dahil .Ama bu işi sadece halı saha ile bırakmamakla beraber yanında ufak bi cafesi işte bi iki bilardo masası falan da olsun diye dusunduk .
    ve bu işi yapan 3 halı saha var yasadıgım yerde. 2 si açık biri kapalı ve kapalı olan sürekli dolu oluyor. bizde kapalı açmak istiyoruz çünkü kar yagmur yagdıgında hem zemine hasar verebilir hemde müşteride azalma olur .
    sorularıma gelecek olursak:
    1 devlet destegı var mı bu işte yani duydugum kadarı ile sen bi iş yeri açmak istediğinde sana belli bi miktar kredi veriyor ve geri ödemesi biraz ileriki tarihte oluyor.
    2 ortalama kaça mal olur ben bi 200 250 diye düşünüyorum çünkü hem kaliteli malzeme kullanmak istiyorum hemde cafesi falan da var.

şimdiden teşekkürler.

• o iş öyle kolay değil hocam halı saha mafyası falan bulaşmayın bence
  • maç yapmak çok yoruyor insanı ve keyif vermiyor ben önceden çok oynuyordum artık nefret ediyorum denebilir maçlardan.

Yüzmek daha keyifli geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra show

o iş öyle kolay değil hocam halı saha mafyası falan bulaşmayın bence

Hangi devirde yaşıyoruz hocam artık halı saha mafyası nedir :)
  • Hocam bende bir ara araştırdım konuyu açmak için değilde meraktandı. Soruşturdum fakat gördüğümüz gibi değil dediği sadece bana o jeneratör ayda 5-6 milyar net götürüyor üstüne çalışan lazım duşlar için ayrı bir su faturası 1-2 bin oraya zaten direk açtığın gibi müşteri toplaman olanaksız dedi önce iyi bir çevren olacak arkadaş grubun böyle bakteri gibi ürersiniz demişti neyse üstüne belediye ağır vergi alıyormuş ve izinler öyle kolay değil anlayacağın önüne gelen açamıyor yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Condrey

Hocam bende bir ara araştırdım konuyu açmak için değilde meraktandı. Soruşturdum fakat gördüğümüz gibi değil dediği sadece bana o jeneratör ayda 5-6 milyar net götürüyor üstüne çalışan lazım duşlar için ayrı bir su faturası 1-2 bin oraya zaten direk açtığın gibi müşteri toplaman olanaksız dedi önce iyi bir çevren olacak arkadaş grubun böyle bakteri gibi ürersiniz demişti neyse üstüne belediye ağır vergi alıyormuş ve izinler öyle kolay değil anlayacağın önüne gelen açamıyor yani

belediyenin ağır vergi aldıgını bilmiyordum ayrıca jenerator o kadar yakıyor mu ya :)
    bizim burda halı sahanın saatı 100 lira (7*7) de gunde 6 saat iş yapsa 600 lira + cafeden gelse dedim 150 lira 750 yapar gunluk 750*30=22.500 hocam o masraflar 7.500 tutsa 15bin cepte :)

• quote:

Orijinalden alıntı: krbksdk

quote:

Hocam bende bir ara araştırdım konuyu açmak için değilde meraktandı. Soruşturdum fakat gördüğümüz gibi değil dediği sadece bana o jeneratör ayda 5-6 milyar net götürüyor üstüne çalışan lazım duşlar için ayrı bir su faturası 1-2 bin oraya zaten direk açtığın gibi müşteri toplaman olanaksız dedi önce iyi bir çevren olacak arkadaş grubun böyle bakteri gibi ürersiniz demişti neyse üstüne belediye ağır vergi alıyormuş ve izinler öyle kolay değil anlayacağın önüne gelen açamıyor yani

belediyenin ağır vergi aldıgını bilmiyordum ayrıca jenerator o kadar yakıyor mu ya :)
    bizim burda halı sahanın saatı 100 lira (7*7) de gunde 6 saat iş yapsa 600 lira + cafeden gelse dedim 150 lira 750 yapar gunluk 750*30=22.500 hocam o masraflar 7.500 tutsa 15bin cepte :)

Hocam hevesini kırmak değil niyetim ama sen iyice bir araştır derim gideri çok ayrıca vergi de az değil yani birde çevre lazım günde 6 maç jor yeni açılan bir yere bazı zamanlar 1 hafta saha boş kalıyor yani ince eleyip sık doku derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gelenlere coco cola ürünü dağıtabilirsin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunickonaltıharf

Gelenlere coco cola ürünü dağıtabilirsin bence

hocam israili boykoy ediyorum eğer cafe de çarsam yanına satmıcam o ürünleri
  • quote:

quote:

Boykot ediyorsan anca cafede su satarsın o zaman dostum

• quote:

quote:

Merak ettim yasiniz kactir acaba ?

Ne guzel hesaplamissiniz oyle. Toplama ve carpma islemlerini kullanarak. İlgimi cekti.

Aylik 15 bin cepte ise neden duruyorsunuz ? Hemen yarin acin.

Hatta masraflari minimize ediniz. Aylik 20 bin lira kazaniniz. Onuda 5 yil biriktirirseniz milyoner, eski terimle ilk trilyonunuzu kazanirsiniz. Hatta 1.2 trilyon eder. 200'ü de yediginizi dusunursek.

Trilyonunuz olduktan sonra cesitli yatirimlarda bulunur, paranizi katlarsiniz. Sizin gibi isletmecileri piyasada gormekten mutluluk duyariz.

Ne kadar kolaymis. Hadi herkes halisaha acmaya. 5 yil disimizi sıkarsak trilyonumuzu kazaniyoruz.

Ayda 15-20 bin lira kazanan halisaha varmi acaba ? Birde onu arastirin. Sahibine bir bakin. Nerede ikame ediyor. Hangi araca biniyor. Yoksa bende atarim bol keseden ayda 50 bin lira **** diye.

Bahsettiginiz rakamlarla hatri sayilir derecede lux bir hayat yasarsiniz. Bu kadar halisaha sahibi yasayaz iken. Hatta Turkiye'nin %60 ila %70 inin yasayamadigi hayati yasiyorsunuz. O yuzden olaylara gercekci bakmanizi oneririm.

İyi forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Edizcem

quote:

quote:

Merak ettim yasiniz kactir acaba ?

Ne guzel hesaplamissiniz oyle. Toplama ve carpma islemlerini kullanarak. İlgimi cekti.

Aylik 15 bin cepte ise neden duruyorsunuz ? Hemen yarin acin.

Hatta masraflari minimize ediniz. Aylik 20 bin lira kazaniniz. Onuda 5 yil biriktirirseniz milyoner, eski terimle ilk trilyonunuzu kazanirsiniz. Hatta 1.2 trilyon eder. 200'ü de yediginizi dusunursek.

Trilyonunuz olduktan sonra cesitli yatirimlarda bulunur, paranizi katlarsiniz. Sizin gibi isletmecileri piyasada gormekten mutluluk duyariz.

Ne kadar kolaymis. Hadi herkes halisaha acmaya. 5 yil disimizi sıkarsak trilyonumuzu kazaniyoruz.

Ayda 15-20 bin lira kazanan halisaha varmi acaba ? Birde onu arastirin. Sahibine bir bakin. Nerede ikame ediyor. Hangi araca biniyor. Yoksa bende atarim bol keseden ayda 50 bin lira **** diye.

Bahsettiginiz rakamlarla hatri sayilir derecede lux bir hayat yasarsiniz. Bu kadar halisaha sahibi yasayaz iken. Hatta Turkiye'nin %60 ila %70 inin yasayamadigi hayati yasiyorsunuz. O yuzden olaylara gercekci bakmanizi oneririm.

İyi forumlar..

Doğru soyluyorsun hocam biraz dazla uctum

• quote:

quote:

quote:

Boykot ediyorsan anca cafede su satarsın o zaman dostum

piyasada sadece o ürünler yok dostum alternatif ve türk malı olan ürünler mevcut
  • @krbksdk
    Merak ettim, açabildiniz mi halı sahayı?
    Yoksa sadece bir anlık heves olarak mı kaldı?

• volcano71 kullanıcısına yanıt
    bi anlık heves olarak kaldı belki ilerde...
  • cafe acma is yapmaz ama icecek satan bir kantin aç

langırt ve buz hokeyi boks tarzi 1 TL at oyna oyunlarından koy

• mantıklı söyledin dostum saol bilgi için bi ara aklımızdan geçmişti ama öyle kaldı.
  • Halısaha açmak öyle kolay değil nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama arsayı satın alman gerekecek merkezi bir yerse fiyatları yüksek olacak, şehrin dışında ise ulaşım zor olacak ve fark edilmek için reklam gerekecek ve servis gerekecek...

• Nerde yaşadığını bilmem ama cafe işine gir der susarım efsane para var

• milyardertilki kullanıcısına yanıt
    biliyorum usta hepsini hesapladığım için belki ilerde olur diye dedim ya :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.