Şimdi Ara

HALI SAHADA ÇOK ÇABUK TIKANIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
6.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 dkdan sonra ağzım açık kalıyor koşamıyorum. Çok zayıfım acaba ondan mıdır ? Yarın da maçım var ne yapabilirim tıkanmamak için ?

• Antreman yapican kardes bunu da bilmiyosan hali sahaya gitme
  • Defans yap, rakip takım sahada koşaraken sen dinlenirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

Antreman yapican kardes bunu da bilmiyosan hali sahaya gitme

Halı saha dedim ama zaten bi klupte oynuyorum. Maçlardan önce her türlü antrenmanı (slalom, şut,pas, top sürme-dribbling vs) yapıyoruz ondan sonra biraz su molası ondan sonra da ısınıma ve açma hareketleri. Bunları yapmama rağmen tıkanıyorum. Ekstra ne yapabilirim diye sordum.

@CyBeRAli

Zaten geçen hoca forvete koydu 1 asist yaptım bir tane boş kaleye ıskaladım 2. yarı şiştim tabi öyle bi tıkandım ki bırak koşmayı yürüyemiyorum bile hocaya söyledim stopere geçtim. Orada da alakasız bir pozisyonda gole sebep oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82A2851B0

quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

Antreman yapican kardes bunu da bilmiyosan hali sahaya gitme

Halı saha dedim ama zaten bi klupte oynuyorum. Maçlardan önce her türlü antrenmanı (slalom, şut,pas, top sürme-dribbling vs) yapıyoruz ondan sonra biraz su molası ondan sonra da ısınıma ve açma hareketleri. Bunları yapmama rağmen tıkanıyorum. Ekstra ne yapabilirim diye sordum.

@CyBeRAli

Zaten geçen hoca forvete koydu 1 asist yaptım bir tane boş kaleye ıskaladım 2. yarı şiştim tabi öyle bi tıkandım ki bırak koşmayı yürüyemiyorum bile hocaya söyledim stopere geçtim. Orada da alakasız bir pozisyonda gole sebep oldum
    Koşu antremanı yapabilirsin. Günde 8-9 kilometre idealdir bence sana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RΣΛPΣR -- 11 Eylül 2015; 17:05:55 >

• Sigara içiyor musun
  • bende göbekliyim şişmanım tıkanmayı geç çok aşırı susazıyorum 3 4 dakkada bir biraz su içiyorum normalmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spor yaparken çabuk yoruluyorum
    4 yıl önce açıldı
    Halı sahanın ingilizcesi ne?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

8-9 kilometre Zaten her gün yürüyüş yapıyorum ama. Bizim buralar hep yokuş, aşırı dik yokuşlar o yokuşları 2 kez yüksek tempoda inip çıkıyorum. Tabi futbol da var çok zayıf olmama rağmen bacaklarım kalınlaştı.

@Sürekli Banlanan Adam

Bırak sigarayı doğduğumdan beridir asitli içecek bile içmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82A2851B0 -- 11 Eylül 2015; 17:10:38 >
  • Maçtan 2 saat önce yemeğini yiyip su iç şişmezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: - Jun Misugi

quote:

8-9 kilometre Zaten her gün yürüyüş yapıyorum ama. Bizim buralar hep yokuş, aşırı dik yokuşlar o yokuşları 2 kez yüksek tempoda inip çıkıyorum. Tabi futbol da var çok zayıf olmama rağmen bacaklarım kalınlaştı.

@Sürekli Banlanan Adam

Futbolcusun sen, ben bile normal halimle sabahın köründe kahvaltı yapmadan 6-7 km koşuyorum çim sahanın çevresindeki koşu alanında. Alış bunlara

• quote:

quote:

quote:

@Sürekli Banlanan Adam

Futbolcusun sen, ben bile normal halimle sabahın köründe kahvaltı yapmadan 6-7 km koşuyorum çim sahanın çevresindeki koşu alanında. Alış bunlara

Amatörüz sonuçta Ama dediğini yapıcam burada güzel koşu alanları var hem. Umarım iyi gelir. Bu hafta maçım var haftaya başlayayım koşuya.

@xlLR

1 saat önce yiyorum fakat zaten yediklerim fazla bir şey değil. Ondan olacağını sanmıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@Sürekli Banlanan Adam

Amatörüz sonuçta Ama dediğini yapıcam burada güzel koşu alanları var hem. Umarım iyi gelir. Bu hafta maçım var haftaya başlayayım koşuya.

@xlLR

1 saat önce yiyorum fakat zaten yediklerim fazla bir şey değil. Ondan olacağını sanmıyorum.
    5 10 maç oyna alısırsın zaten dikkat et genelde ilk yarım saat tıkanırsın dalağın şişer son yarım saat açılırsın bir maç daha oynayacak kıvama gelirsinmaçlardan önce muhakkak ısınma hareketleri yap

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

5 10 maç oyna alısırsın zaten dikkat et genelde ilk yarım saat tıkanırsın dalağın şişer son yarım saat açılırsın bir maç daha oynayacak kıvama gelirsinmaçlardan önce muhakkak ısınma hareketleri yap

Alıntıları Göster
    yüzme ve arkadaşların dediği gibi her gün koş
  • quote:

2 aydır haftada 2 gün maçımız oluyor her maç aynı şey. Küçükken bir sağlık sorunum vardı fakat doktor bitti kapandı gitti dedi acaba o yüzden mi diye düşünüyorum. Maçtan sonra da 2 gün yerimden kalkamıyorum nerdeyse. Acaba sağlıkla ilgili bir şey mi ? Yukarıda yazdığım gibi zaten klupte oynuyorum ısınma antrenman her şeyi maçtan önce hoca eşliğinde yapıyoruz.

@Magoalene

Yüzme şu an gidemicem. Yazın çok istiyodum fakat futbolu tercih ettim. Koşuya da başlıyacam.

• quote:

quote:

2 aydır haftada 2 gün maçımız oluyor her maç aynı şey. Küçükken bir sağlık sorunum vardı fakat doktor bitti kapandı gitti dedi acaba o yüzden mi diye düşünüyorum. Maçtan sonra da 2 gün yerimden kalkamıyorum nerdeyse. Acaba sağlıkla ilgili bir şey mi ? Yukarıda yazdığım gibi zaten klupte oynuyorum ısınma antrenman her şeyi maçtan önce hoca eşliğinde yapıyoruz.

@Magoalene

Yüzme şu an gidemicem. Yazın çok istiyodum fakat futbolu tercih ettim. Koşuya da başlıyacam.
    sigara içmeme rağmen 1 saatlik halısaha maçında hiç tıkanmıyorum sanırım vücut, bünye meselesi olabilir

not:bacaklarım güçlüdür o yüzden de olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: duddits11

sigara içmeme rağmen 1 saatlik halısaha maçında hiç tıkanmıyorum sanırım vücut, bünye meselesi olabilir

Benim bacaklar kalınlaştı fakat kilo olarak çok zayıfım bacaklarım ne kadar olsa güçsüz yani. Sert şut vuramıyorum mesela.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duddits11

Benim bacaklar kalınlaştı fakat kilo olarak çok zayıfım bacaklarım ne kadar olsa güçsüz yani. Sert şut vuramıyorum mesela.

Alıntıları Göster
    up

• Sigarayla cok alakali, sigarayi tergedim. Duzenli olmasa da sabahlari stadyumda 5x400 kosup acma germe, sinav falan yapiyorum. Kondisyon kazandim. Onceden 20. Dkda kesilirken su an 45 e kadar oynuyorum. Bide yemek yiyip gitmeyin su halisahaya. Bakiyorum 30-40 yasinda adamlar, yemegini evde yemis gelmis, sigarasini ya isinma kosusu yaparken yada icerde cayla iciyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Claudio Marchisio

Sigarayla cok alakali, sigarayi tergedim. Duzenli olmasa da sabahlari stadyumda 5x400 kosup acma germe, sinav falan yapiyorum. Kondisyon kazandim. Onceden 20. Dkda kesilirken su an 45 e kadar oynuyorum. Bide yemek yiyip gitmeyin su halisahaya. Bakiyorum 30-40 yasinda adamlar, yemegini evde yemis gelmis, sigarasini ya isinma kosusu yaparken yada icerde cayla iciyor
    Aslına bakarsan sigarayla falan alakası yok bunun. Üniversitenin ilk zamanları sigara falan içmezdim çok fazla yinede ölürdüm 10 dakika sonra. Bunun nedeni tamamen kondisyon eksikliği. Ev, okul, kafe üçgeni içinde takıldığın için spora zamanın olmuyor. 2-3 hafta deli gibi yoruldum bende ama sonra her hafta maç yapa yapa topladım kendimi. Sende toplarsın korkma.

Edit : Ayrıca ben de zayıfım (60 kilo kadar) Ama defans oynuyordum. Genelde stoper, libero, sağ, sol hiç fark etmez. Top benden geçmezdi mesela. Turnuvalara katılıp çeyrek finalde penaltılarda elenmiştik bak o geldi aklıma şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AJFA -- 11 Eylül 2015; 18:15:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AJFA

Aslına bakarsan sigarayla falan alakası yok bunun. Üniversitenin ilk zamanları sigara falan içmezdim çok fazla yinede ölürdüm 10 dakika sonra. Bunun nedeni tamamen kondisyon eksikliği. Ev, okul, kafe üçgeni içinde takıldığın için spora zamanın olmuyor. 2-3 hafta deli gibi yoruldum bende ama sonra her hafta maç yapa yapa topladım kendimi. Sende toplarsın korkma.

Sigara sadece tadına baktım kaç ay önce onun dışında ağzıma sürmedim. 2 aydır haftada 2 maç yapıyorum ayda 8 maç oluyor halen daha toparlayamadım. Her gün çok dik yokuş in çık yapıyorum. Genel olarak hareketli sayılırım. Bakalım İNŞALLAH toparlarım. Maçtan 1-2 saat önce bal pekmez vs. enerji verici şeyler yesem işe yarar mı acaba ?

Ben de defansta iyi iş çıkarıyorum özellikle sağ bekte fakat orada daha da fazla koşmam gerekiyor. 2. yarıda ne bindirme ne defans yapabiliyorum. Stoperde de fena sayılmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82A2851B0 -- 11 Eylül 2015; 18:18:10 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.