Şimdi Ara

Halktan Mansur Yavaş'a büyük tepki!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bişi demiyorum söz sizde arkadaşlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle tipleri gördükçe ülke adına umudum gittikce azaliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Böyle tipleri gördükçe ülke adına umudum gittikce azaliyor.
    Aslında bu da bi gelişme hocam. Ben bu kesimin halinden çok memnun olduklarını düşünüyordum halbuki öyle değilmiş geçim derdi herkese vurmuş onlar da farkına varmış yani. Ufak bi sorun var tabi yanlış kişiye dert yanıyorlar yemiyo hükümete bunları demek :D

• quote:

Orijinalden alıntı: flegga34

Aslında bu da bi gelişme hocam. Ben bu kesimin halinden çok memnun olduklarını düşünüyordum halbuki öyle değilmiş geçim derdi herkese vurmuş onlar da farkına varmış yani. Ufak bi sorun var tabi yanlış kişiye dert yanıyorlar yemiyo hükümete bunları demek :D

Alıntıları Göster
    Bilemiyorum adamlar belki ciddi ciddi mazota , elektriğe , doğalgaza v.s zammı mensur yavaşın yaptığını bile düşünüyor olabilir. Daha da kötüsü böyle düşünen milyonlar olabilir. Ve en acısı bunlar seçimlerde oy hakkına sahipler. Kimseyi küçümsemiyorum ama bu ne kadar adil soruyor insan kendine .

• Halk o kadar bastırıldı ki ancak chp lilere patlayabiliyor.
  • Bunlar akp teşkilatının tetikçisi değilse bende adam değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bilemiyorum adamlar belki ciddi ciddi mazota , elektriğe , doğalgaza v.s zammı mensur yavaşın yaptığını bile düşünüyor olabilir. Daha da kötüsü böyle düşünen milyonlar olabilir. Ve en acısı bunlar seçimlerde oy hakkına sahipler. Kimseyi küçümsemiyorum ama bu ne kadar adil soruyor insan kendine .

Alıntıları Göster
    Japonya'daki gibi lise mezuniyet şartı getirilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flegga34 -- 27 Şubat 2020; 22:10:7 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Bunlar akp teşkilatının tetikçisi değilse bende adam değilim.
    Konuşanın yanındaki hemen müdahale etmeye başladı bu kadar sicacagini o da tahmini edemedi rezil olmasın tvlerde diye

• Ülkeyi bu hale getiren kendileri, zannettiler ki kendileri de zenginleşecek, ektiklerini biçiyorlar ki daha dur

• Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diyor bence
  • Ekmeğe muhtacım diyor, göbek sallanıyor maşallah Muhtemelen ekmek bulamayıp makarna yiyor, üstünede çay içiyordur. Dua etsin ki nefes alma eylemini gerçekleştirebiliyor, mazotu falan boş versin. Nefes alsın versin yeter, arada bi de yemek yesin.
  • Paralı eleman. Hareketlerinden belli. Ezberletip yollamışlar, Robot gibi konuşuyo.Üstünü yırtması falan hep rol.

Asıl sıkıntı bu kişinin söylediklerine inanan ve mazot fiyatlarından ve diğer ekonomik sorunlardan Mansur Yavaş'ı sorumlu tutan büyük bir kitle var. Bu insanlar var oldukça bu ülkenin geleceğine dair hiç umudum olmayacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olm çok iyi lan. Amipten evrilmiş üstüne birde konuşmayı öğrenmiş. Bilimadamları incelemeli bu türü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.