Şimdi Ara

Hamido ve Koçak Baklava'ya en yakın alternatif...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ara ara Gaziantep'ten baklava söylerim. Hamido ve Koçak Baklava'nın baklavalarını çok severim. Eskiden burda Hamido Şubesi vardı, otobüsle getirtir satardı. Ama kilosu diğerlerine göre 2 kattan daha fazla pahalı olunca dayanamadı, battı...

Buranın insanı da tatlıda tereyağın kokusunu sevmez. Evdekiler de öyle olduğu için ben ara sıra yarım kilo söyler yerim.

Hamido 1 kilo altı sipariş almıyor, Koçak da MTN Kargo diye bi kargo çıkmış, burda şubesi yok, onunla gönderiyor...

Fiyatı uygun, yaygın kargo firması ile çalışan Gaziantep baklavası nereden alsam?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 18 Şubat 2025; 11:46:21 >

• nadir güllü dene hocam, kendi araçlarıyla getiriyorlardı vaktinde..

• Otobusle yollamiyolar mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

10 kilo altına 260 lira ücret istiyolar hocam. Yarım kilo tatlıya 260 lira otobüs parası mı verilir? Bi de oligopol piyasası oluşturmuşlar, gazianteptekilerin hepsi aynı fiyat, aynı gönderim şartlarıyla çalışıyorlar. Cevizli baklavayı bile 1200 liraya sat, bi de gönderim ücreti iste. İyice şaşırmışlar...

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

En pahalısı ama denemek için ordan söyledim hocam.

• HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    10 kilo altina mi bide sanki kilosu 100 lira

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

Sorma hocam. İyice ayarları kaçmış. Antebin yerlileri gerçekten bu fiyatlara mı yiyor diye düşünüyorum. Burda fıstıklı baklava 600 lira, antepte 1500 lira. Tamam onlarınki çok daha iyi, bunu kabul ediyorum ama aradaki fiyat farkını anlayamıyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.