Dün gece açlıktan uyuyamamıştım. 1 tane ekmek alamadım ki karnımı doyurayım. Uykusuz geçen geceden sonra derse gitmem gerekiyordu. Neyseki derse zamanında yetiştim. Zaten çok sinirliyim hoca çıkageldi. Gülümseyerek konuşuyor kahkahalar atiyor. Aşerdiğini ve kocasının peşinde köpek olduğundan bahsediyordu. Kendimi çok kötü hissettim ve dersten çıkmak istedim ama hoca bunu duyunca sert ve alaycı bir yüzle "ne o sınıfın tipsizi bizi beğenmiyor mu?" dedi.
Ani bir sıcak bastı yumruklarımı sıktım bunu gören yalaka sporcu tip "Hayırdır?" dedi. Tam da bunu bekliyordum yumruğu hemen yüzüne geçirdim. Kargaşa çıktı kızlar bağırıyordu. Çocuk bayılmıştı sonra arkadan 2 kişi geldi bu herifin arkadaşlarıydı. Biri sıranın demirini sökmüş bana salladı. Yerden 1 metre yükseğe zıplayarak kurtuldum ve hocaya doğru koşmaya başladım. İngilizce hocam 4 aylık hamileydi ama ben de acımasız bir insanım bana söylediği şeylerin cezasını kesicektim. Hocanın önüne geldim ve bana yalvarmaya başladı "bebeğim var karnımda ühü ühü" Masayı tek elimle kaldırdım ve diğer elimlede ingilizce hocamın boğazını tuttum. Masayı tam kafasına geçirecekken o 2 eleman hızlıca bana koşuyordu ani bir refleksle masayı üstlerine fırlattım. Masanın demiri birinin kafasına girdi diğeri de altında kaldı. O sırada ben diğer elimle hocanın boğazını sıkıyordum mosmor olmuştu ve tam o an omzumda bir el hissettim başımı çevirince sınıfta tek sevdiğim ve uğruna ölüceğim kız vardı. Bana yapma diyordu, çok kötü hissettim Bir anlık dalgınlıkla hocayı bırakmışım, hoca yere yığılacakken suratına iki tane sağlam yumruğu çaktım. Burnun kırılma sesini tüm sınıf duydu. Sonrasında ağzı burnu kanlar içinde kalmış ve mosmor olmuştu. Hemen sınıfı terkettim ama Sevdiğim kızın bana öyle bakması aklımdan çıkmıyordu Büyük ihtimalle tutuklanacağım ve kimse beni savunmayacak çünkü çok tipsiz ve aşağılık bir insanım. Sevdiğim kızın o bakışları ölmem için yeterli bir sebep |
Bildirim