Şimdi Ara

Hangi 2+1? Edifier alacağım kesinde hangi modeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsi hakkında güzel şeyler söylenmiş ama biri birinden daha iyidir mutlaka farklı ürünler nede olsa..

en net en canlı en temiz sesi veren sistemi alırım müzik için alıcam pc için..

Birde en ucuz nerde satılıyor? kredi kartım yok bu arada..

EDIFIER X600

http://www.vatanbilgisayar.com/hoparlor-%28speaker%29/edifier-x600-x600-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43918

EDIFIER M3200

http://www.vatanbilgisayar.com/edifier-m3200-m3200-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43911

EDIFIER M3300SF

http://www.vatanbilgisayar.com/hoparlor-%28speaker%29/edifier-m3300sf-m3300sf-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43910

• quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

Hepsi hakkında güzel şeyler söylenmiş ama biri birinden daha iyidir mutlaka farklı ürünler nede olsa..

en net en canlı en temiz sesi veren sistemi alırım müzik için alıcam pc için..

Birde en ucuz nerde satılıyor? kredi kartım yok bu arada..

EDIFIER X600

http://www.vatanbilgisayar.com/hoparlor-%28speaker%29/edifier-x600-x600-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43918

EDIFIER M3200

http://www.vatanbilgisayar.com/edifier-m3200-m3200-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43911

EDIFIER M3300SF

http://www.vatanbilgisayar.com/hoparlor-%28speaker%29/edifier-m3300sf-m3300sf-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43910

vatan hafta sonu indirimlerinden uygun fiyatada alabilirsiniz.doğru bir karar vermişiniz edifier almak isteyerek fakat bu modellerin hepsini dinlemediğim için hangisini seçmeniz konusunda fikir vermem yanlış olur sanırım.

• M3200

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi fiyat vatanda. Dün x600 aldım bende. Soruna cevap verebilmem için hepsini kullanmış olmam gerekir. O yüzden veremem sadece tek söyliyeceğim x600'ün seni kesinlikle üzmeyeceği olur

İncelememden detaylı bilgi alabilirsin
  • EDİFİER M3300 kullandımdı.sesi çok güzel net ama bass tan hiç memnun kalmadımdı çok sert bassı var,sesi ne kadar açarsan aç bozulma olmuyor.diğer ikisini bilmiyorum,ama en güçlüsü m3300 olduğuna göre diğerlerinin bassı nasıldır bende merak ediyorum
  • Bende açıkçası X600 çok yeterli olacaktır diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosmisal

EDİFİER M3300 kullandımdı.sesi çok güzel net ama bass tan hiç memnun kalmadımdı çok sert bassı var,sesi ne kadar açarsan aç bozulma olmuyor.diğer ikisini bilmiyorum,ama en güçlüsü m3300 olduğuna göre diğerlerinin bassı nasıldır bende merak ediyorum

vatanda haftasonu indirimleri sadece kredi kartına mı yoksa nakit ve peşin ödeyince de indirim varmı?

3300 sf alıcam galiba aralarında 40 lira fln var almışken en üst modelini alayım ama sesi diğerlerine göre daha zayıf değildir inşallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrofon -- 1 Ocak 2013; 18:05:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Bende açıkçası X600 çok yeterli olacaktır diyorum

Vatanda 3 modeli de dinledim ve bence m3200 en dengeli sese sahip olan sistemdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı paraya bi edifier modeli daha varmış 50 watt tipi ilginç geldi ama bunu alamam hiç yorum yok iyimi kötümü kestiremediğim için almıyacağım kesin..

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/edifier-e3350-siyah-50w-rms-21-ses-sistemi.aspx?ttype=Details#pt

• Ses olayında kişiye göre değişir tabi.Ama ben X600 kullanan olarak gayet yeterli diyebilirim.Tabi daha iyileri vardır ama bana göre yeterli
  • arkadaşlar vatandan alıcam da haftasonunu mu bekliyeyim şimdi? haftasonu indirimi nakit para ile oluyormu yoksa sadece kredi kartına mı?
  • haftasonu x600 tavsiye ederim
  • arkadaşlar acaba 50 lira daha koysam 230 liraya edifier r2000t var 180 lira 3300 sf yerine? bütçem biraz daha arttı 250 lira başka marka veya üründe önerebilirsiniz? yanlış bi iş yapmaktan korkuyorum sabırsızım biraz..

audigy 2 zs ses kartımda var xp kullanıyorum? 3300 sf den iyimidir ses kalitesi? 50 lira fark bişi değil?

• vatandan alacaksan hafta sonu uygun alırsın.bonus axess yada nakit olarak.müzik için alacaksan Edifier r 2000t daha mantıklı..ama studio hoparlör olduğu için dinlediğin parçaların kalitesi, ses kartının modeli çok önemli.çok memnun olan arkadaşlarda var hemen satanlarda...ilk başta dinlemen sonra alman taraftarıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanctuary33

vatandan alacaksan hafta sonu uygun alırsın.bonus axess yada nakit olarak.müzik için alacaksan Edifier r 2000t daha mantıklı..ama studio hoparlör olduğu için dinlediğin parçaların kalitesi, ses kartının modeli çok önemli.çok memnun olan arkadaşlarda var hemen satanlarda...ilk başta dinlemen sonra alman taraftarıyım.

işte o hemen satanlardan korktum ben şimdi ben herkesin memnun kaldığı bir ürün istiyorum garanti olsun yani..

ses kartına gelince xp de audigy 2 zs nin ses kalitesini bilen biliyor bide eax açtınmı 70 liralık hoparlörlerim bile çok iyi ses veriyor aslında..

3300 sf alıcam gibi o zaman sonra pişman olmam inş.. müzik için alıyorum zaten ne oyun oynarım nede film izlerim pcden yarım milyonu geçen mp3 arşivim var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrofon -- 4 Ocak 2013; 9:13:02 >

• quote:

quote:

vatandan alacaksan hafta sonu uygun alırsın.bonus axess yada nakit olarak.müzik için alacaksan Edifier r 2000t daha mantıklı..ama studio hoparlör olduğu için dinlediğin parçaların kalitesi, ses kartının modeli çok önemli.çok memnun olan arkadaşlarda var hemen satanlarda...ilk başta dinlemen sonra alman taraftarıyım.

işte o hemen satanlardan korktum ben şimdi ben herkesin memnun kaldığı bir ürün istiyorum garanti olsun yani..

ses kartına gelince xp de audigy 2 zs nin ses kalitesini bilen biliyor bide eax açtınmı 70 liralık hoparlörlerim bile çok iyi ses veriyor aslında..

3300 sf alıcam gibi o zaman sonra pişman olmam inş..

bilgisayara bağlayacaksan bencede 2.1 sistem al...yani ne kadar müzik için alıorum desende filmde islersin gibime gelior bana..studio hoparlör alıyorsan çok iyi kaynağın olması lazım.çok kaliteli kayıtları dinliceksinki o hoparlörlerde hakkını versin..stüdyo hoparlörler naturel ses verirler....kaliteli kayıtlarınız (flac,wav gibi) ve kaliteli ses kartınız (ses kartınız var) yoksa ses size çok mat gelebilir...ama şunu net olarak söyleyebilirimki edifier seçmen mantıklı.biraz daha bütçen olsa belki creative t3 derdim.

çok araştırma bence yarın git vatana al yoksa kafan iice karışır hiçbirşey alamassın:)eve getirip sesi dinlediğindede iyiki almışım diceksin eminimki.

• quote:

quote:

quote:

3300 sf alıcam gibi o zaman sonra pişman olmam inş..

bilgisayara bağlayacaksan bencede 2.1 sistem al...yani ne kadar müzik için alıorum desende filmde islersin gibime gelior bana..studio hoparlör alıyorsan çok iyi kaynağın olması lazım.çok kaliteli kayıtları dinliceksinki o hoparlörlerde hakkını versin..stüdyo hoparlörler naturel ses verirler....kaliteli kayıtlarınız (flac,wav gibi) ve kaliteli ses kartınız (ses kartınız var) yoksa ses size çok mat gelebilir...ama şunu net olarak söyleyebilirimki edifier seçmen mantıklı.biraz daha bütçen olsa belki creative t3 derdim.

çok araştırma bence yarın git vatana al yoksa kafan iice karışır hiçbirşey alamassın:)eve getirip sesi dinlediğindede iyiki almışım diceksin eminimki.

ilgin alakan için teşekkür ederim.. ben pahalı sistemleri iyi biliyorum aslında yani sürekli incelemeleri yapılan yorumları okuyorum takip ediyorum belki birgün alırım umuduyla..

t3 ü alıcak bütçem olsa dahi almam. onun yerine gider 2. el temiz bir audioengine a5 alırım.. bi araştır dinleyenler kulaklarına inanamıyormuş çok iyi şeyler okudum onunla ilgili..

birde,
    studio hoparlör alıyorsan çok iyi kaynağın olması lazım.çok kaliteli kayıtları dinliceksinki o hoparlörlerde hakkını versin..stüdyo hoparlörler naturel ses verirler....

benim istediğim olay o zaten canlı ses gerçeğe yakın ses istiyorum.. kaliteli bişi istiyorum ben 180 lirada az para değil sonuçta..

• bende siteye hoparlör araştırması yapmak için üye olmuştum...audioengine a5,aego m,bose companion serisi gerçekten iyi cihazlar(bose acoustimass kullandım uzun zaman.) ama cretive t3 fiyatına göre çok iyidir bence(350 lira).elektronikte 2.el çok sattım ama hiç almadım.elektronik cihazlar ve arabam konusunda çok titiz biriyimdir.onun içinde herkes benden 2.el almak istesede ben biraz takıntılı olduğum içinde korkmuşumdur 2.el almaktan.yoksa dediğin gibi bahsettiğin cihazı dinlemesemde okuduğum kadarı ile baya iyi.

hoparlörü aldığında yorumunu beklioruz artık.almak isteyen arkadaşlarda faydalanmış olurlar hem.
  • hehe az önce foobar2000 ve asio eklentisini kurdum ses kalitesi arttı sanki.. psikolojik de olabilir ama bir fark olduğu kesin..

buraya bakarak yaptım..

http://forum.donanimhaber.com/m_46362432/tm.htm

yeni hoparlörlerimi alınca yapıcam incelememi..
  • Studio serisi hoparlörlerden alıcam arkadaşlar ya r2600 yada r2700 teknik açıdan hangisi daha iyi ses verir?

R 2700-

Toplam Çıkış Gücü: 128 W
    Sinyal / gürültü oranı (amplifikatör): 85 dB
    Frekans aralığı:
    Subwoofer: 50 Hz - 2000 Hz
    Tweeter: 2.8 Hz - 20.000 Hz
    Distorsiyon: < 0.5%
    Giriş seviyesi:
    HF: 1000 + - 50 mV
    LF: 500 + -50 mV
    Woofer: 6.5-inç manyetik kalkanlı
    Orta hoparlör: 4 inçlik manyetik kalkanlı
    Tweeter: 3/4-inch ipek kubbeli tweeter, manyetik kalkanlı
    5-pinli bağlantı kablosu XLR, çift dijital (optik, koaksiyel) ve iki analog (RCA) ses girişleri: Bağlantı tipi
    Boyutlar:
    Aktif sütun: 218 mm x 393 mm x 298 mm
    Pasif sütun: 218 mm x 393 mm x 294 mm

R 2600-
    Toplam Çıkış Gücü: 2 x 62 W
    Sinyal / gürültü oranı (amplifikatör): 85 dB
    Frekans tepkisi:
    Subwoofer: 20 - 2100 Hz
    Tweeter: 2.6 - 20.000 Hz
    Distorsiyon: > % 0.05
    Giriş seviyesi: 1000 + - 50 mV
    Woofer / orta: 6.5-inç (178 mm) Manyetik Korumalı
    Tweeter: (25mm) 1 inç ipek kubbe tweeter, manyetik kalkanlı
    Bağlantı tipi: iki kanallı ses sistemi bağlantısı (RCA-RCA ve AUX RCA)
    Boyutlar: 218 mm x 370 mm x 292 mm
    Ağırlık: 16 kg

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.