Şimdi Ara

Hangi golf 7 alınmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı akşamlar.Elimde 2008 model dizel tiptr citroen c4 var.2 yıldır kullanıyorum ve artık değiştirecem.Araç genel olarak beklentilerimi karşıladı ancak arka süspansiyon berbat ötesiydi.Ses yalıtımı da kötüydü aracın.Uzun zamandan beridir araştırıyom ve golf 7 almaya karar verdim.75 bin liraya kadar çıkmayı düşünüyorum.Bu paraya bu segmentte araçlar var.Audi a3 , bmw 116 ... gibi.Ancak dolu bir araç almak istiyorum.Bu yüzden golf 7 1.6 tdi highline tiptr almak istiyorum.Ancak forumda yaptığım araştırmada bu modelde bağımsız süspansiyon olmadığını gördüm.Yıllarca c4 ün konforundan çeken biri olarak bu sorun beni düşündürdü.Yol tutuşuna bişey demiyorum.Golf 7 kullanmadım.Golf 7 sahibi ve golf 7 kullananlardan tavsiye istiyorum.Aracı uzun süre kullanacağım. 1.6 tdi yerine benzinli motor mu tercih edeyim? Golf ün motorları genelde cimri ama ben uzun süre kullanıcam.Konunun sapmaması açısından sadece golf 7 sahipleri ve kullananlar yorum yaparsa sevinirim.Özetle arka süspansiyon nedeniyle benzinli mi ? Yoksa çok az farkeder ayrıca az yakar o yüzden 1.6 dizel mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KeepersOfTheGrove

quote:

Orijinalden alıntı: engineer73

Herkese hayırlı akşamlar.Elimde 2008 model dizel tiptr citroen c4 var.2 yıldır kullanıyorum ve artık değiştirecem.Araç genel olarak beklentilerimi karşıladı ancak arka süspansiyon berbat ötesiydi.Ses yalıtımı da kötüydü aracın.Uzun zamandan beridir araştırıyom ve golf 7 almaya karar verdim.75 bin liraya kadar çıkmayı düşünüyorum.Bu paraya bu segmentte araçlar var.Audi a3 , bmw 116 ... gibi.Ancak dolu bir araç almak istiyorum.Bu yüzden golf 7 1.6 tdi highline tiptr almak istiyorum.Ancak forumda yaptığım araştırmada bu modelde bağımsız süspansiyon olmadığını gördüm.Yıllarca c4 ün konforundan çeken biri olarak bu sorun beni düşündürdü.Yol tutuşuna bişey demiyorum.Golf 7 kullanmadım.Golf 7 sahibi ve golf 7 kullananlardan tavsiye istiyorum.Aracı uzun süre kullanacağım. 1.6 tdi yerine benzinli motor mu tercih edeyim? Golf ün motorları genelde cimri ama ben uzun süre kullanıcam.Konunun sapmaması açısından sadece golf 7 sahipleri ve kullananlar yorum yaparsa sevinirim.Özetle arka süspansiyon nedeniyle benzinli mi ? Yoksa çok az farkeder ayrıca az yakar o yüzden 1.6 dizel mi ?

1.4 122 lik alınmalı. bağımsız süspansiyon ve 200 nm tork. yeterde artar bile. TSI motor dizel kadar kendisini ıspatlamış zaten. dizel için o kadar fark vermeye gerek yok.

Hocam merhaba

Bu bağımsız arka süspansiyon hangi motor seçeneklerinde mevcut?

Birde adaptive cruise control araçlara opsiyon olarak mı ekleniyor eğer öyle ise fiyatı nedir bilginiz var mı?

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sariduru

quote:

quote:

Herkese hayırlı akşamlar.Elimde 2008 model dizel tiptr citroen c4 var.2 yıldır kullanıyorum ve artık değiştirecem.Araç genel olarak beklentilerimi karşıladı ancak arka süspansiyon berbat ötesiydi.Ses yalıtımı da kötüydü aracın.Uzun zamandan beridir araştırıyom ve golf 7 almaya karar verdim.75 bin liraya kadar çıkmayı düşünüyorum.Bu paraya bu segmentte araçlar var.Audi a3 , bmw 116 ... gibi.Ancak dolu bir araç almak istiyorum.Bu yüzden golf 7 1.6 tdi highline tiptr almak istiyorum.Ancak forumda yaptığım araştırmada bu modelde bağımsız süspansiyon olmadığını gördüm.Yıllarca c4 ün konforundan çeken biri olarak bu sorun beni düşündürdü.Yol tutuşuna bişey demiyorum.Golf 7 kullanmadım.Golf 7 sahibi ve golf 7 kullananlardan tavsiye istiyorum.Aracı uzun süre kullanacağım. 1.6 tdi yerine benzinli motor mu tercih edeyim? Golf ün motorları genelde cimri ama ben uzun süre kullanıcam.Konunun sapmaması açısından sadece golf 7 sahipleri ve kullananlar yorum yaparsa sevinirim.Özetle arka süspansiyon nedeniyle benzinli mi ? Yoksa çok az farkeder ayrıca az yakar o yüzden 1.6 dizel mi ?

1.4 122 lik alınmalı. bağımsız süspansiyon ve 200 nm tork. yeterde artar bile. TSI motor dizel kadar kendisini ıspatlamış zaten. dizel için o kadar fark vermeye gerek yok.

Hocam merhaba

Birde adaptive cruise control araçlara opsiyon olarak mı ekleniyor eğer öyle ise fiyatı nedir bilginiz var mı?

Şimdiden teşekkürler.

COMFORTLİNE VE HİGHLİNE İÇİN

Hangi golf 7 alınmalı Hangi golf 7 alınmalı

MİDLİNE PLUS İÇİN

Hangi golf 7 alınmalı
     Hangi golf 7 alınmalı

hocam opsiyon listelerini buraya getirdim. bağımsız süspansiyon 1.4 ve 2.0 motorlu araçlarda var. 2.0 türkiyede yok tabi.
    listede Acc nin vergisiz fiyatı var 1.652 ile çarparsan vergili fiyatı bulunur. Acc 1570 tl vergilı fiyatı. ama manuel araçlara bu opsiyon alınamıyor diye biliyorum. doğrusunu bayiye sormak lazım.

hocam en altta midline için olanlar için konuşuyorum, bunları satın alırken mi almak gerekirdi yoksa sis farı sonradan takılabiliyor otomatik klima takılamıyor gibimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sariduru

quote:

quote:

Hocam merhaba

Şimdiden teşekkürler.

1.2tsi ve 1.6tdi hariç hepsi bağımız süspansiyon. ben sırf bu yüzden 1.4tsi seçtim.

• berkaygen kullanıcısına yanıt
    midline fiyatı çok hoşuma gitmişti ama direksiyondan teyp olmadığını öğrenince vazgeçmiştim ben. fiyat avantajı sebebiyle bağımsız süspansiyon olmamasını bile görmezden gelecektim. ama bu zamanda da direksiyondan teypsiz araba mı olur? 10 senelik arabamda bile var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabadakimvar

Golfün tadını çıkaracaksan benzinli motorlusunu (tsi) alacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu direksiyondan kontrol tuşlarını hız sabitleyiciyi ya da sürüş confor paketini; midline plus da ekleterek almak mümkün mü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. el Hangi Tucson alınır ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Bu direksiyondan kontrol tuşlarını hız sabitleyiciyi ya da sürüş confor paketini; midline plus da ekleterek almak mümkün mü?

eğer öyle birşey olsaydı (sadece direksiyondan teyp yeterdi bana) 1.2 motoruna rağmen midline sipariş verirdim. zira fiyatı çok uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 21 Aralık 2015; 8:48:41 >
  • Şu an midline plus ne kadar ? 1.2 tsi 110 bg sanırım. Son kaça bırakıyorlar?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.