beyler ya hangı gunz mesela ijji mı yada baskası mı hangisi daha az kota harcıyo
arkadasım böle bisi yoqqq.. hepsi aynı
hepsi aynı değil.. global serverler .. yani gunzonline.com daki serverler cok kota yer.. onun dısındaki privateler daha az kota yer
en çok ijji yio sanırım privatelerde az yio heralde
quote:
Orjinalden alıntı: TheKinQ
hepsi aynı değil.. global serverler .. yani gunzonline.com daki serverler cok kota yer.. onun dısındaki privateler daha az kota yer
Bu player sayısıylamı alakalı yani? aynı haritada kaç player oldugunamı baglı?_ yani neye göre o daha fazla kota harcıyo tam anlamadım
serverları büyük ya ijjinin daha masraflıdır heralde onun içindir (biri çıkıp hadi be fln demesin kendi düşüncemi söledim sadece fikir alakası olmaya bilir de )
ijjideki map dosyalarını fln değiştirirsen (en azından eskiden) oyunda gene o mapler olmadan oynuyabiliyordun... ama LG de can't create game hatası alırsın... cunku ijji sürekli download ediyor, diye biliyorum
Ya dostum böle oynayamazsın ki oyununu bence sen hemen sınırsıza geç yoksa kotayı aştı mı aşmadı mı hep bi kaygıyla oynıcaksın kendin yaşıosan sınırsız al derim ailenlesen onlara ısrar et aldır derim Hem için rahat olur hemde rahatça oyununu ayda istediğin kadar oynayabilirsin
benim kotalı ve gayet rahat oynuyorum
temmuz veya haziran da 10gb indirdim
çok rahat oynuomuşun selim 2 katından fazla harcamışın
şşş çaktırma arada gidiyo o 10gb
:D server server fark etmiyor kota olayı.. bu arada benimde adım seLim..senin adın mustafa selim olsun
guz ijji ama fazla kota aşmıyor
global serverler le privateler fark yapıyo...!!! deneyin ne diyim,
abi yeter ya ben zaten sürekli harcıorum ama birisi download edio benm dışımda onun için artık modemi kapatıorm pc kapalıyken abi birisi 2 gün boyunca bişe download etmiş yazıo ya ne bu böle şifreli şeye nası giriolar uzaktan
brktsn ye katılıyorum öle bişiy yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme