Şimdi Ara

Hangi Gunz Serverı Daha Az Kota Harcıyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ya hangı gunz mesela ijji mı yada baskası mı hangisi daha az kota harcıyo

• arkadasım böle bisi yoqqq.. hepsi aynı
  • hepsi aynı değil.. global serverler .. yani gunzonline.com daki serverler cok kota yer.. onun dısındaki privateler daha az kota yer
  • en çok ijji yio sanırım privatelerde az yio heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

hepsi aynı değil.. global serverler .. yani gunzonline.com daki serverler cok kota yer.. onun dısındaki privateler daha az kota yer

Bu player sayısıylamı alakalı yani?
    aynı haritada kaç player oldugunamı baglı?_
    yani neye göre o daha fazla kota harcıyo tam anlamadım
  • serverları büyük ya ijjinin daha masraflıdır heralde onun içindir (biri çıkıp hadi be fln demesin kendi düşüncemi söledim sadece fikir alakası olmaya bilir de )
  • ijjideki map dosyalarını fln değiştirirsen (en azından eskiden) oyunda gene o mapler olmadan oynuyabiliyordun... ama LG de can't create game hatası alırsın... cunku ijji sürekli download ediyor, diye biliyorum
  • Ya dostum böle oynayamazsın ki oyununu bence sen hemen sınırsıza geç yoksa kotayı aştı mı aşmadı mı hep bi kaygıyla oynıcaksın kendin yaşıosan sınırsız al derim ailenlesen onlara ısrar et aldır derim Hem için rahat olur hemde rahatça oyununu ayda istediğin kadar oynayabilirsin
  • benim kotalı ve gayet rahat oynuyorum

temmuz veya haziran da 10gb indirdim
  • çok rahat oynuomuşun selim 2 katından fazla harcamışın
  • şşş çaktırma arada gidiyo o 10gb
  • :D server server fark etmiyor kota olayı.. bu arada benimde adım seLim..senin adın mustafa selim olsun
  • guz ijji ama fazla kota aşmıyor
  • global serverler le privateler fark yapıyo...!!! deneyin ne diyim,
  • abi yeter ya ben zaten sürekli harcıorum ama birisi download edio benm dışımda onun için artık modemi kapatıorm pc kapalıyken abi birisi 2 gün boyunca bişe download etmiş yazıo ya ne bu böle şifreli şeye nası giriolar uzaktan
  • brktsn ye katılıyorum öle bişiy yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.