Şimdi Ara

Hangi İşletim sistemi ile bilgisayarımdan yüksek performans alırım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 Ultimade 32bit mi yoksa 64bit mi daha iyi olur ?

İşlemci:Pentium(R) Dual-Core CPU E6300 @2.80Ghz
    Intel Pentium III Xeon, 2800Mhz(8 x 350)
    Ram:2GB
    Ekran Kartı:NVDİA 9500 GT

Online oyunlardan sadece League of Legends oynuyorum ve Tek istediğim oyun esnasında en ufak bir takıntı yapmaması.

• Merhaba,

Kullandığınız işletim sistemine devam edin. 64 Bit de yüklemiş olsanız alacağınız verim o kadardır.

Ama biraz daha hızlandırmak istiyorsanız RAM mevcutunu 4 GB'a yükselterek daha verimli performans elde edebilirsiniz.

RAM kapasitesini 4 GB yaptığınız zaman 64 Bit işletim sistemi kurarsınız saat gibi çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProbLem! -- 29 Ekim 2012; 1:31:47 >
  • ''Kullandığınız işletim sistemine devam edin. 64 Bit de yüklemiş olsanız alacağınız verim o kadardır. ''
    Eğer bu cümleden emin iseniz 32bit kullanmaya devam edeceğim.
  • Evet eminim. 32 Bit kullanmaya devam et arkadaşım.
  • eyw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Kullandığınız işletim sistemine devam edin. 64 Bit de yüklemiş olsanız alacağınız verim o kadardır.

Ama biraz daha hızlandırmak istiyorsanız RAM mevcutunu 4 GB'a yükselterek daha verimli performans elde edebilirsiniz.

RAM kapasitesini 4 GB yaptığınız zaman 64 Bit işletim sistemi kurarsınız saat gibi çalışır.

size katılıyorum fakat anladığım kadarıyla tek çekirdek işlemci çift çekirdek bu ayarda olsa daha iyi olur diye düşünüyorum hemde baya bi etkiler ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • win7 x86
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 32 bit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.