Şimdi Ara

Hangi macintosh işletim sistemi bana uygun ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimi bildim bileli windows kullanıyorum. Artık diğer işletim sistemlerinede göz atma vaktim geldi. Bi ara linuxu denedim ama alışamadım çok yabancı geldi tabi.
    Bu yuzden windowsa geri döndüm. Birde macintosh u denemek istiyorum. Acaba macintosh u pc ye stabil bir şekilde kurabilen varsa yardımcı olabilirmi?

PC özelliklerim şöyle---

Acer Aspire 5742G

İntel Core i5-460M
    nvidia geforce gt 540m
    4 gb ddr3 RAM
    500 GB HDD

Bu arada ufak bi soru: neden linux pc de stabil bir şekilde çalışıyorda macintosh çalışmıyor?

• Sistem uyumlu olursa stabil çalışıyor, çalışmıyor diye bişey yok. Windows'tan bile stabil çalışıyor öyle diyim.

Loptoplar bu konuda sıkıntılı, sebebide yeni nesil işlemcileri 2.grafik kartı taşıması. MAC lerde de böyle ama orjinal oldukları için sorun çıkmıyor. O yüzden yeni nesil loptoplar biraz sorunlu bu konuda. Birde çoğu loptop un bios ayarları kısıtlı. PC gibi detaylı erişim yok. Bu da kurulumu ve kullanımı zorlaştıran etkenlerden biri.

Iatkos l2 çekip şansını bir dene. DMG imajıdır. Transmac tı sanırım, o uygulama ile DVD ye yazıdırp, DVD den açıp devam edecen. Dene bakalım.
  • Hackintosh oluyor yanlız bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Telefonun İşletim Sistemi ne
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.