< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuhaf Sahi -- 26 Eylül 2024; 23:46:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Beyler yardım! Honda - Yamaha - Kymco - Sym - hangisi?
-
-
Kardeş merhabalar. Bende artık kenarda bilezik duracağına o bilezikler bir araca dönsün ve bizi bir yerlere rahat rahat getirip götürsün istedim. Eşim karşıydı en başta, klasik tepkisi hanımların. Kafa patlatıp durdum. Bütçe 160-170 bine kadardı. Rs200 ünden Nmax 155 ine, pcx in den sym nin drg sine kadar. En sonunda Sym jetx ile çok böyle ansızın bir seçim şeklinde noktayı koymuş bulundum. Teknoloji şans işi ki motorlar montajdan insan eliyle geçiyor. O yüzden her markada saçmalıklar yaşaman mümkün. Mesela hatrı sayılır kişide gidon titreme, kendi kendine seri sağ sol yapma olayını gördüm, okudum. Genelde aynı şikayet var ama. Tekerlek değiştirince de düzeldiğini yazmışlardı. Valla benim motor şansıma ki şanslı olduğum tek konu teknolojidir. Şu anda üst düzey bi pcden yazıyorum mesela. Onunda parçaları konusunda baya şanslıydım. Çok az denebilecek bir titreme vardı. Motorda ve gidondan aşağı inen kablolarda. Gidonun kendisinde değil ama bak. City Grip 2 yi bi taktım abi. Motor resmen arabaya döndü. Bi kere başlattığında ve kalkışa geçtiğinde tepkimeleri inanılmaz hızlı, anahtarsız çalıştırma olayı güzel. Koltuk altına çeneliksiz kask falan sığar. Eşimin kaskını koyuyoruz bazen. Çoğu zaman arka çantaya atıyorum ama kappa düşürdüm bi tane 45lt ydi galiba. Motordan genel anlamda memnunum ben. Sadece servisler neredeyse her markada hep çakallık peşinde. Şu anda honda pcx içinde taksit yapıyor zannedersem. Ben aldım, 2021 de 2-3 ay sonraya verdikleri o sipariş durumu 7-8 aya çıkmıştı 2 ay öncesine kadar. Honda için konuşuyorum. Başlarım yapacağınız işe dedim tak diye aldım jetx i. Memnun muyum? Evet sonuna kadar. 2. el olarak satarken pcx daha az değer kaybediyor. Şikayetvar a bir bakarsan da pcx ile ciddi şikayetler var ve takılmama durumu. Jetx te düne kadar yağmur yağarsa kontak problemi yaşanıyormuş. Ben geçen yıkamak zorunda kaldım motoru bir şey yaşamadım. Yine de ekranın oraya ve aşağı inen kablolara çok su gelmemesine dikkat ettim tabi. Sym 9 taksit yapmıştı bana. 80 peşin vermiştim. Sende minimum altın bozdur. Kalanını taksite bağla gitsin bence. Ama arıza vs konularına gelirsek bak gerçekten şans işi. Marka ne olursa olsun. Kendimde 5 yıl dyson da çalıştım. Bozulcağı olmayan cihaza afedersin bi bok olmuyordu. Ama bozulcağı olan arıza üstüne arıza veriyordu. Ama şunu söyliyim mesela tvs tarzı markalarda montaj hataları daha kötü oluyor. Özellikle 80-120k lık vitesli böyle beygir gücü yüksek motorlarda çok takmıyorlar demek ki bu işleri. Zaten iş ahlağı denen şey ülkemizde en aza yakın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CatGodJL -- 15 Ağustos 2024; 15:18:0 >
-
hemen hemen aynı kafadayız ya, teknoloji tamamen şans işi. sorunsuz kullanayım diye amd den geçiş yaptım yeni nesili nvidia olsun dedim fakat yazılım sorunları baş gösterdi. Hocam taksit olursa önceliğim pcx 125. taksit yapılmıyor diye biliyorum en azından vade farksız. alternatif olarak sym / kymco arasında gezip durdum ama onların da fiyatı pcx den fazlaya geliyor. minimum altınla bu işi halletmem lazım. yedek parça olayları çok kafamı kurcalıyor, ufak tefek sorunlar olabilir şansa da tekabül edebilir ama parça yüzünden bir kaç ay motor yatarsa o sakat işte. sym min durumu nedir parça konusunda? ankara da ikametim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yüzde 3-9-12 diye gidiyordu ama bi ara sahibinden de gördüm sanki peşin fiyatına yazan şeyler. Pcx125 146 şu anda, jetx 156 ama 152 ye çekerler onu. Ama altınla aynı şekilde ilerliyor. Bence zam patlamadan al motorunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16 sında ankara ya dönüyorum ilk işim o olacak. Pcx in jetx in şikayetlerine baktım hepsi aynı risk grubuna giriyor. sym 200 14 dikkatimi çekti araştırdınız mı neden jetx?
Jetx ile 14 200 aynı makine neredeyse. Ama 4 subaplı 125cc lik Jetx diğeriyle aynı hızlara çıkabiliyor. Sanırım jet 14 çift subap ve hava soğutma, jetx sıvı. Zaten 14 ten jetx e geçenler tartışmasız jetx diyorlar. Bence şu anda istanbul da falansan bi bakılabilir. Hondayı falan taksitle peşin fiyatına bulma ihtimalin var gibime geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CatGodJL -- 12 Ağustos 2024; 10:49:23 >
jetx de çok hoşuma gitti aynen öyle yapıcam hocam tek bir seçenek daha aklımı kurcalıyor aynı segment değil lakin fiyatı oldukca cezbetti. Honda CL250 nakit fiyata özel 180bin.
Hemen hemen ilk motorum olacağı için bir süre binip sonra satıp zarar etmeden deneyimime göre bir motıra şekillenirim. Kuryelik ihtimali sıfır sanırım bununla o da var.
Kardeş altını bozmayı kafana taktiysan jet x bakacağına pcx bak bence. Geçen sene jet x 110 civarlarında satılıyorken pcx karaborsa 150-170 gibi fiyatlara satılıyordu. Ama şuan bayilerde pcx çakılı dolu liste fiyatı da 146.750. Tansoya git ellerinde vardır. Bir yakınım 142.750 ye almıştı tansoydan. Sym vade farksız satsa bile 150 bini geçen fiyatı sebebiyle elerdim onu.
Pcx 125 2024 model sıfır
100 bin tl nakit
47.759 tl taksit vade farksız 6 ay
tansoy dan aldım bu cevabı.
Sarı sitede;
sym jetx 12 ay vade farksız taksit yapıyor bayiiler. sıfır 2024 model. 156 bin lira liste fiyatı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuhaf Sahi -- 15 Ağustos 2024; 18:40:52 >
Sym Jetx 125 - 156 bin 12 taksit (20 bin peşinat)
Ankara ulusoy
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuhaf Sahi -- 15 Ağustos 2024; 22:49:28 >
Fiyatı cazip değil maalesef. Ben pcx derim.
12 taksitle veren yer buldum ankada şef, 156 bin değmez mi diyorsun? sym servisleri internet iikayetlerinden anladığım kadarıyla fahiş fiyat uyguluyooooooor. ödeme olarak cazip geliyor 12 taksit ama gönlüm pcx den yana. içimden bir his pcx için de benzer bir kampanya gelecek diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuhaf Sahi -- 15 Ağustos 2024; 23:5:12 >
pcx e 6 ay az geldi ya 10 yada 12 taksit yapsa çok iyi olur. Dio ve actiiva da 12 taksit yapıyo tabi onlar az satıldığı için yapıyordur. PCX de arkada abs yok hocam PCX mi sym jetx mi sence? Yoksa pulsar rs200 veya ns200 bajaj dan mı alınmalı? ama onlar scooter değil.
-
Pcx u şuan peşin 135-140 bine bırakan yerler var. Face gruplarında paylaşıyor adamlar. Jet x dediğim gibi geçen seneki fiyat farkı olsaydı sym derdim. Şuan jet x pahalı satılıyor. Ee servisleri de kazikcilik peşinde, parçası Honda gibi bulunmuyor. Jet x 130-125 bine faizssiz taksit olmuş olsaydı alınır derdim. Ama bu etiketle almam. Parası olan şu an pcx değerlendirmeli.
Peugeot bu listeye nasıl girdi onu anlamadım,mesajda pcx ve nmax baz alınmış peugeot tarafında sadece django var diye biliyorum denk olan ama çok alakasız diğerleriyle. Django tamamen keyif motoru.
Symde Jetx ve ADX modelleri var , ADX inanılmaz övülüyor. Kymco tarafında Skytown ve Dink R var ikisi de çok güzel motor.
Honda ve Yamaha klasik Nmax ve PCX piyasanın alsat konusunda kralları.
Al sat için en ideali PCX'tir tartışmasız. Sonra da Nmax girer. Bu iki motorsiklet zarar ettirmez hiçbir zaman. Bugün alırsın yarın zarar etmeden satarsın.
Kymco,Sym ve Peugeot için üçü de sıfır alındıktan sonra satarken bekletir, Peugeot için bir şey diyemiyorum ama ofiste Django kullanan bir arkadaşım var yazın başından beri satamıyor motoru. Sym ve Kymco %5 civarı zarar ettirebiir ama ikinci eli canlı markalar. İlana koyarsan satılır.
Ben kullanmak için Sym Jetx aldım ön ve arka abs olduğu için. Aprilia SR GT200 düşünüyordum ama forumda bir konu vardı onu görünce vazgeçtim. Zaten şüpheyle yaklaşıyordum.
Şehiriçi kullanıyorum haftasonu uzun yol planlarım oluyor. Motordan çok memnunum , öncelikle çok atik ve agresif 125lik gibi değil, sanki 20 beygir motor gibi. Bundan önce 125lik nmax kullandım 2019 model ve Sym ile kesinlikle denk tutmam, nmax kalas gibiydi. Ama japon olduğu için ikinci eli zarar ettirmiyor. Jetx en sevmediğim tarafları deponun sele içinde olması ve aynaların çok kötü konumda olması , ayna uzatma ile çözülüyor da , depo gerçekten yıpratıyor bir süre sonra habire seleyi aç kapat. Deposu da 7.5litre öyle çok dolduramıyorsun.
PCX 2025'e gireceğiz hala arka abs olmamasından dolayı motoru sadece sürmek için alıyorsanız tavsiye etmem ama her zaman kâr ederek satarsınız ticari olarak motor zarar ettirmez.
Benim önümüzdeki yıl planlarım içinde Xmax 250 veya Kymco Downtown gt 350 almak var. 2-3 yıl içinde Kymco AK 550 ile tamamen jubile yapmak istiyorum sonra da yükseltmem diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 23 Eylül 2024; 22:19:56 >
-
sym kullanan kimse pişman değil. teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuhaf Sahi -- 26 Eylül 2024; 23:48:28 >
Sym Adx 300 geliyor hala almadiysan, kesinlikle incelemeneni gerekir. Tüm Avrupa fiyat performans, şıklık olarak bu motoru bekliyor.
motosikletyedekleri.comhttps://motosikletyedekleri.com/blog/sym-adx-300
aralık ayını bekleyin euro5 motor muhabbetine kampanya bekliyor dirsek teması olan yayıncılar. servis bir yere kadar önemli ama 2nci elde çok kayıp etmeden satabilmek lazım kendi önceliğim yamaha-honda-kymco-sym seklinde olurdu aynı paralara honda veya yamaha varsa bunlar alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X