Şimdi Ara

hangi pioneer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu oto teyp alma konusunda karar veremdim bi türlü.sony pioneer derken pioneerın ses de daha ii olduğunu öğrendim. ve pioneer almayı düşünüyorum yalnız hangi pioneer teyp alacağımı şaşırdım valla hepsiburada olan fiytaı uygun ama görünüşü pek güzel değil. sizce kalitesi nasıl? kullanan var mı aranızda bi de genel olarak hangi pioneer daha iyi. özelliklerine bakıyorum ama pek bişe anlamadım valla. benim en çok PIONEER DEH-4800MP ve DEH-P6800MP hoşuma gittifakat fiyatları pahalı tabi .sizce bu teypler o kadar paraya değer mi? siz hangi pioneer modeliniz önerirsinizz. bi de bu teyplere 4 yollu çift pioneer hoparlör yeter mi ? herkese kolay gelsin...

• yok bi baba yiğit cevap yazacak olan..anlaşılan kimse pioneer kullanmıyor.
  • Valla bende Pioneer DEH-P 5700 MP + 4 tane 300 W pioneer kolon + sub+anfi war. Sistemimden memnunum.
  • Bende pionner deh- 7750 mp var ve gayet memnunum o kadar ssarsılma yaşamasına rağmen henüz bi sorunla karılaşmadım tavsiye ederim
  • imzamdaki mankanın GT300 modeli var

edit:

Memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 27 Mayıs 2006; 10:41:30 >
  • bende de deh 2800 var ben gerçekten begeniyorum 300 e aldım diğerleri 480 den başlıyor gerçekten menunum seside oldukça kaliteli tavsiye ederim internet üzerinden aldım güzel alet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer Vs. Technics
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.