Şimdi Ara

Hangi tarifeye geçsem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan Türkcell kullanıyorum. Faturasız genç tarife...Çok uzun konuşmadığım için bu tarife bana uygun olmuyor sanırım. İndirimli günleri doldurduktan sonra indirimsiz günlerde tl fazla dayanmıyor. Bir mesaj da 40 kuruş gidiyor. İndirimsizken veya diğer yönlere arama yaptığımda su gibi gidiyor paralar.. 30 sn lik konuşma için 50 kuruş veriyorum..(normalde 15 dk sı 50 kuruş ama 15 dk dolmuyor bile) Benim şuan istediğim her az ve her zaman heryöne ucuz konuşmak ( dksı 20-25 kuruş gibi) ve mesajlaşmak.. Şuan kampanyların oğu hatta 20 tl yükleme yapıldığında geçerli oluyor ama benim dediğim 1 ay geçse bile aynı fiyatta konuşabilmek aveada var mı böyle bir tarife veya kampanya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrlshft -- 21 Nisan 2011; 17:16:06 >

• avea ve vodafone daha uygun olabilir senin için..

çok konuşmuyorum diyorsan vodafone hesabını bilen tarife var.. yükleme şartı yok.. saniye bazlı.. dakikası 40 kuruş..
    avea da kral tarife var dakikası 10 kuruş ama yüklediğin gün kadar geçerli.. 5 lira yüklersen 5 gün 30 lira yüklersen 30 gün gibi

avea nın mobil öğrenci tarifesi de güzel.. 20 lira yüklemeye her yöne dk sı 50 kuruş..

yani tarife çeşitleri daha bol avea ve vodafone da.. iyice inceleyip kafana yatana geçiş yapabilirsin.. turkcell in kontörlüleri pek cazip değil açıkçası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat

avea ve vodafone daha uygun olabilir senin için..

çok konuşmuyorum diyorsan vodafone hesabını bilen tarife var.. yükleme şartı yok.. saniye bazlı.. dakikası 40 kuruş..
    avea da kral tarife var dakikası 10 kuruş ama yüklediğin gün kadar geçerli.. 5 lira yüklersen 5 gün 30 lira yüklersen 30 gün gibi

avea nın mobil öğrenci tarifesi de güzel.. 20 lira yüklemeye her yöne dk sı 50 kuruş..

yani tarife çeşitleri daha bol avea ve vodafone da.. iyice inceleyip kafana yatana geçiş yapabilirsin.. turkcell in kontörlüleri pek cazip değil açıkçası..

teşekkürler.. araştırayım biraz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.