Şimdi Ara

Hangi Telefon Alınır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu anda arasında kaldığım bir kaç telefon var. Öncelikle işim gereği telefon ekranımın küçük olmasını istemiyorum. Tablet gibi büyük aletlerde işimi görsede fazla büyük, taşıması çile oluyor. iPhone 5s dahil ekranları küçük olduğu için istemiyorum.

1. Galaxy S5
    2. Galaxy S4
    3. Galaxy Note 3
    4. Sizin tavsiyeleriniz

Eğer bunların dışında önerileriniz var ise bekliyorum değerli arkadaşlar. Örneğin yeni bir model falan çıkacak ise 1,2 hafta bekle öyle al diyebilirsiniz. Fiyatı düşecek yada yeni modeli gelecek diyebilirsiniz. Telefon piyasasını takip eden arkadaşların bilgisine ihtiyacım var.

Teşekkür ederim şimdiden.

• beklerseniz yeni telefonları görebiliriz ama beklemeyecekseniz bence z2 veya g3 32GB Alın kalem olsun diyorsanız note 3 işinizi görür .
  • Kalem sart degılse suan ıcın kesınlıkle xperıa Z2 yada G3 32lık versıyonunu tavsıye ederım,evet 10 gune kadar yenı cıhazlar tanıtılacak fakat ulkemıze gelmesı ekım sonunu bulacaktır en erken vede taban fıyattan gelırler son model oldukları ıcın bır parca dezavantajlı bır alım olacaktır halıylen.
  • Note 3 tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bu fiyata lg g3 ya da sony xperia z2 alınır.
  • Bu bütçede Z2,G3,M8 alınır,ama illaha bunlarsa Note 3 derim.
  • Z2.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    9 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İphone 6 yı bekle derim çıkmasına çok az kaldı
  • bence g3veya z2 almalısın sonra saydığın cihazları düşünmelisin samsung alınmaz bu saaten sonra note3de çok büyük
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.