Şimdi Ara

Hangi Telefonu Almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurtdışında (Rusya) olan abıme telefon siparişi vermeyi dusunuyorum... Ama kararsız kaldım...
    Oncelıkle 4,5" altı telefonlar benım ıcın daha kullanıslı... Buyuk ekranlı telefon almayı pek istemesem de secenekler benı 5" seviyesine kadar goturuyor...
    Bır kısım maddi elemeden sonra bır secenek listesi olsuturdum kendıme... Ama kararsızlıgım devam etmekte... Liste şu şekilde ;

1- TCL İdol X+ (S960) :
    Artılar : Performans , Çift Sim , Malzeme Kalitesi
    Eksiler : Ekran boyutu , Henuz net bir imei değişikliği konusu bulamadım
    TCL S960 = Yaklaşık 900 TL

2- THL T100s
    Artılar : Performans , Çift Sim
    Eksiler : Ekran boyutu , Malzeme kalitesi Muamma , Yazılım desteği ne olur bılemıyorum , Henuz net bir imei değişikliği konusu bulamadım
    T100S = Yaklaşık 900 TL

3- ZTE Nubia Z5S 16GB
    Artılar : Performans , Igzo Panel , Tasarım
    Eksiler : İmei durumu...
    Nubia Z5S = Yaklaşık 950 TL

4- Xiaomi Mi2S
    Artılar : Ekran Boyutu , Sureklli Yazılım desteği ve Mui arayuzu
    Eksiler : Performans ve İmei
    Mi2S = Yaklaşık 900 TL

5- Meizu MX2
    Artılar : Ekran Boyutu
    Eksiler : FlyMe arayuzu hakkında bır deneyımım veya bılgım yok... İmei Sıkıntısı , Eski teknoloji
    Meizu MX2 = Yaklaşık 900 TL

6- Sony Xperia ZR
    Artılar : Suya Toza dayanıklı , Ekran Boyutu , Uluslar arası firma ve destek
    Eksiler : Eski Teknoloji , performans ve imei
    Xperia ZR = 950 TL

7- Sony Xperia V
    Artılar : İyi tasarım ve Kucuk ekran
    Eksiler : Coooook eski Teknoloji :DXperia V = 900 TL

Modeller ve genel tavsıyelerınız neler olacak... ?

• Z5S iyidir imeisi halledilebilir Xiaomi Mi2 yi ben kullanıyorum çok memnunum sıkıntısı yok yalnız imei çözümü de yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tcl nin imeisi de halledilebilir merak etmeyin

• moto g, nexus 4 veya 5. xiaominin telefonları da sağlam mi3'e bi bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralarnda en iyisi Z5S IMEI olayı box ile çözlyor diye biliyorum

• MTK işlemciler dışında sanırım imei değiştirme veya TR de kullanılabılır hale getirmek ıcın 150 TL cıvarında bır harcama yapmak durumunda kalacagım...
    Ayrıca gun itibari ile Nubia Z5S stokta kalmamış... TCL (Alcatel İdol X+) 2 adım onde... Bır unboxing videosu bulup kutu ıcınden cıkan kulaklıgının JBL oldugundan emın olabılsem :D

Moto G hıc dusunmedım... Moto X olabılır ama fıyatı rusya da da pahallı... Nexus 4 TR den de alınabılır... Mi3 de WCDMA versiyon ve 32 GB hafızalı modelını Rusyadan temın etmek zor...
  • Yok hocam, İ9500,N9005,Z5S,N9000 Gibi cihazların imei z3x box ile değiştirilebiliyor,forumda S.Acar nickli arkadaş bi ara konusunu açmıştı daha detaylı bilgi ondanda alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmtcnars -- 8 Şubat 2014; 12:52:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop sizce
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.gsmarena.com/zte_nubia_z5s-5852.php

zte güzele benziyor imei şuan boxla atılmıyor galiba kayıt yaptırman lazım.
    yada mtk işlemcili cihaz al alırkende 3g anteni WCDMA alma türkiyede 3g çalışmaz
  • TCL İdol X+ Unboxing... +1 puan daha TCL ye

TCL Unboxing
  • Maddi durum kötü değilse üzerine koyup z1 compact al, hem ufak hem çok güçlü. Trde 1400e satılacağına göre bence alınabilir.
  • Z1 Compact da benım Favorım idi... Bekledıgım telefon aslında buydu... Rusyada 23000 Ruble = 1500 TL... ve Malesef Maddi sınırım 900-950 TL :(
  • S.Acar kullanıcısına yanıt
    ben yazılım kısmında o kadar profesyonel değilim hocam,sadece z3x boxla atılıyor diye biliyorum yeni gelen güncelleme ile,biz MTK ya alıştık,mobileuncle amca çok şükür derdimizi gideriyodu
  • TCL sabit 16gb hafiza yuzunden eksi puan aldı... :(
    Keyfim kactı... 32gb modelini bulamazsam hıc bır sey ifade etmiyecek... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-oni-N

MTK işlemciler dışında sanırım imei değiştirme veya TR de kullanılabılır hale getirmek ıcın 150 TL cıvarında bır harcama yapmak durumunda kalacagım...
    Ayrıca gun itibari ile Nubia Z5S stokta kalmamış... TCL (Alcatel İdol X+) 2 adım onde... Bır unboxing videosu bulup kutu ıcınden cıkan kulaklıgının JBL oldugundan emın olabılsem :D

Moto G hıc dusunmedım... Moto X olabılır ama fıyatı rusya da da pahallı... Nexus 4 TR den de alınabılır... Mi3 de WCDMA versiyon ve 32 GB hafızalı modelını Rusyadan temın etmek zor...

merhaba
    sanırım Tr ilk tcl idol x + ı ben aldım :)
    cihaz bugün geldi. Pasaport kayıt için gönderdim.
    Cihazı 1 saat inceleyebildim. Gerçekten güzel bir ürün olmuş. ekranını çok beğendim.
    16 gb hafıza olması gerçektende kötü. hatırladığım kadarı ile kullanıcıya 12 gb kalıyor.
    bu cihazda beni cezbeden 8 çekirdek yeni nesil işlemci ve ses çipi.
    ancak şöyle kendimi avutuyorum; cihaz yanında otg kabloda geldi. minik usblere ekstra program setuplarını ve filmleri atarım.
    gerektiğinde bağlar buradan kullanırım.

kutusunu işyerinde bıraktım. isteyen olursa p.tesi kutu ve içeriğinin fotoğrafını ekleyebilirim.
    şuan için kutusu açılmamış fotoğrafını ekliyorum.

ek bilgi:cihazı çıktığı gün sipariş vermiştim. benim aldığım cihaz full paket.standart kutu harici; otg kablo,sert arka kılıf, bluetooth bileklik mevcut. aliexpress ten almak istediğinizde bu şekilde bulamayabilirsiniz.
    alacak arkadaşlar buna dikkat ederse iyi olur.

kutu içeriğinin fotoğraflarını ekledim. kulaklık sıradan bir ürün. xiaomi pistol 2 sesine göre çok sönük ve düz bir sese sahip

Hangi Telefonu Almalıyım ? Hangi Telefonu Almalıyım ? Hangi Telefonu Almalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 17 Şubat 2014; 9:19:14 >

• Z5S

• quote:

Orijinalden alıntı: magicboyguccino

quote:

Orijinalden alıntı: R-oni-N

MTK işlemciler dışında sanırım imei değiştirme veya TR de kullanılabılır hale getirmek ıcın 150 TL cıvarında bır harcama yapmak durumunda kalacagım...

merhaba
    sanırım Tr ilk tcl idol x + ı ben aldım :)
    cihaz bugün geldi. Pasaport kayıt için gönderdim.
    Cihazı 1 saat inceleyebildim. Gerçekten güzel bir ürün olmuş. ekranını çok beğendim.
    16 gb hafıza olması gerçektende kötü. hatırladığım kadarı ile kullanıcıya 12 gb kalıyor.
    bu cihazda beni cezbeden 8 çekirdek yeni nesil işlemci ve ses çipi.
    ancak şöyle kendimi avutuyorum; cihaz yanında otg kabloda geldi. minik usblere ekstra program setuplarını ve filmleri atarım.
    gerektiğinde bağlar buradan kullanırım.

kutusunu işyerinde bıraktım. isteyen olursa p.tesi kutu ve içeriğinin fotoğrafını ekleyebilirim.
    şuan için kutusu açılmamış fotoğrafını ekliyorum.

ek bilgi:cihazı çıktığı gün sipariş vermiştim. benim aldığım cihaz full paket.standart kutu harici; otg kablo,sert arka kılıf, bluetooth bileklik mevcut. aliexpress ten almak istediğinizde bu şekilde bulamayabilirsiniz.
    alacak arkadaşlar buna dikkat ederse iyi olur.

Hayırlı olsun... Cok sevindin.. güle güle kullanın... Ve ne olur deneyımlerınızı ve goruslerınızı bol resımle bızlere aktarın :D Mini bir inceleme beklıyorum desem yerıdır :D

• ben de uzun zamandır kamerası iyi olan, 2Gb ram olan, en fazla 4.3 inch ekran bir telefon arıyorum... bundan büyük ekran bence tek elle kullanılamaz... denedim... insanı yoruyor...
    ben Mi2S de karar kıldım, bu telefonun kamerası hakkında ikna edici bir bilgiye ulaşamadım ama iyi bir kamerası olacağını tahmin ediyorum, çünkü böyle harika bir cihazın kamerası da en azından kötü olmayacağını düşünüyorum...
    yine araştırdığım kadarıyla bu cihazın imei sorunu var... pasaport kayıt zorunlu... bu da sanırım 250-300-TL civarında... yani cihaz toplamda 260 USD cihaz bedeli artı 300-TL pasaport kayıt eşittir 900-TL ediyor... ben karar verdim alacağım ama almadan önce son bir kez de sizlerin önerisini bekliyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: philonos

ben de uzun zamandır kamerası iyi olan, 2Gb ram olan, en fazla 4.3 inch ekran bir telefon arıyorum... bundan büyük ekran bence tek elle kullanılamaz... denedim... insanı yoruyor...
    ben Mi2S de karar kıldım, bu telefonun kamerası hakkında ikna edici bir bilgiye ulaşamadım ama iyi bir kamerası olacağını tahmin ediyorum, çünkü böyle harika bir cihazın kamerası da en azından kötü olmayacağını düşünüyorum...
    yine araştırdığım kadarıyla bu cihazın imei sorunu var... pasaport kayıt zorunlu... bu da sanırım 250-300-TL civarında... yani cihaz toplamda 260 USD cihaz bedeli artı 300-TL pasaport kayıt eşittir 900-TL ediyor... ben karar verdim alacağım ama almadan önce son bir kez de sizlerin önerisini bekliyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim...

MI2 kullanıyorum dediğin gibi kayıt şart uygun pasaport bulursan 115 TL vergi ödeyerek halledersin cihaza gelecek olursak tek el kullanımı rahat zaten arastirmissindir her hafta güncelleme alıyor kamera olarak bende 8MP olanı var ve beni idare ediyo oyunlarda kasma vs gibi sorunlar yok sadece biraz fazla ısınıyor bilginiz olsun ki bu ısınma da aşırı ağır ve uzun süreli oyun oynadiginizda oluyor kısacası alın pişman olmazsınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.