Şimdi Ara

HANGİ TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıralamam 16.7k ve hangi tıp gelirse gelsin yatay geçiş için çabalayacağım. Araştırmama göre DÜZCE tıpta yatay geçiş daha kolaymış ve eğitimi de iyi ama sıralaması 18.7k burayı mı yazsam yoksa KTÜ mü yazsam KTÜ eğitimi daha kaliteliymiş ama bu sefer de yatay geçiş hayal olabilir sınavlar zor diyorlar neye göre karar vermeliyim kafam çok karışık :( yardım edinn

• Düzcede yatay geçiş yapamayıp kalmaktan daha iyidir ktü yaz kesinlikle. Yatay geçiş öyle kolay bişi değil yapamayadabilirsim
  • Niçeağladığındaa N kullanıcısına yanıt
    Çok geçen var ama çapa cerrahpasaya bile geçenler var oralara bile geçildiyse 6-7klik bi tıpa daha rahat geçerim diye düşünüyorum bi de KTÜ deki ing hazirlik sinavi varmış o beni çok düşündürüyor kalirsam 1 sene hazırlık okumak istemiyorun napicam :( of çok kararsizim
  • Mezud hocam gelmeden söyleyeyim size SDÜ tıp yakışır. Bence yazın mezud hocamdan aldığım bilgiye göre kesin gelir
  • Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    O kadar geriye atar mi 15.1k ile kapatmis bir de Sdü tıpı hiç arastirmadim bilgi verebilir misin pmden
  • celine_ zamorano C kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/hangi-tip--153461833

Etiketliyemiyorum buradan aşağı in Mesut Özil nickli arkadaş orada okuyor ona PM at.

Denemekten zarar gelmez ucundan kaçabilir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 3 Ağustos 2022; 23:5:15 >

Ha ingilizce okumak istemiyosanız haklısınız direkt düzce yazın güzel çalışırsanız geçersiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp mı bilgisayar mühendisliği mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ktüde yüzde 30 ingilizce denmiş dersler ne oranda ingilizce isleniyor bilginiz var mi
  • düzce akredite değil ktü daha iyi bence. %30 ingilizce olayı da hazırlığı atlarsan pek farkı kalmıyor ama yatay geçiş yok duyduğuma göre türkçe tıp fakültelerine

Bence ktü yzmayın

HANGİ TIP

oha ben ktüyü iyi sanıyordum ktüymüş demek HANGİ TIP 

Evet ben de biraz önce gördüm onu vazgectim yazmaktan :D öneriniz var mi peki nereyi yazsam cok kararsizim
    Hocam ata yazın
  • Doğu dusunmuyorum.. baska oneriniz var mi
    Balıkesir

bolu aibü var bir de

• Balikesirin egitimine kotu denmis bilginiz var mi oranin egitimi hakkinda
    Arkafaşım gidiyor vasatmış
  • noobodynow kullanıcısına yanıt
    Orayi da yazicam peki duzce mi bolu aibu mu daha iyi? Duzce daha cok ovulmus ama bolunun siralamasi daha yuksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: celine_ zamorano

Orayi da yazicam peki duzce mi bolu aibu mu daha iyi? Duzce daha cok ovulmus ama bolunun siralamasi daha yuksek

o sıralama aralığında sıralamaya göre tercih etmek mantıksız olur hocam ama eğitimleri hakkında da bilgim yok. youtubeda öğrencilerinin konuştuğu videolar var oradan bakabilirsiniz ya da instagram hesabı var bir tane tiptercihi2022 diye, orada her gün 1 tıp fak. ile canlı yayın yapıyorlardı, sayfanın daha eski gönderilerinde de hemen hemen her fakülte ile ilgili baya bilgi var. son gün de olsa oradan okuyabilirsiniz baya bir bilgiyi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.