quote:Orijinalden alıntı: IbrekkaKız olsun taştan olsun... Alıntıları Göster Günün yemeği ne varsa artık Şükretmeyi Öğrendik :D
quote:Orijinalden alıntı: 4OttomangothicAlıntıları Göster bu tarz: ve bu tarz: kızlardan hoşlanırım...
quote:Orijinalden alıntı: Ciudad de MéxicoGünün yemeği ne varsa artık Şükretmeyi Öğrendik :DAlıntıları Göster Sasha Dith - Russian Girls
quote:Orijinalden alıntı: herhangibireySasha Dith - Russian Girls Alıntıları Göster siyah saçlı çok açık tenli olmayan renkli gözlü bir afet
quote:Orijinalden alıntı: Thoughtlesssiyah saçlı çok açık tenli olmayan renkli gözlü bir afetAlıntıları Göster tuvnera gelir şimdi
quote:Orijinalden alıntı: Thoughtlesssiyah saçlı çok açık tenli olmayan renkli gözlü bir afetAlıntıları Göster millet direk hepsi demiş
quote:Orijinalden alıntı: CARNIVALEbu tarz: ve bu tarz: kızlardan hoşlanırım...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: CARNIVALE bu tarz: ve bu tarz: kızlardan hoşlanırım... abi ben güzel diye ilk resimdekini derim
quote:Orijinalden alıntı: DJ_KursaTquote:Orjinalden alıntı: CARNIVALE bu tarz: ve bu tarz: kızlardan hoşlanırım... abi ben güzel diye ilk resimdekini derimAlıntıları Göster Ekmek arası seviyom ben.
quote:Orijinalden alıntı: AlemdarRizeESMERAlıntıları Göster Oynak,fişnek eskimiş olsun biras egzandirik falan
quote:Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_Oynak,fişnek eskimiş olsun biras egzandirik falan Alıntıları Göster Dj kursat sen anketcimisin la konu dışında 6 anket :D:D:D:D:D:DD:D:D:
quote:Orijinalden alıntı: DJ_KursaTquote:Orjinalden alıntı: CARNIVALE bu tarz: ve bu tarz: kızlardan hoşlanırım... abi ben güzel diye ilk resimdekini derimAlıntıları Göster Orjinalden alıntı: DJ_KursaT Orjinalden alıntı: CARNIVALE bu tarz: ve bu tarz: kızlardan hoşlanırım... Hepsi şişme bunların...
quote:Orijinalden alıntı: İlker GökmenDj kursat sen anketcimisin la konu dışında 6 anket :D:D:D:D:D:DD:D:D:Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: İlker Gökmen Dj kursat sen anketcimisin la konu dışında 6 anket :D:D:D:D:D:DD:D:D: Canım sıkıldı kendimi ankete verdim