Bildirim
HaNGiSi aLıNıR : CANON 90-300 / SIGMA 70-300DG / SIGMA 70 - 300 APO DG MACRO
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
SIGMA 70-300 mm F/4-5,6 APO DG MACRO Lens bende bu lensi alıcam karanlık ortamda biraz yavaş kalıyor denilmiş bi kaç yerde odaklanma konusunda onu bi araştır şuan bulamadım ama fiyatına göre kaçmaz lens -
kaç gündür araştırıyorum ,bakmadığım inceleme kalmadı. benim elde ettiğim sonuç SIGMA 70-300 mm F/4-5,6 APO DG MACRO
NOT : Şunu unutmamak gerekli : Acilen paraya sıkıştınız , SIGMA ve benzeri ürünlerde "son kullanıcı" olursunuz. Canon tercih edilirse , ölüsü bile para edebiliyor. O yuzden lens alırken lütfen bu kriteri unutmayın Sadece tavsiye , kimse alınmasın.... -
quote:
Orjinalden alıntı: webelectronics
kaç gündür araştırıyorum ,bakmadığım inceleme kalmadı. benim elde ettiğim sonuç SIGMA 70-300 mm F/4-5,6 APO DG MACRO
NOT : Şunu unutmamak gerekli : Acilen paraya sıkıştınız , SIGMA ve benzeri ürünlerde "son kullanıcı" olursunuz. Canon tercih edilirse , ölüsü bile para edebiliyor. O yuzden lens alırken lütfen bu kriteri unutmayın Sadece tavsiye , kimse alınmasın....
Malesef yanlış biliyorsunuz çünkü sigmada canon nikon gibi fotoğraf pazarında yeri olan bir markadır.Hatta canon lensi satamazsınız sigmayı satarsınız fiyat uygunluğundan
-
@emrecan a katlıyorum sigma satar ama canon elinde kalabilir -
Bilemiyorum ama ben gene de kendi düşüncemi yazdım. -
quote:
Orjinalden alıntı: S.T.A.L.K.E.R
@emrecan a katlıyorum sigma satar ama canon elinde kalabilir
+1 -
APO iyidir aralarında, sanırım en rahat elden çıkrarılabilcek de o yine
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X