Merhaba; Arabanın arkadısında bulunan ve başka bir arabayı çekmeye yarayan şey var ya.... (artık ismi ne ise) onu yüksekçe bir kaldırıma vurdum. ve baya bir eğdim. Gerçi bir zararı yok. Ama öyle eğik eğik durunca huzursuz oluyorum. Herhangi bir özel servise gösterdim. -- 40 ytl olur. -- pense çekiçle vurup düzelteceksin. -- olur mu. Plastik tamponu çıkaracağız. Sonra düzelteceğiz. Birde boya vururuz. Çekiçle düzelmez. Araca hasar verir.
Şimdi bunu ben kasko ile mi yaptırayım. Yoksa 40 ytl verip param ile mi yaptırayım. Hani şu kasko indirimi falan deniliyor ya. Bir sene sonra kaskoyu kullanmamak bana 40 ytlden fazla kar mı kazandırır. Birde exper falan da işin içine girip. Aracı fişleyecekler. işin birde bu yönü var. Tabi çekiç pense ile vura vura ben mi düzelteyim.
Yani
Attığımız taş, ürküttüğümüz kurbağaya değecek mi?
Teşekkürler.
Bu arada... Vw polo 2006 confortline
bilmiyorum ama böyle bir iş için çok ücret istenmiş gibi bence.
istersen bir kaportacı bul ve pazarlık yap ve kaskoyu karıştırmadan bu işi hallet.hasarsızlık indirimini harcama bunun için.
Anladığım kadarıyla zaten rapor tutturmamışsın.Şimdi tutturmaya kalksan aracı yerinden oynattın gibi sudan bir nedenle 45 YTL ceza yeme şansında var. Tek diyebileceğim kaportacılarda pazarlık payı vardır.Geçmiş olsun.
Bozma kaskoyu değmez, ustaya bi görün sen
kasgo sozlesmenin durumuna gore, hasar küçük olduğu için hasarsızlık indirimini bozmadan da yaptırma olasılığın var.
Kaskonu yaptırdığın acentaya git ya da servise kasko policenle git bir konus.
En sağlıklı yol acenta ile konuşup,ona göre karar vermek