Bildirim
Hangisi? Megane HB? Fiesta
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi Megane ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RutkayErg
Hangi Megane ?
MEGANE HB yeni -
iş yerinden arkadaşıma previlige aldık... gayet rahat bir araç ancak cliodan çokta geniş değil... süspansiyon olarak diger ikisinden daha iyi... rahat araç...
sunrooflu modellerinde arkada baş mesafesi kalmıyor tavan basık... arkadasın arabada mesela arkada oturamadım... -
quote:
Orijinalden alıntı: sissil
iş yerinden arkadaşıma previlige aldık... gayet rahat bir araç ancak cliodan çokta geniş değil... süspansiyon olarak diger ikisinden daha iyi... rahat araç...
sunrooflu modellerinde arkada baş mesafesi kalmıyor tavan basık... arkadasın arabada mesela arkada oturamadım...
yani ne demek bu :) megane iyi mi değilse fiesta mi? :) hangisini tercih ettiniz anlamadım ki:D -
quote:
Orijinalden alıntı: SunQue
quote:
sunrooflu modellerinde arkada baş mesafesi kalmıyor tavan basık... arkadasın arabada mesela arkada oturamadım...
yani ne demek bu :) megane iyi mi değilse fiesta mi? :) hangisini tercih ettiniz anlamadım ki:D
b sınıfı araçla c sınıfı araç kıyaslanmaz... en kötü c sınıfı bile b sınıfından rahattır... ve tabiki geniştir... ama ahım şahım genişlik yoktur...
öte yandan yeni fiesta benim son zamanlarda bindiğim en dar b sınıfı araç... polo corsa clio aveo fiesta bunlar arkadaş çevremdekilerin araçları... karşılaştırsam en darı fiestadır... amortisörleri bakımından rahat ancak megane asla olamaz... megane dada sunroof almadıgın sürece sıkıntı yok... ama sunroof alırsan arkaya 1.80 adam oturtamazsın... fiestadayada hiçbir şekilde 3 kişi yanyana 1.80 adam sokamazsın...
anlatabildimmi bilmiyorum ?
yeni clio nunda fiestadan farkı yok fazla...ama biraz daha diz mesafesi fazla... arka megane kadar basık degil rahat oturuluyor ama eski kasası kapı içlerindeki döşemelerden dolayı yenisinden daha geniş...
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SunQue
quote:
yani ne demek bu :) megane iyi mi değilse fiesta mi? :) hangisini tercih ettiniz anlamadım ki:D
b sınıfı araçla c sınıfı araç kıyaslanmaz... en kötü c sınıfı bile b sınıfından rahattır... ve tabiki geniştir... ama ahım şahım genişlik yoktur...
öte yandan yeni fiesta benim son zamanlarda bindiğim en dar b sınıfı araç... polo corsa clio aveo fiesta bunlar arkadaş çevremdekilerin araçları... karşılaştırsam en darı fiestadır... amortisörleri bakımından rahat ancak megane asla olamaz... megane dada sunroof almadıgın sürece sıkıntı yok... ama sunroof alırsan arkaya 1.80 adam oturtamazsın... fiestadayada hiçbir şekilde 3 kişi yanyana 1.80 adam sokamazsın...
anlatabildimmi bilmiyorum ?
yeni clio nunda fiestadan farkı yok fazla...ama biraz daha diz mesafesi fazla... arka megane kadar basık degil rahat oturuluyor ama eski kasası kapı içlerindeki döşemelerden dolayı yenisinden daha geniş...
bende uzun boylu birini oturtmayim şaka bir yana tercihiniz clio mu? clio 3 ve fiesta 2012 hakkında ne düşünüyorsunuz
ya aslında uzun kasalı araçlari severim ama yani sedan onları kendime yakıştıramıyorum. uğraşamam:) uzun araçla o yüzden böyle dar araç seçiyorum peki öneriniz var mi bir de üstteki sorunun cvbı:) yukaridaki yorumlardan anladiğim araçlar dar hepsi megane ve clio 4 o kadar dar değil gibi geldi ama bilemem:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunQue -- 24 Şubat 2013; 14:26:54 >
-
İki Araçtan Hangisini Önerirsiniz? konusunu başlattı (2 gün önce, 3:49:56) Şu iki aracı kendime uygun olarak görüyorum ve beğeniyorum. Peki bu iki araçtan hangisi ekonomik (ücret,yakıt ve yol tutuşu) ve yedek parça ve de... Mesaja git »
Sedan Olmayan Rahat,Konforlu,Kokpiti Güzel Bir Araç ? konusunu başlattı (bir sa. önce, 3:12:31) Çok souyorum bu konuyu ama inanın sizin fikirlerinizi ve yorumlarinizi almak hoşuma gidiyor,ayica konudan geçenlere fydalı olur. Ben sedan tarzi... Mesaja git » Hangisi? Megane HB? Fiesta konusunu başlattı (4 sa. önce, 12:18:12) Arkadaşlar Megane HB 1.6 Joy hakkında ne düşünüyorsunuz? Clio mu? Fiesta mi? Megane Hb mi? Bütçe: 30.000 Görsellik,Konfor,yakıt ve kullanım kolay... Mesaja git » Fiesta 2012 veya 2013 hakkında ne düşünüyorsunuz? konusunu başlattı (dün, 3:31:45) Ford Fiesta hakkında ne düşünüyorsunuz? Yakıt,Motor ve Fiyat açısından?... Mesaja git »
Bu hızla konu açan vatandaşa genellikle araç önermiyoruz,forumu çorbaya çevirmesin diye çorba ısmarlıyoruz.
-
piyasadaki araçlarda birinde olan digerinde yok... bukadar basit...
mesela az yaksın diyorsun dizel fiesta yokusta bayılıyor... ama gel gelelim clio daha ufak beygir ama 50cc fark sayesinde yokuslarda daha rahat...
megane c sınıfı diyorsun ama b den çok az geniş ahım şahım degil... sunroof alıyorsun arkadaki adamın kafası tavana geliyor boynu bukuk oturuyor...
geniş diyorsun jetta alıyorsun örnek 2010 model... direksiyon kazık gibi yani digerlerinden agır vitesler çok uzun ... malzeme kalitesi clio ile yarısıyor... istedikleri para megane previllige parası... yuh diyorsun...
araba alacaksan önce ne aradıgını bileceksin...
mesela az yaksın yol tutsun park sorunu olmasın ama darda olmasın kullanımı rahat olsun diyorsan clio 3 alacaksın...
biraz yaksada malzeme kaliteli olsun biraz geniş olsun boyum fazla uzun degil ama konfor isterim dersen megane 3 alacaksın
biraz yaksın geniş olsun malzemesi dandik olsun ön torpido afilli alman arabası olsun direksiyonu kazık gibi olsun diyorsan jetta alacaksın
konforlu olsun uzun yolda az yaksın şehir içinde çok yaksada olur park sorunum yok vitesleri direksiyon tepkisi umurumda degil diyorsan c5 alacaksın....
süspansiyon konforu okadar önemli degil yayla gibi olsun basınca gitsin porsche ile kapısayım 10lt yaksın alman olsun diyorsan s320 alacaksın
güvenlik ve donanımı boş olsun kullanımı rahat işi b sınıfı standardında olsun alman olsun diyorsan polo alacaksın...
bu liste uzarda gider...
-
2006 - 2012 model clio , clio hb, megane bunların tavanı en yüksek olanı hangisi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X