Şimdi Ara

Hard disk'imin bağlantı türü nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süre önce dizüstü bilgisayarımın sabit disk'i bozuldu. Yenisini alacağım ancak internet sitelerinde gördüğüm kadarıyla harddisklerin ata, ide gibi bir sürü türü var. Cehaletimi bağışlayın ancak yanlış bir ürün almak istemediğimden yardıma ihtiyacım var. Aşağıda dizüstü bilgisayarımdan söktüğüm sabit diskin fotoğraflarını da gönderiyorum. yardımlarının için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevall55

Merhabalar,

Bir süre önce dizüstü bilgisayarımın sabit disk'i bozuldu. Yenisini alacağım ancak internet sitelerinde gördüğüm kadarıyla harddisklerin ata, ide gibi bir sürü türü var. Cehaletimi bağışlayın ancak yanlış bir ürün almak istemediğimden yardıma ihtiyacım var. Aşağıda dizüstü bilgisayarımdan söktüğüm sabit diskin fotoğraflarını da gönderiyorum. yardımlarının için şimdiden teşekkürler.

Sata.

• Çok iğneli küçük plastik eklentiyi çıkarırsanız SATA harddiskleri bu parçayla uyum sağlatarak takabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

Çok iğneli küçük plastik eklentiyi çıkarırsanız SATA harddiskleri bu parçayla uyum sağlatarak takabilirsiniz.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

http://www.hepsiburada.com/liste/wd-blue-320-gb-sata-3gbs-5400rpm-8mb-25-sabit-disk-wd3200bpvt/productDetails.aspx?productId=bd300119&categoryId=100221

Bu ürünü satın aldım, umarım sıkıntı çıkmaz.

• Sata
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.