Bildirim
Hard diski yeni bilgisayara işletim sistemi ile beraber kurmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çalışır kardeş sorun olmaz dua et harddisk zarar görmemiş olsun -
harddisk çalışırda, windows 7 nin farklı anakartta çalışacağını sanmıyorum. nedenine gelince bildiğim kadarıyla lisans anahtarı anakartın seri numarasıyla eşleşiyor, eşlenmediğinde açılmaz, bununla birlikte driver sorunuda olabilir. harddiske format atman gerekebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 29 Mart 2011; 20:33:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sagokafkefkasva
harddisk çalışırda, windows 7 nin farklı anakartta çalışacağını sanmıyorum. nedenine gelince bildiğim kadarıyla lisans anahtarı anakartın seri numarasıyla eşleşiyor, eşlenmediğinde açılmaz, bununla birlikte driver sorunuda olabilir. harddiske format atman gerekebilir.
yarın notebook gelince deneceğim. herhalde yeni harddiski yetkili servisinde değiştirtmek gerekiyor. neticeyi yazarım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X