Şimdi Ara

harddisk bios falan sorunlar zinciri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben ikinci bi hdd taktim ok hersey ne güzel slave olarak görüyo alet açarkene sonra pcde sürücü atanmamis buna baktim dedilerki hdd auto detect lazim
    sorun su
    setup ta yok o
    hic biseyin alt menüsünde falan yok cmos a girsen yok bios a girsen hiç yok napicam nerden bulucam ya anakart msi kt4v amd fx5600 512 ddr kingston falan iste sistem acil yardim lütfen

• biosunu update et bence eğer bu kadar sorun var sa biosta.

sen ne kullanıyorsun bakayım..
  • direk cdrom un kablosuna tak yeni diskini kablona filanbak belki olnda sorun vardir.ama sen yinede biosunu update et boyle bir sorun vardı sanırım hatırladıgım kadarıyla msi yın sitesinde bakabilirsin bios updatenin neleri düzelttiğini.
  • biostan ilk seçenege gir orada primary master/slave, secondary master/slave diye 4 tane alt alta seçenek var onlara gir orada zaten yazıyo automu olsun yoksa seçtiğinmi kalsın felan diye
  • arkadaşlar problemi ben mi anlamadım? ikinci disk slave görünmek zorunda. iki tane master olmazki..
  • her biosun standart cmos unda bulunur bunlar.
  • ya auto yaptim görüyodu taniyodu ama windowsta tanimiyodu discwizardla aktardim eskiyi yeniye yeniyi master yaptim sorun kalmadi saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.