Şimdi Ara

Harddisk'in cache'i nasıl öğrenilir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün seagate 500 GB freeagentpro aldım.Ama cache 16Mb mı yoksa 8 Mb bilmiyorum ve hiçbiryerde bu tip bir bilgi geçmiyor.Nasıl öğrenebilirim.Bir de içinden e-sata kablosu çıkmadı.Kutu içeriğinde yok mu?Bilgisi olan var mı?

• Everest Programında görebilirsin sanırım. Şu an bilgisayarımda kurulu olmadığı için kesin bir şey söyleyemeyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erh_tun

Everest Programında görebilirsin sanırım. Şu an bilgisayarımda kurulu olmadığı için kesin bir şey söyleyemeyeceğim.

Everest ile baktım ama taşınabilir harddiskin cache'i yazmıyor.Acaba öğrenmem için başka bir yöntem yok mu?
  • pc wizard var. bir de onu dene.
  • Tune Up 2008 (2007'de olabilir) onlada deniyebilirsin.
  • Harici hdd yi usb bağlantı ile pc ye bağlayınca everest, vb. programlar hdd bilgilerine ulaşamıyor, size önereceğim program Western Digital Data Lifeguard Diagnostic.. Bu programla usb den bağlantı yapsanızda hdd nin smart bilgilerini görebildiğiniz gibi model ve seri no suna da ulaşabilir, hdd yi test de edebilirsiniz. Western Digital Data Lifeguard Diagnostic in gösterdiği modele göre Seagate 500 GB freeagentpro nun içindeki hdd 16 mb cache li..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.