Harddiski harici olarak bilgisayara bağlama
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Alacağınız aparat usb den alacağı güç 3.5 inç hdd ye yetersiz gelecektir.
Adaptörü olan 3.5 inç harddiski harici diske çeviren gerek.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: algoritmaAlacağınız aparat usb den alacağı güç 3.5 inç hdd ye yetersiz gelecektir.
Adaptörü olan 3.5 inç harddiski harici diske çeviren gerek.
Dostum cevap için teşekkür ederim. Bana link atabilir misin bahsettiğin ürünle ilgili
-
Aşağıdaki üründen almanız gerekiyor. 2. mesajdaki arkadaşın attığı resim 2.5" diskler içindir. 2.5" diskler 5v ile çalışır. 3.5" diskler için 12v gerilime ihtiyaç vardır o yüzden adaptör bağlantısı yapmanız gerekir. Aşağıdaki ürün işinizi görür.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CueMakerAşağıdaki üründen almanız gerekiyor. 2. mesajdaki arkadaşın attığı resim 2.5" diskler içindir. 2.5" diskler 5v ile çalışır. 3.5" diskler için 12v gerilime ihtiyaç vardır o yüzden adaptör bağlantısı yapmanız gerekir. Aşağıdaki ürün işinizi görür.
Dostum bunun biraz daha hesaplısını bulabilir miyim? Çünkü tek kullanımlık bir şey olacak.
-
letgodan ya da sarı siteden ikinci el falan bakabilirsin. akakceden bulduğum en ucuz fiyatlı ürünün linkini attım oraya. zaten everestle frisby dışında bir marka pek yok bu kutularda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CueMakerletgodan ya da sarı siteden ikinci el falan bakabilirsin. akakceden bulduğum en ucuz fiyatlı ürünün linkini attım oraya. zaten everestle frisby dışında bir marka pek yok bu kutularda.
Tamamdır dostum sağ olasın yardımların için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X