Şimdi Ara

Harddiskim diskleri bir görüyor bir görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • harddiskim 2tb wd blue yereldisk c ssde onda bir sıkıntı yok fakat

Harddiskim diskleri bir görüyor bir görmüyor

bu bilgisayar kısmına girdiğimde yerel birim d e f dosyaları yok olup geri geliyor o sırada eğer içerisinde video veya fotoğraflara bakıyosan hepsi hata veriyor ve yerel birimleri okumaya başladığı her zaman dosyaların hepsi sekme halinde istem dışı açılıyor harddiske bağlı kablo tam takılığı değildir diye düşündüm fakat kablolar tam takılı harddiskten garip sesler geliyor sanki birşey yüklenmeye çalışıp hata veriyor gibi her seferinde tekrarlanıyor oyunlar vs harddiske kurulu oyunları oynayabiliyorum bir sıkıntı yok yazılımsal birşeydir diye düşünüyorum onedrive ile uğraştıktan sonra olduğunu düşünüyorum çünkü onedrivede sildiğim dosyaları çöp kutusundanda silmek isterken farklı farklı isimleri değişik dosyalar çıkıyordu windows dosyaları olabilir diye hep geri yükledim hdd ki alalı 1 yıl olmadı yazılımsal birşey ise harddiski bir bilgisayarcıya götürüp yaptırılabilir mi

• HD Tune programının error scan bölümünden uzun tarama yaptırın, kırmızı kutular çıkarsa bozuk sektör var demektir. Komut istemi altında chkdsk /f /r komutuyla bozuk sektör tamiri denenebilir, bu işlem disk'in boyutuna ve hasar durumuna göre saatler sürebilir. Bozuk sektör tamiri geçici çözümdür sorun ileride tekrarlanacaktır, 1 senelik disk'de bozuk sektör kesinlikle olağan bir sorun değildir (elektrik kesintisi, darbe, kullanıcı hatası vs. dışında) o yüzden garantisi devam ediyorsa mutlaka gönderin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.