Şimdi Ara

HARDDİSKTEN VERİ KURTARMA ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bi oyun silerken d diskimdeki coğu oyunları ve üniversite fotoğraflarımı ve videolarımıda silmiş çok saçma bişey yaşadım ufak tefek programlar buldum internetten power data, easy revcover, diggiy, undelete company, undelete files, recovery my files gibi birsürü program ama şöyle bişey bu programlarda silinen dosyalarımı görüyprum kurtarırken fotografların cogunu yada yarısını kurtaramıyo anılar hatıralar var ya onları orada görüp geri yükleyememek çok kötü bi duygu kurtarabileceğim sağlam bi program var mı lütfen yardım edin

• Benim isime cok yaradi yanlislimla fotograf makinemin hafiza kartindakilerin hepsini sildim bicimlendirdim 400e yakin fotograf vardi hepsi geri geldi programin adiwww.progra-mlarindir.com/easeus-data-recovery-wizard-pro-full.html site guvenilirdir indirip kurun olumlu sonuc alicaksiniz programlar yazan yerdeki "-" yi kaldirirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jb.ati -- 27 Aralık 2015; 19:42:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsini sorunsuz geri aldınız mı hemen indiriyorum cevap atarım birazdan
  • yok olmadı ya 10 - 15 program indirdim hepside aynı şekilde çıkartıyor bozulmuş resimi hiçbiri düzeltip cıkartamıyo :( napacam bilmiyom gitti bütün hatıralar videolar
  • Bende videolar dahil olmak uzere hepsi geldi !"hepsi"! Eksiksiz

• Hocam ben zamanında buna benzer bir sorun yaşamıştım. eğer silindikten sonra üzerine bir şeyler kurup ekleme yapmadıysanız kusursuz kurtarıyordu. yok overwrite yaptıysanız bozuk halde geri alması normal. Programın adı RESTORATION du, basit 160 kb civarında ufak bir program ilgili sürücüyü seçip taratıyorsunuz silinmiş ne var ne yok gösteriyordu. tabii bunun üzerinden yıllar geçti belki demode kalmıştır ama önemliydi diyorsunuz veriler, öyleyse bir deneyin derim. RESTORATION diye aratırsanız arama motorunda, en üstte bir indirme sitesinde linki çıkıyor.
  • srhtslmz kullanıcısına yanıt
    hmm anladım ilginiz için teşekkürler ilginiz için arşiv silindi ben kurtaramadım yüksek boyutlu bişey indiriyodum onun üstüne yazdı heralde önceden klasörü görüyordum kurtarmak için falan şimdi klasör kayboldu neyse yapacak bişey yok harici bi harddisk almak şart arkadaşlarımda videolar fotograflar varmış artık onlardan topluycam :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bozuk HDD'den Veri Kurtarma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lavitran L kullanıcısına yanıt
    Teknik servis ile gorusun yardimci olacaklardir

• lavitran L kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, 1 ay önce 3 tb harddiskim yandı. 2 tb mühim veri vardı içinde. o gün bugündür rahatım ben, daha kötü ne olabilir hdd kaynaklı sorunlardan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.