Sistemimde Seagate Barracuda 7200 400 GB HDD bulunuyor, Genelde tüm film,Mp3 ıvır zıvır arşivimi bu HDD arşivliyordum. Son zamanlarda HDD'ten tak tak ses gelmeye ve PC'nin ilk açılışında yavaşlama ve daha sonra o HDD'nin bios tan bile görünmemeye başladı. Yedekleme de almadığımdan dolayı acayip şekilde moralim bozuldu. HDD tekrardan bilgilerini kurtarabilirmiyiz?
Bu teknik olarak mümkün ama biraz yüksek teknolojiye ihtiyacın var.
Herhangi bir harddiskle bilgisayari ac kurulum yapip daha sonra eski harddiskini harici olarak tak o sekilde bilgilerini kurtarabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Brute
Merhaba Arkadaşlar,
Sistemimde Seagate Barracuda 7200 400 GB HDD bulunuyor, Genelde tüm film,Mp3 ıvır zıvır arşivimi bu HDD arşivliyordum. Son zamanlarda HDD'ten tak tak ses gelmeye ve PC'nin ilk açılışında yavaşlama ve daha sonra o HDD'nin bios tan bile görünmemeye başladı. Yedekleme de almadığımdan dolayı acayip şekilde moralim bozuldu. HDD tekrardan bilgilerini kurtarabilirmiyiz?
garantisi var mı ürünün bad sectör var sanırım kurtaramaya bilirsin
Öncelikle farklı bir bilgisayarda farklı bir SATA/IDE kablosu ile harici olarak takın bakalım görecek mi?
Maalesef heryere takıp denedim ama HDD ömrü dolmuş demekki :( Hiç bir cihaz HDD görmüyor
quote:
Orijinalden alıntı: Brute
Maalesef heryere takıp denedim ama HDD ömrü dolmuş demekki :( Hiç bir cihaz HDD görmüyor
dedimya hocam üst mesaj da size yapacak baska bişey yok sanırım gecmiş olsun demekten baska
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme