Şimdi Ara

Harici disk çok yavaşladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WD elements marka 500 gb harici hardisk birden aşırı yavaşladı, içini binbir zahmetle boşalttıktan sonra "tam format" atmaya çalıştım 1.5 gün sonra hala bir kademe ilerlemişti iptal ettim "hızlı format" attım 5 dakikada attı ama düzelmedi wd nin sitesinden formatlama programı indirdim o da 5 dakikada attı ama bi şey değiştirmedi, forumlarda arama yapmama rağmen hiçbir çözüm bulamadım.Böyle bir şey daha önce başına gelen var mı? Ne yapmalıyım

• bad sector? ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bad sector olabilir hdd yi dikkatli kullanmadıysan sağa sola çarptıysan v.b. en çok bu nedenle oluyor ya da eskimi yenimi bilmiyorum ama nemden de kaynaklanabiliyor
  • Hd tune fotolarını koyuyorum
    okuma hızı grafiği filan çok saçma zaten error search ü hızlı yaptım belki ondan çıkmamıştır sıkıntı ama bu kadar kötü durumda en azından bir tane çıkardı. Şu an tekrar tam format atıyorum normalde tam format ne kadar sürer ona göre bi oran yapıım yarıda kesmeden bekliyim 2-3 gün[simage][/simage] [simage][/simage]

• bide bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossfire17 -- 10 Ocak 2013; 23:20:18 >
  • Merhaba.
    Öncelikle harici hddniz Usb mi? usb ise farklı slot deneyin.Örneğin anakart üzerindeki usb slotları 2.0 iken kasadaki(önündeki slotlar) ile dağıtıcıdakiler 1.1 olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denedim hatta başka bilgisayar bile denedim fakat kesin bellekte sıkıntı ayrıca kabloyuda düşündüm telefonun kablosunun denedim (htc micro usb) Hiç bir değişiklik olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.