Şimdi Ara

harici diske giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    harici diskimi taktığımda öncelikle geç algılıyor ve algıladığında ise resimdeki tablo var ( F sürücüsü) tıkladığımda ise donuyor hiçbirşey yapılamıyor.klasörden sürücü harfini yazıp girmeyi denedim yine donuyor.aygıt yöneticisinden disk yönetimine girdiğimde yine bekletiyor. usb flasha linux işletim ssitemi kurdum ve pc'yi linux ta açtım.(fat 32) burda harici diske (WD MY BOOK) girmeyi zorda olsa başardım ama içerisi boş görünüyor. win7 de harici diskte kapasite göstermemesi neye işarettir acaba? komut satırından attribe komutunu yapmayı denedim ama F: yazıp enterladığımda ''parametre hatalı'' diyor. hiçbir şekilde diske erişim sağlayamıyorum anlayacağınız.içerisindeki veriler 2 TB ve önemli. kurtarma programlarını denemedim.tavsiyeleriniz varmıdır şimdiden teşekkürler

harici diske giremiyorum

• disk herhangi bir darbeye sıvı temasına manyetik etkiye (hoparlör yakını vs )maruz kaldı mı ?
    bu durum pek hayra alamet değil zira
  • darbe veya sıvı teması olmadı ama siz soyleyınce hoparlor yanında biraz durdu diye hatırlıyorum sanki(bence bundan dolayı kaynaklı bir hata değil) ama diyelimki öyle oldu ve diyelimki bunlardan hiçbirisi olmadı devamında neler yapabiliriz? düşünün diske sağ tuş bile yapamıyorum direk donuyor tüm sistem.şuan chkdsk F: /f /r komutunu çalıştırıp yatıcam bakalım neler olacak
  • eveeet şimdide bu sorunla karşı karşıyayız.sanırım bişeyler yaptıkça daha dibe batıyor disk. sağ tuş yaparak diske yeni bir isim verip ayırmaya calıstıgımda ıse gordugunuz gibi pasif yazılar çıkıyor.sol taraftaki Disk1 yazan yere sağ tuş yapıp diski başlat dediğimde ise ''veri hatası(döngüsel artıklık denetimi)'' alıyorum. vay arkadaş ya

harici diske giremiyorum

harici diske giremiyorum

• Merhaba diskinizde ya bad sector var. Ya da okuma/yazma islemini yapan kafalarda sıkıntı var. Bu tur diskleri komutlarla tamir etmeye calistiginizda veya veri kurtarma programlari ile tarattiginizda, programlar sorunlu sektorleri okuyamayacagi icin genellikle islemleri tamamlayamazlar. Ve tekrar tekrar okumayi deneyecekleri icin diski cok fazla strese sokarak bir sure sonra tamamen bozabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banazzi

eveeet şimdide bu sorunla karşı karşıyayız.sanırım bişeyler yaptıkça daha dibe batıyor disk. sağ tuş yaparak diske yeni bir isim verip ayırmaya calıstıgımda ıse gordugunuz gibi pasif yazılar çıkıyor.sol taraftaki Disk1 yazan yere sağ tuş yapıp diski başlat dediğimde ise ''veri hatası(döngüsel artıklık denetimi)'' alıyorum. vay arkadaş ya

harici diske giremiyorum

harici diske giremiyorum

chkdsk yapamadım çunki bu resimde gorduklerınız olustuğu için.diski artık hiç görmüyor.donanımı algılıyor yuklendı dıyor.aygıt yonetıcısınde gorunuyor ama bilgisayarımda yok

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 5 Mayıs 2020; 21:56:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Harddisk Açılmıyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.