Şimdi Ara

HARİCİ DİSKTEN DOSYA KURTARMA!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 yıldır kullandığım wd 1 tb elements diskimi (resimdekinin aynısı) kardeşim yanlışlıkla biçimlendirmiş(hızlı biçimlendir).şu satırları yazarken hiç uğraşmayıp intiharmı etsem diye düşünmüyor değilim :).diskin neredeyse tamamı doluydu 10 gb fln bi boş yer vardı.yanlış hatırlamıyorsam diskin formatlanmadan önce dosya sistemi fat dı(yanlış hatırlıyorda olabilirim) çünkü aldığımda hiç formatlamadan direk kullanmaya başlamıştım.kardeşim win7 de biçimlendir dediği için ntfs olmuş.ama diski formattan sonra hiç kullanmadım yani üzerine hiç bişey yazmadım.net te biraz bakındım nasıl kurtarabilirim diye ama bir sürü program öneren olmuş bende bişey yapmadan önce sizlere sormak istedim.şimdi bi arkadaşımdan boş 1tb lik bi disk alıp kurtarabildiklerimi ona atıcam.acaba ne kadarını kurtarabilirm? sizce hangi programı kullanmalı ve hangi adımları izlemeliyim?yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederimm....
    konuyu doğru yeremi açtım onuda bilmiyorum yanlış yere açtıysam admin arkadaştan ricam doğru yere taşıması....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanasd -- 28 Ocak 2011; 17:23:23 >

• Bu konuda bisürü program var ama ünlüleri "Recover My Files" , "easy recovery " ve "Recuva" iye biliyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_7492114/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

Bu konuda bisürü program var ama ünlüleri "Recover My Files" , "easy recovery " ve "Recuva" iye biliyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_7492114/tm.htm

Kardeşim sana önereceğim ve kesinlikle bunu kullan diyeceğim tek program R-Studio çünkü Laptopa da formattan dosya getirmek için ben Bu programı kulanıyorum 2 senedir beni daha yarı yolda bırakmadı neyi istediysem onu getirdim tecrübe konuşuyor kullanmayanların tavsiyelerini dikkate alıp boşa zaman kaybetme kardeş sana bunu tavsiye ediyorum....

• ilgin için teşekkür ederim proghammer R-studio ile başladım taratmaya ama biraz uzun sürecek gibi bekleyelim bakalım ne olacak sonucu yazarım.
  • uzun sürer bittiğinde ise dosyaları istediğin tarihten itibaren geri alabilirsin şimdi o tüm zamanlar için tarıyor...

Sen dosyaları çekeceksin hangilerini istiyorsan

Kolay Gelsin...
  • kardeş birde bu elements mi yoksa my book essential mı tavsiye edersin WD'nin 2 tb alacagım da ikisi arasında kaldım detaylı yardımcı olursan sevinirim...
  • gercekten baya uzun sürdü ama neler kurtardıgına bakarken kitlendi program şaka gibi şimdi easy recovery ile taratıyorum.2 tb lik disk alıcaksan birazdaha ekleyip wd my book var usb 3.0 destleyen ona bak derim.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/western-digital-my-book-essential-30-2tb-35-tasinabilir-disk-wdbacw0020hbk-eesn/ProductDetails.aspx?productId=bd85388&categoryId=100225
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bozuk HDD'den Veri Kurtarma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben zaten onun fiyatının düşmesini bekliyorum =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.