Şimdi Ara

harici ekran kartı tanıtamadım bilgisayara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bios'a girdim şunları yaptım..bunlardan yanlış yada eksik yaptıgım bişey varmı??? çünkü hala ekran kartımı tanıtamamdım :(((

İntegrated Peripherals' ın içinde iki seçeneği DİSABLED yaptım
    --onboard H/wLAN (DİSABLED)
    --onboard lan bot rom (disabled)
    --onboard serial port 1 (disabled)
    --onboard serial port 2 (disabled)
    --onboard paralel port (disabled)

sonra advanced bios features seçeneğinin altından
    --init display first -PCI
    -ONBOARD
    -GEAR
    -PEGZ Bunlardan GEAR seçtim(çünkü agp yazan yerde de GEAR yazıyo aynı şey sanırım

• ha unutmadan anakartım gigabYTE GA-8I915ME-GL aldıgım ekran kartımda ATİ X1600 PRO 256 mb DDR3

ne yaptı isem bu ekran kartımı tanıtamadım..elektirk geliyo fan çalışıyo daha yeni aldım dün geldi bu ekran kartı elime ama çalıştıramadım tanıtamamdım...
    NA YAPMALIYIM ....
  • yokmu yardım edecek bu konuda
  • Arkadaşım.Harici ekran kartı dediğin nedir?Ekran kartları dahili olur bildiğim kadarıyla.
  • http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1925&ProductName=GA-8I915ME-GL linkinde anakartın desteklediği ekran kartları listesine bakarsanız sapphire markasının olmadığını görürsünüz. Malesef elindeki kartın o anakartta çalışması mümkün değil.

• yapma ya ciddi olamazsın daha yeni aldım bir sürü de para verdim..öyle ise eğer ayvayı yedim ..keyfim kaçtı eger dediğin doğru ise

nasıl anakartım desteklemez anlamadım sonuçta AGP
  • quote:

Orjinalden alıntı: keskinn_68

yapma ya ciddi olamazsın daha yeni aldım bir sürü de para verdim..öyle ise eğer ayvayı yedim ..keyfim kaçtı eger dediğin doğru ise

nasıl anakartım desteklemez anlamadım sonuçta AGP

kullandığın anakart hem agp hemde pciex slotuna sahip. Anakartın resmi sitesinde desteklediği ekran kartlarını görmüşsündür ki %90 ı gigabyte marka. Kendi ekran kartlarını satmak için gigabyte ın çıkardığı bir anakart. Zamanında bu modeli almayı bende düşünmüştüm ve senin şu an içinde bulunduğun duruma düşmemek için vazgeçmiştim. Yapacağın en uygun hareket anakartını değiştirmek olur. Yoksa elindekine ekran kartı beğendirmeye kalkarsan işin çok zor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BARKU madem öle benim ekran kartlarıma uyan ekran kartı listesine nerde baktın o adresi bana göndersene..

yoksa benim anakarta tüm gigabyte kartları olabiliyomu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: keskinn_68

BARKU madem öle benim ekran kartlarıma uyan ekran kartı listesine nerde baktın o adresi bana göndersene..

yoksa benim anakarta tüm gigabyte kartları olabiliyomu???

1.mesajda linki vermiştim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.