Şimdi Ara

HARİCİ HARDDİSK PC DE GÖRÜNMÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toshiba stor.e partner 500 gb harddiskimi ne yaptıysam pcde gösteremedim. Disk yönetiminde görünmüyor. Harf eksikliği ile ilgili problem değil sanırım. Aygıt yöneticisinde usb yığın depolama aygıtı yazıyor ve üçgen ünlem var. Aygıt özelliklerinde sürücü güncelleştirmesi zaten yüklü diyor. cmd den diskpart>list vol listesinde yine görünmüyor. Göründüğü yerler, aygıt yöneticisi ve aygıtlar ve yazıcılarda belirtilmemiş olarak stor.e partner ismiyle üçgen ünlem işaretiyle görünüyor. Hardiskin mavi ışığı sabit yanıyor, normal çalışmasında yanıp sönmesi gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E7830F89C

Bu mesaj silindi.
    pc yi kapatıp açıp biosa gireyim dedim. Anakart ismi çıktı ve pc devam bile edemedi. Harddiski porttan çıkarttıktan sonra pc devam etti ve açıldı.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Harddiski çok kullanmadım zaten. Kablosunda da zedelenecek bir olay olmadı. Zaten kablonun bir ucu usb 3.0, o yüzden başka usb kablo ile deneyemedim ya da yeni bir usb 3 versiyon kablo almam gerek. Bios 302 versiyon. boot önceliğini değiştireceğim sayfayı bulamadım. Bugün tekrar boot listesine gireyim. Orada da göremezsek ne yapacağız bilmiyorum. Herhalde çöp artık.

Driver fail nerede yazması gerekiyor hocam?
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Estagfurullah. Ben de uyanamadim, halbuki drive fail deyince anlamaliydim.

Pc den kaynakli oldugunu dusunmuyorum. Bir format atabilsem keske. Yok mu harddiskin cigerini sokecek bir program. Belki de her yeri bad sektor. Belki de intihar etti.

Umudumu kaybettirmeyen tek sey aygitlar ve yazicilarda harddiskin kendi ismini yaziyor olmasi. Ne aksi birsey cikti bu veled.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.