Bildirim
Harici HDD den veri kurtarma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bilgiler önemliyse içindeki diski çıkarıp direk makineye takmayı deneyebilirsiniz. Ama diskte fiziksel bir hata varsa garantisi bu sefer kaçar.
Garantiye verirsenizde bilgileriniz kurtulabilir haldeyse onlar kaçar.
zor bi durum.
hatalı olarak formatlama yapılmış yada 0,...63 fiziksel sektörler virüs vb. bi nedenle silinmişse bilgi (unformat, partition , boot sektör bulucu vb.) kurtarma programları ile bilgi kurtamayı deneyiniz.
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=file+data+format+recovery&meta=&aq=f&oq=
-
biçimlendirme yapmadan direk olarak recovery programları ile dosyalarımı kurtarabilirmiym -
Kurtarma programları hdd yi görürse biçimlendirme yapmadan kurtarabilirsin -
bende aynı sorunla demeyimde benzer sorunla karşı karşıyayım.
harici diski sisteme bağladım aygıt yöneticisinde gözüküyor ama disk yoktu bende kutuyu açıp denedim.
sistem açılışında sorun oldu açılmadı sistem.
kısacası hdd namına bişey gözükmüyor.
Bendeki 400 gb garantisi bitik acaba kartı filan yanmış olabilir mi ki?
bunu nasıl anlarız? -
quote:
Orijinalden alıntı: BLUE MAnN
bende aynı sorunla demeyimde benzer sorunla karşı karşıyayım.
harici diski sisteme bağladım aygıt yöneticisinde gözüküyor ama disk yoktu bende kutuyu açıp denedim.
sistem açılışında sorun oldu açılmadı sistem.
kısacası hdd namına bişey gözükmüyor.
Bendeki 400 gb garantisi bitik acaba kartı filan yanmış olabilir mi ki?
bunu nasıl anlarız?
İçindeki hdd yi çıkarıp masa üstü bilgisayarınıza takarsanız anlaşılır.
Hdd yakın zamanda darbe, elektrik kesintisine maruz kaldımı veya güvenle kaldır demeden bilgisayardan çıkarmadınız değilmi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 5 Aralık 2009; 0:23:14 > -
elektrikler kesilmiş ben evde yokken kutudan çıkarıp ide kanalından bağladığım zaman bios açılmıyor ve bios hdd yi görmüyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X