Şimdi Ara

Harici HDD den veri kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maxtor marka 1 TB lık harici HDD im vardı. Hiç bi problemi olmadan çalışıyordu. ama geçen güç durduk yere çalışmamaya başladı. bilgisayarımda simgesi gözüküyor ama açmaya çalıştığımda disk bozuk gibi bi hata veriyor. disk biçimlendirme ekranı çıkıyor. içindeki bilgileri nasıl kurtarabilirim.

• Bilgiler önemliyse içindeki diski çıkarıp direk makineye takmayı deneyebilirsiniz. Ama diskte fiziksel bir hata varsa garantisi bu sefer kaçar.

Garantiye verirsenizde bilgileriniz kurtulabilir haldeyse onlar kaçar.
    zor bi durum.

hatalı olarak formatlama yapılmış yada 0,...63 fiziksel sektörler virüs vb. bi nedenle silinmişse bilgi (unformat, partition , boot sektör bulucu vb.) kurtarma programları ile bilgi kurtamayı deneyiniz.

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=file+data+format+recovery&meta=&aq=f&oq=

• biçimlendirme yapmadan direk olarak recovery programları ile dosyalarımı kurtarabilirmiym
  • Kurtarma programları hdd yi görürse biçimlendirme yapmadan kurtarabilirsin
  • bende aynı sorunla demeyimde benzer sorunla karşı karşıyayım.

harici diski sisteme bağladım aygıt yöneticisinde gözüküyor ama disk yoktu bende kutuyu açıp denedim.

sistem açılışında sorun oldu açılmadı sistem.

kısacası hdd namına bişey gözükmüyor.

Bendeki 400 gb garantisi bitik acaba kartı filan yanmış olabilir mi ki?

bunu nasıl anlarız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLUE MAnN

bende aynı sorunla demeyimde benzer sorunla karşı karşıyayım.

harici diski sisteme bağladım aygıt yöneticisinde gözüküyor ama disk yoktu bende kutuyu açıp denedim.

sistem açılışında sorun oldu açılmadı sistem.

kısacası hdd namına bişey gözükmüyor.

Bendeki 400 gb garantisi bitik acaba kartı filan yanmış olabilir mi ki?

bunu nasıl anlarız?

İçindeki hdd yi çıkarıp masa üstü bilgisayarınıza takarsanız anlaşılır.

Hdd yakın zamanda darbe, elektrik kesintisine maruz kaldımı veya güvenle kaldır demeden bilgisayardan çıkarmadınız değilmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 5 Aralık 2009; 0:23:14 >
  • elektrikler kesilmiş ben evde yokken kutudan çıkarıp ide kanalından bağladığım zaman bios açılmıyor ve bios hdd yi görmüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bozuk HDD'den Veri Kurtarma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.