Şimdi Ara

Hat değerlerim kaç mbps kaldırır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar hat değerim budur (inşallah doğru). ttnetin genç kampanyasından yararlanmak istiyorum 24 mbps 75 akk 58.90 Tl likten. 24 mbps aldığım takdirde 24 mbps hıza ulaşır mıyım ? daha düşük hız gelir mi ?

• 16-18 mbit civarı alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisssko19

iyi günler arkadaşlar hat değerim budur (inşallah doğru). ttnetin genç kampanyasından yararlanmak istiyorum 24 mbps 75 akk 58.90 Tl likten. 24 mbps aldığım takdirde 24 mbps hıza ulaşır mıyım ? daha düşük hız gelir mi ?

Adsl de 16 mbit sorunsuz alırsınız VDSL desteği varsa internetnaldiginiz firmada daha yüksek hızla alirsiniz ama VDSL modem lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Megurine Luka

16-18 mbit civarı alırsınız.

24 mbps pakette mi 16.18 alırım ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Megurine Luka

16-18 mbit civarı alırsınız.

24 mbps pakette mi 16.18 alırım ?

16 mbit alırsın ondan sonrası VDSL lin işi VDSL modem varsa VDSL geç adsl ile VDSL sinyali değişik VDSL daha fazla alabilirsin

• 20ı rahat gorur
    hat zayıflaması 0 a yakın
    snr degerlerı yuksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

20ı rahat gorur
    hat zayıflaması 0 a yakın
    snr degerlerı yuksek

içimi rahatlatan cevap :) 24 mbps paketi aldığım + vdsl modemle mi 20 mbps yi görürüm ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hat değerlerim nasıl?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum portunun vdsl olması durumunda 100 mbps i bile çok rahat alırsın.aksini iddaa eden varsa çıksın karşıma.
  • Kardeşim hat değerlerin çok iyi müşteri hizmetlerine vdsle geçmek istedigini söyle sorunsuz 60mbpsye kadar kaldırır

• quote:

Orijinalden alıntı: kimi_raikonen

dostum portunun vdsl olması durumunda 100 mbps i bile çok rahat alırsın.aksini iddaa eden varsa çıksın karşıma.

vdsl nasıl geçiricem peki ? şu an kayıtlı olduğum internetin müşteri hizmetlerini arasam yardımcı olurlar mı ?
  • kimi_raikonen kullanıcısına yanıt
    santral'e yakınsa adsl ile 24 mbps alır diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetkin58

Kardeşim hat değerlerin çok iyi müşteri hizmetlerine vdsle geçmek istedigini söyle sorunsuz 60mbpsye kadar kaldırır

dsmart + internet paketini kullanıyorum d-smartta en fazla 20 mbps internet var onlarda yükseltmeyle uğraşmazlar ttnet falan gelip yükseltir mi ? arasam
  • yani adsl kart çıkışından verilen 24 mbps hız profili çok ta stabil olamayabilir.sinyal marjı çok kasılıyor.7-8 db civarına düşüyor.adsl kartlar 24 mbps i teorik olarak destekliyor ama uygulamada biraz sıkıntı olabiliyor.en iyi 24 ü vdsl port üzerinden vermek
  • peki adsl den vdsl geçiş yapsam hızım ne olur en fazla kaç alabilirim ?
  • pisssko19 kullanıcısına yanıt
    ttnet ile ilgili değil bu durum.altyapı ile turk telekom ilgilenir.ikincisi 24 mbps vdsl kullanmak istiyorsan telekom bölge müdürlüğüne git. vdsl kullanmak istediğini söyle.onlar zaten bulunduğun lokasyonda vdsl desteği var ise sana olumlu cevap vereceklerdir.ama dsmartla kullanabilir misin bilemiyorum.yani dsmart tarifelerinde 24 mbps vdsl var mı bilmiyorum.en iyisi dsmart sözleşmen bittikten sonra altyapının vdsl desteği olması durumunda ttnet 24 mbps e kadar hipernet kampanyasına geçmen.
  • kimi_raikonen kullanıcısına yanıt
    evet farkındayım d-smart'tan kurtulmak istiyorum 31 aralık 2015' te bitiyo sözleşmem zaten bittiğini bildiğim için internet arıyorum internetten araştırdım en yakın üsküdar'da var türk telekom ofis'i oraya gidip konuşmak derdimi anlatmak olur en iyisi sağolasın teşekkür ettim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yetkin58

Kardeşim hat değerlerin çok iyi müşteri hizmetlerine vdsle geçmek istedigini söyle sorunsuz 60mbpsye kadar kaldırır

dsmart + internet paketini kullanıyorum d-smartta en fazla 20 mbps internet var onlarda yükseltmeyle uğraşmazlar ttnet falan gelip yükseltir mi ? arasam

1.si hocam dsmarta VDSL paket yokki ayrıca bende dsmart kullanıyorum yükseltme işini sorunsuz ve yardımcı olarak yapıyorlar eskisi gibi değil dsmart her türlü yardimci oluyorlar VDSL ttnet paketlerinde var diğer Sağlayıcılarda vardır araştırıp en uygun tarifeye geçebilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.