Bildirim
Hat değerlerim kaç mbps kaldırır ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
16-18 mbit civarı alırsınız. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Megurine Luka
16-18 mbit civarı alırsınız.
24 mbps pakette mi 16.18 alırım ? -
quote:
Orijinalden alıntı: pisssko19
quote:
Orijinalden alıntı: Megurine Luka
16-18 mbit civarı alırsınız.
24 mbps pakette mi 16.18 alırım ?
16 mbit alırsın ondan sonrası VDSL lin işi VDSL modem varsa VDSL geç adsl ile VDSL sinyali değişik VDSL daha fazla alabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20ı rahat gorur
hat zayıflaması 0 a yakın
snr degerlerı yuksek -
quote:
Orijinalden alıntı: InsideR
20ı rahat gorur
hat zayıflaması 0 a yakın
snr degerlerı yuksek
içimi rahatlatan cevap :) 24 mbps paketi aldığım + vdsl modemle mi 20 mbps yi görürüm ? -
dostum portunun vdsl olması durumunda 100 mbps i bile çok rahat alırsın.aksini iddaa eden varsa çıksın karşıma. -
Kardeşim hat değerlerin çok iyi müşteri hizmetlerine vdsle geçmek istedigini söyle sorunsuz 60mbpsye kadar kaldırır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kimi_raikonen
dostum portunun vdsl olması durumunda 100 mbps i bile çok rahat alırsın.aksini iddaa eden varsa çıksın karşıma.
vdsl nasıl geçiricem peki ? şu an kayıtlı olduğum internetin müşteri hizmetlerini arasam yardımcı olurlar mı ? -
santral'e yakınsa adsl ile 24 mbps alır diye biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: yetkin58
Kardeşim hat değerlerin çok iyi müşteri hizmetlerine vdsle geçmek istedigini söyle sorunsuz 60mbpsye kadar kaldırır
dsmart + internet paketini kullanıyorum d-smartta en fazla 20 mbps internet var onlarda yükseltmeyle uğraşmazlar ttnet falan gelip yükseltir mi ? arasam -
yani adsl kart çıkışından verilen 24 mbps hız profili çok ta stabil olamayabilir.sinyal marjı çok kasılıyor.7-8 db civarına düşüyor.adsl kartlar 24 mbps i teorik olarak destekliyor ama uygulamada biraz sıkıntı olabiliyor.en iyi 24 ü vdsl port üzerinden vermek -
peki adsl den vdsl geçiş yapsam hızım ne olur en fazla kaç alabilirim ? -
ttnet ile ilgili değil bu durum.altyapı ile turk telekom ilgilenir.ikincisi 24 mbps vdsl kullanmak istiyorsan telekom bölge müdürlüğüne git. vdsl kullanmak istediğini söyle.onlar zaten bulunduğun lokasyonda vdsl desteği var ise sana olumlu cevap vereceklerdir.ama dsmartla kullanabilir misin bilemiyorum.yani dsmart tarifelerinde 24 mbps vdsl var mı bilmiyorum.en iyisi dsmart sözleşmen bittikten sonra altyapının vdsl desteği olması durumunda ttnet 24 mbps e kadar hipernet kampanyasına geçmen. -
evet farkındayım d-smart'tan kurtulmak istiyorum 31 aralık 2015' te bitiyo sözleşmem zaten bittiğini bildiğim için internet arıyorum internetten araştırdım en yakın üsküdar'da var türk telekom ofis'i oraya gidip konuşmak derdimi anlatmak olur en iyisi sağolasın teşekkür ettim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: pisssko19
quote:
Orijinalden alıntı: yetkin58
dsmart + internet paketini kullanıyorum d-smartta en fazla 20 mbps internet var onlarda yükseltmeyle uğraşmazlar ttnet falan gelip yükseltir mi ? arasam
1.si hocam dsmarta VDSL paket yokki ayrıca bende dsmart kullanıyorum yükseltme işini sorunsuz ve yardımcı olarak yapıyorlar eskisi gibi değil dsmart her türlü yardimci oluyorlar VDSL ttnet paketlerinde var diğer Sağlayıcılarda vardır araştırıp en uygun tarifeye geçebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X