Şimdi Ara

Hat Değerlerimin Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evime 2 ay önce Turk.net'ten 16 Mb'e kadar yalın internet bağlattım. Airties 5453 model modem kullanıyorum. Evin kuş uçuşu santrale uzaklığı 900 metre, kablo güzergahı ise tahminim 1,5 - 2 kilometre arasındadır.

Hat değerlerim ve hız testi sonuçlarımı görebilirsiniz. Şu ana kadar kopma sorunu yaşamadım. 6 Mb falan olsa yeterli ama 3 - 3,5 Mb bana biraz düşük geliyor.

Dertsiz başıma dert almak istemiyorum ama internet de hızlansın istiyorum. Hızımın arttırılması için başvurursam bağlantı kopukluğu yaşama ihtimali var mı? Hızım en fazla kaç olur?

Hat Değerlerimin Durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pn21 -- 17 Aralık 2015; 21:52:35 >

• 8 alır üstünde kopma yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hız artışı için talep açtım. Bakalım Turk.net ne cevap verecek?

Sorun sizde diyip başından savabilir bir ihtimal. Turk.net'te abonelik işlemlerim 20 gün sürdü ama abonelik başladıktan sonra bağlantı gelmeyince "elektrikçiye hattımı yaptırdım, telekom'u arayın tekrar ekip göndersinler" diye şikayet oluşturduktan yarım saat sonra ekip gelmişti, hem de Cumartesi olmasına rağmen. Sonra hattın değil modemin arızalı olduğu ortaya çıktı.

Artış olursa da hızı kaç yapacaklar bakalım. Sonuçları yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pn21 -- 17 Aralık 2015; 23:52:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pn21

Merhaba,

Evime 2 ay önce Turk.net'ten 16 Mb'e kadar yalın internet bağlattım. Airties 5453 model modem kullanıyorum. Evin kuş uçuşu santrale uzaklığı 900 metre, kablo güzergahı ise tahminim 1,5 - 2 kilometre arasındadır.

Hat değerlerim ve hız testi sonuçlarımı görebilirsiniz. Şu ana kadar kopma sorunu yaşamadım. 6 Mb falan olsa yeterli ama 3 - 3,5 Mb bana biraz düşük geliyor.

Dertsiz başıma dert almak istemiyorum ama internet de hızlansın istiyorum. Hızımın arttırılması için başvurursam bağlantı kopukluğu yaşama ihtimali var mı? Hızım en fazla kaç olur?

Hat Değerlerimin Durumu

6 mbit rahat alır 8 de kopmalar olabilir bu arada ev tesisatı niz yenimi eskimi

• Ev 5 senelik apartman dairesi, yeni sayılır da çok iyi işçilikli bir tesisat olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi 6 - 7 Mb olsa bana yeter.
  • Dün gece 12'de talep açmıştım, bugün sabah 10'da Turk.net'ten aradılar ve hızımın arttırıldığı bilgisini verdiler.

4 - 5 saattir bağlıyım, herhangi bir kopma olmadı. Yeni hat değerlerimi ve hız testi sonucunu ekledim.

Genelde herkes internet firmlarından şikayet mesajları yazılıyor ama bu sefer de memnuniyet içeren bir mesaj olsun. 2 aya yaklaşan abonelik sürecinde 2 tane şikayet talebime gayet hızlı biçimde cevap verip taleplerimi yerine getirdiler.
     Hat Değerlerimin Durumu

• quote:

Orijinalden alıntı: pn21

Dün gece 12'de talep açmıştım, bugün sabah 10'da Turk.net'ten aradılar ve hızımın arttırıldığı bilgisini verdiler.

4 - 5 saattir bağlıyım, herhangi bir kopma olmadı. Yeni hat değerlerimi ve hız testi sonucunu ekledim.

Genelde herkes internet firmlarından şikayet mesajları yazılıyor ama bu sefer de memnuniyet içeren bir mesaj olsun. 2 aya yaklaşan abonelik sürecinde 2 tane şikayet talebime gayet hızlı biçimde cevap verip taleplerimi yerine getirdiler.
     Hat Değerlerimin Durumu

Hayırlı olsun Güle güle kullanın hocam SNR sinir değeri geçmiş 10 yani bilginiz olsun zaten saha dolabına da uzaksiniz kopma sorunu yaşarsınız ileride geri eski değerlere dönün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hat değerleri
    10 yıl önce açıldı
    Hat değerleri düşüyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.