Şimdi Ara

Hat devri operatör değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Turkcell de hattım başkasının üzerine kayıtlı idi kendi üzerime devrini aldım ne kadar süre beklemem gerekiyor farklı bir operatöre geçmek için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 90
  • quote:

Orijinalden alıntı: VDSL

90

Cokmus bende bir ay diye düşünmüştüm daha öncesinde başka bir operatöre başvursam denesem sizce olmaz mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmuyor yeni almis gibi oluyor devirde.

• 90 gün sonra istediğiniz pakete geçebilirsiniz ama 1 ay sonra geçmek isterseniz her pakete geçemiyorsunuz ama mantıken geçebiliyorsunuz yane böyle bir uygulama var 1 ay sonra bile geçebilirsiniz yalnız her pakete geçemezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

90 gün sonra istediğiniz pakete geçebilirsiniz ama 1 ay sonra geçmek isterseniz her pakete geçemiyorsunuz ama mantıken geçebiliyorsunuz yane böyle bir uygulama var 1 ay sonra bile geçebilirsiniz yalnız her pakete geçemezsiniz.

Şu an turkcelldeyim 30 gün sonrası vodafone da istediğim tarifeye gecemezmiyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcellde 3 ay kalman lazım
    Sonra Vodafone

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hat Devir Ücreti Nedir?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Turkcellde 3 ay kalman lazım
    Sonra Vodafone

Vodafone mali attım 30 gün içinde geçiş işlemi yaparsınız dedi onda sorun yok ta arkadaş tarife hakkında bir açıklama yapmış onu merak ettim teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lsengul

quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Turkcellde 3 ay kalman lazım
    Sonra Vodafone

Vodafone mali attım 30 gün içinde geçiş işlemi yaparsınız dedi onda sorun yok ta arkadaş tarife hakkında bir açıklama yapmış onu merak ettim teşekkürler

Yeni kampanyalardan faydalanmanız için önceki operatörde 90 gün kalmanız şart
    Arkadaş bunu kastetmiş

• Btk kaldırmış vs diyorlar 90 gün şartını var mı güncel bilgi bugun türk Telekom bayi 90 gün sonra taşıyabiliriz sizi turkcellden dediler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.