Şimdi Ara

Hatlarda bugun bir problem mi var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefondan internete girmeye çalışıyorum hata veriyor işcepden telefona lira yükleyecem gene hata veriyor anlamadım nesi var sizdede oluyor mu (hat turkcell)

• Başka telefonda denedin mi hattı?
  • Su anda telefonla giriyorum Turkcell internet ile. Bir problem yok yani.

Yer: Kocaeli korfez ilcesi ve merkez ilçe arası.
  • ankarada bir ara problem vardi, duzeldi.
  • yok sadece kendi telefonumla başka tel yok bu arada boludayım
  • sabahtan beri ceptende nete girdimi VINN ilede girdim. sıkıntı yaşamadım
    Hatta VINN ile normalde 2 mbit hız alırken, bugun 5 mbiti gördüm..
  • işceple hala kontur yükleyemiyorum GSM operatöründen kaynaklanan teknik bir hata nedeniyle işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz. diyor

arkadaşlar turkcellde kontur yüklemede bir sorun var kendi sitesinden de denedim ordada olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murgen -- 17 Nisan 2011; 15:59:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araçda sorun olabilir mi?
    3 yıl önce açıldı
    Sizce bu bir sorun mudur?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratözcan
    işceple hala kontur yükleyemiyorum GSM operatöründen kaynaklanan teknik bir hata nedeniyle işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz. diyor

arkadaşlar turkcellde kontur yüklemede bir sorun var kendi sitesinden de denedim ordada olmuyor

Telefonunu bastan başlat olmazsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratözcan

telefondan internete girmeye çalışıyorum hata veriyor işcepden telefona lira yükleyecem gene hata veriyor anlamadım nesi var sizdede oluyor mu (hat turkcell)

ankarada bugün turkcellde sabah erken saatlerden beri zaman zaman bağlantı sorunları yaşanıyor. özellikle saat 14.00-15.00 arası interneti hiç kullanamadım. nedeni için müşteri hizmetlerine mail atmayı düşünüyorum. size de durumu sormanızı tavsiye ederim.
  • telefonla alakası yok turkcellde çalışan bir arkadaşa sordum sistemlerde bir problem var dedi müşteri hizmetlerine mail attım bir cevap yok öğlen 1den beridir de hala lira yüklemeyemiyorum
  • Ben de bir problem yok Turkcell
  • internete girememe problemi çok kısa süre sürdü, turkcell
  • Bende de saat 19.00 ile 21.00 arası gibi ilçedeki Turkcell baz istasyonunun çalışmaması problemi vardı. Çevre köylerden çekiyordu ama şehir içinde çoğu yerde çekmiyor idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

sabahtan beri ceptende nete girdimi VINN ilede girdim. sıkıntı yaşamadım
    Hatta VINN ile normalde 2 mbit hız alırken, bugun 5 mbiti gördüm..

nazar değdi, bugun cepten internete çok zor bağlandı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.