Şimdi Ara

hattım başkasının üzerine çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
10.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1999 yılından beri kullandığım hattımı taşımak istediğimde hat senin adına kayıtlı değil dediler turkcell online işlem merkezinden baktım başka birinin üzerine görünüyor ne yapmam gerek ? bir de hattımın açıldığı tarih lazım o kişiye nasıl ulaşabilirim sadece adı soyadı ve t.c. kimlik numarası yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: turkish_republic

1999 yılından beri kullandığım hattımı taşımak istediğimde hat senin adına kayıtlı değil dediler turkcell online işlem merkezinden baktım başka birinin üzerine görünüyor ne yapmam gerek ? bir de hattımın açıldığı tarih lazım o kişiye nasıl ulaşabilirim sadece adı soyadı ve t.c. kimlik numarası yazıyor

Ve sen bunu yenimi farkettin yani 13 yıl sonra?
  • hattı alırken, numaranın bulunduğu belge (sim kartın yapışık olduğu kağıt) varsa, hattı üzerinize alabilirler. ben o şekilde üzerime almıştım. tabi baya bi uğraş vermiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

1999 yılından beri kullandığım hattımı taşımak istediğimde hat senin adına kayıtlı değil dediler turkcell online işlem merkezinden baktım başka birinin üzerine görünüyor ne yapmam gerek ? bir de hattımın açıldığı tarih lazım o kişiye nasıl ulaşabilirim sadece adı soyadı ve t.c. kimlik numarası yazıyor

ben de merak ettim bunu.. 13 yıl boyunca hiç mi online işlemlere girmediniz.. dur bakayım hat kimin üzerine gözüküyor diye bakmadınız. benim hattı açtırır açtırmaz ilk yaptığım iş online işlemlere girip hat kimin adına ona bakmaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Subat

quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

ben de merak ettim bunu.. 13 yıl boyunca hiç mi online işlemlere girmediniz.. dur bakayım hat kimin üzerine gözüküyor diye bakmadınız. benim hattı açtırır açtırmaz ilk yaptığım iş online işlemlere girip hat kimin adına ona bakmaktır.

aziz nesinlik olmuş abi bu olay kusura bakmada :)

• quote:

13 yildir hattinla ilgili sorun olup musteri hizmetlerini arayip bir telefon gorusmesidemi yapmadin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

13 yildir hattinla ilgili sorun olup musteri hizmetlerini arayip bir telefon gorusmesidemi yapmadin
    Şuna açık hat aldım, şimdi taşımaya kalktım olmadı, nasıl bir dümen çevirebilirim diye yazsan ya.

Hiç bir şey yapamazsın, cevabıda bu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 19 yaşındayım ve hattımı 10-11 yaşımdan beri kullanıyorum ben de. Hattımı dayım vermişti o zamanlar, işyerinden ayrılmış bir kadının adına kayıtlı şirket hattı idi. 8-9 yıldır başkasının adına kayıtlı bu hattı kullanıyorum. Online işlemlerden girip hattı kullanan kişi olarak kendi adımı ve tc numaramı tanımlattım.Müşteri hizmetlerinden işlem yapacağım zaman kendi adımı söyleyerek doğrulama olayından başarı ile geçiyorum..numaramı taşımak istesem ben taşıyabilir miyim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fink Ployd

19 yaşındayım ve hattımı 10-11 yaşımdan beri kullanıyorum ben de. Hattımı dayım vermişti o zamanlar, işyerinden ayrılmış bir kadının adına kayıtlı şirket hattı idi. 8-9 yıldır başkasının adına kayıtlı bu hattı kullanıyorum. Online işlemlerden girip hattı kullanan kişi olarak kendi adımı ve tc numaramı tanımlattım.Müşteri hizmetlerinden işlem yapacağım zaman kendi adımı söyleyerek doğrulama olayından başarı ile geçiyorum..numaramı taşımak istesem ben taşıyabilir miyim acaba?

Hayır
  • quote:

19 yaşındayım ve hattımı 10-11 yaşımdan beri kullanıyorum ben de. Hattımı dayım vermişti o zamanlar, işyerinden ayrılmış bir kadının adına kayıtlı şirket hattı idi. 8-9 yıldır başkasının adına kayıtlı bu hattı kullanıyorum. Online işlemlerden girip hattı kullanan kişi olarak kendi adımı ve tc numaramı tanımlattım.Müşteri hizmetlerinden işlem yapacağım zaman kendi adımı söyleyerek doğrulama olayından başarı ile geçiyorum..numaramı taşımak istesem ben taşıyabilir miyim acaba?

Tasiyamazsin dostum, hatti bayiiye gidip kendi üstüne alman gerekiyor. 35 tl civari bir ücret karsiliginda kendi ustune alabiliyorsun sanirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

quote:

Tasiyamazsin dostum, hatti bayiiye gidip kendi üstüne alman gerekiyor. 35 tl civari bir ücret karsiliginda kendi ustune alabiliyorsun sanirim.

Taşıyabilmek için hattın asıl sahibini bulmak gerekli mi? Çünkü herhangi bir iletişim yolumuz yok hat sahibi ile dostum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

quote:

Taşıyabilmek için hattın asıl sahibini bulmak gerekli mi? Çünkü herhangi bir iletişim yolumuz yok hat sahibi ile dostum

Alıntıları Göster
    Evet, devir olacak asıl hat sahibinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

Evet, devir olacak asıl hat sahibinden.

Alıntıları Göster
    devir edeceksen asıl hat sahibi yanında olacak yada sana vekalet verecek yoksa olmaz
  • selam arkadaşlar 20 yıllık turkcell hattımda benim adım soyadım yerine başka isim soyisim yazıyor ama faturalar hep adıma geliyor online işlemlerde olan bir yanlışlık olabilirmi .
  • arcmage_enes kullanıcısına yanıt
    GNC üyeliğin var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

GNC üyeliğin var mı
    yok ayriyeten hat babamın 35 yaşında aldı şuan 55 yaşında gnc üyeliği yapılma ihtimali varmıki ?
    25 yaş Altı tc Doğum tarihi ile ayarlayabilirsin oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

25 yaş Altı tc Doğum tarihi ile ayarlayabilirsin oluyor
    ama yazan isim hiç bildiğimiz bir isim değil ondan dolayı
    Abonelik sözleşmesinden bakın olmadı Türkcell arayın kimin üzerinde olduğunu söyler

• Turkcell garip

Geçen bir avm de Turkcell bayisinin önünde tabela koymuşlar.

İnternet bol GB dakika sms TV+ dergilik oh oh saysay bitmez fiyat çok düşük.

Girdik içeri genç Turkcell miş.

Güldük beraber

Ulan ben 35 yaşındayım babam 62

Tam dışarı çıkarken gel abi nereye hallederiz sen ver kiimliğini dedi

Babam verdi tamam hallettim birkaç güne SMS gelir hat açılır vs vs taşıma işlemi biter dedi.

Geldik eve

Bekledik günler geçti sms geldi telefon açıldı şebeke tamam çekiyor arama yapıldı vs

Turkcell online programı hesabım ı indirdim

Şifre alıp daldık programa

Zarttt

Hoşgeldiniz Kübra hanım yazıyor

Adres vs farklı

Ama hat hala babamın üstüne e devletten vs de gözüküyor

Neyse gel git zaman 2 sene oldu hala aynı Genç Turkcell kullanıyor

Müşteri hizmetlerini aradığında ismim Kemal hat sahibiyim diyor işini hallediliyor.

Anlamadım gitti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.