Şimdi Ara

Hava degisimindeyim sıkıntı buyuk gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Psikolojik sorunlardan dolayi hava degisimindeyim. Bugun hastahaneye sevk alacagim tekrardan.

Kesin tanilar (Anksiyete bozuklugu-Orta depresif nobet-uyum bozuklugu-ilac zehirlenmesi)

Gatada 1 hafta tedavi gordukten sonra usta birligimde, İntihara kalkistim ilac ile. 6 adet ilac yuttum. Sonra pisman olup gidip komutana anlattim durumu.

Suan evdeyim. Fakat geceleri gozume hic uyku girmiyor. Ya birligime geri donersem diye.

Ne yapmaliyim dostlar yardimci olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de askerim şu an ve ilk başlarda senin gibi olmaya ramak kalmıştı ama şimdi alıştım gayet iyiyim bence sen de alışmaya çalış şafak kaç ve nerdesin

• quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Ben de askerim şu an ve ilk başlarda senin gibi olmaya ramak kalmıştı ama şimdi alıştım gayet iyiyim bence sen de alışmaya çalış şafak kaç ve nerdesin

Maalesef hiç bir şekilde duramiyorum. Şafak 320 civari.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkNatioN

quote:

Ben de askerim şu an ve ilk başlarda senin gibi olmaya ramak kalmıştı ama şimdi alıştım gayet iyiyim bence sen de alışmaya çalış şafak kaç ve nerdesin

320 diye şafak mi olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkNatioN

quote:

Naptın kardeş adam mı öldürdün

• quote:

Orijinalden alıntı: modernkro

Askerlik ne ise yarıyor ?
    Son 10 yılda askerde intahar edenlerin sayısı şehit sayısından fazla

Psikolojik destek diye bir şey yok, asker kul yerine konuluyor. Çok basit önüne geçilebilecek sorunlar bile çözülmek yerine büyütülmekte. Yani ne işe yarıyor bu askerlik bir halta yaramıyor gerçekten, adam askere gidiyor hemde heveslenerek davulla zurnayla gidiyoruz sanki bizi esir almış gibi davranıyorlar.
  • Türkiye'nin gerçeklerinden birisi zorunlu askerlik.milleti delirtene kadar hırpalayıp sonra buna askerlik diyorlar.kolay gelsin arkadaşım.yaşadıklarını az çok tahmin edebiliyorum.yapabileceğin en iyi şey bölük komutanınla aranı iyi tutman.iyi niyetli birisiyse belki faydası dokunur.askerlik kadar berbat bir faaliyet yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.