Şimdi Ara

hayalindeki oyunu yapma programı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

oyunun içeriği hakkında bi kaç bilgi isteyecek benden

karakterleri pesteki efsane ol kısmındaki futbolcu yapımı şeklinde olucak

oyunun geçeceği harita vs bi kaç kalıp olucak bi tanesini seçiçeksin (sallıyorum türkiyede geçiçiyo hikaye türkiyenin 3 farklı seçeneği olucak işte kırsal mekanlar, kentsel mekanlar ve yıl olarak 2000 li yıllar ve 1900 lü yıllar)

yani belirli kalıplardan seçim yaparak kendi oyunumuzu oluşturduğumuz bi program arıyorum beyler varmıdır böyle bi program ?

• Bak acıdım yazıyorum. Oruç tutma bak sadece 5-6 saat olmuş ama bitmişsin.
  • 9 eylül üniversitesinin bölümü var oyun yapma
    git oku 4 yıl sonra bize de anlatırsın izlenimlerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zealotry

Bak acıdım yazıyorum. Oruç tutma bak sadece 5-6 saat olmuş ama bitmişsin.

ben deistim kardeşim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vilfarm

9 eylül üniversitesinin bölümü var oyun yapma

ya bahsettiğim programın csye map yapan programdan bi farkı yok aslında :D ama böyle bi program yoksa ilerde yazılım okuyunca yaparım :D
  • FPS creator var ama anladığım kadarıyla yaşın genç, gerçekten "oyun yapmak" istiyorsan yazılım veya modelleme konusunda şimdiden ufak ufak da olsa kendini geliştirmen iyi olur Fazladan bilginin zararı olmaz zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözebilir misin bilemiyorum ama cryengine3 motorunu indir. Sonra internetten tutoriallarını izleyerek birşeyler yapmaya başlayabilirsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliisot

FPS creator var ama anladığım kadarıyla yaşın genç, gerçekten "oyun yapmak" istiyorsan yazılım veya modelleme konusunda şimdiden ufak ufak da olsa kendini geliştirmen iyi olur Fazladan bilginin zararı olmaz zaten

haklısın fakat internette düzgün bişey bulmak zor. bildiğim kadarıylada "kod dilleri sözlüğü" falanda yok :D elimden geldiğince gelişmeye çalışıyorum
    dediğin gibi fazla bilginin zararı olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: burukan

Çözebilir misin bilemiyorum ama cryengine3 motorunu indir. Sonra internetten tutoriallarını izleyerek birşeyler yapmaya başlayabilirsin..

cryengine3 attım hafızaya denicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukio_ronin

quote:

ya bahsettiğim programın csye map yapan programdan bi farkı yok aslında :D ama böyle bi program yoksa ilerde yazılım okuyunca yaparım :D

yok ya ben abkmıştım zamanında.baya bişeyler vardı hatta ufak tefek oyun da yapmışlardı.bi incele gene de.
    yazılım okuyup naapcan hepsi iş peşinde koşuyo.benim arkadaş iş buluyo yapıyo ondan sonra parayı alacam diye aylarca milletin peşinden koşturuyo
    10 yıl öncesinden berri yazılımcılar kazıklamış milleti mesleğin adını çıakrmışlar üçkağıtçıya,şimdi tam tersi müşteriler onları öpüyo

• quote:

quote:

quote:

yok ya ben abkmıştım zamanında.baya bişeyler vardı hatta ufak tefek oyun da yapmışlardı.bi incele gene de.
    yazılım okuyup naapcan hepsi iş peşinde koşuyo.benim arkadaş iş buluyo yapıyo ondan sonra parayı alacam diye aylarca milletin peşinden koşturuyo
    10 yıl öncesinden berri yazılımcılar kazıklamış milleti mesleğin adını çıakrmışlar üçkağıtçıya,şimdi tam tersi müşteriler onları öpüyo

ilk başta dokz eylülde oyun yapma bölümü var 4 yıllık demişsin. oyun yapma bölümü ne ya? bilgisayar mühendisliğinin oyun programlama tabanlı öğrenme diye seçmeli dersi var dokuz eylülde. (dokuz eylülde bilgisayar müh. okuyorum )
    ayrıca bu ne kadar saçma bi genelleme hepsi iş peşinden koşuyo? çevrenizdeki başarısız insanları görüp de bu işe girmek isteyen insanların önüne set çekmeye çalışmayın.
    piyasada en çok para olan sektör yazılım işidir ayrıca.

• quote:

quote:

quote:

Millet olarak bu kafada olduğumuz için ilerleyemiyoruz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wors

quote:

quote:

quote:

ilk başta dokz eylülde oyun yapma bölümü var 4 yıllık demişsin. oyun yapma bölümü ne ya? bilgisayar mühendisliğinin oyun programlama tabanlı öğrenme diye seçmeli dersi var dokuz eylülde. (dokuz eylülde bilgisayar müh. okuyorum )
    ayrıca bu ne kadar saçma bi genelleme hepsi iş peşinden koşuyo? çevrenizdeki başarısız insanları görüp de bu işe girmek isteyen insanların önüne set çekmeye çalışmayın.
    piyasada en çok para olan sektör yazılım işidir ayrıca.

ya sen ne ters adamsın.benim kastettiğim piyasa eski piaysa değil.eskiden iş gelir seni kovalardı artık sen iş kovalıyosun.dersaneleri şirketleri şunu bunu kapıu kapı dolanıyosun neredeyse.anladın mı?kimseini önüne set çekmiyorum çekip naapcam ben bi arkadaşımın iş hayatından bi kesit sundum esprili oalrak sen ne alınganmışsın hemen üstüne alınmışsın

• quote:

ya sen ne ters adamsın.benim kastettiğim piyasa eski piaysa değil.eskiden iş gelir seni kovalardı artık sen iş kovalıyosun.dersaneleri şirketleri şunu bunu kapıu kapı dolanıyosun neredeyse.anladın mı?kimseini önüne set çekmiyorum çekip naapcam ben bi arkadaşımın iş hayatından bi kesit sundum esprili oalrak sen ne alınganmışsın hemen üstüne alınmışsın

hee öyle öyle devam et sen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burukan

Çözebilir misin bilemiyorum ama cryengine3 motorunu indir. Sonra internetten tutoriallarını izleyerek birşeyler yapmaya başlayabilirsin..

cryengine3 attım hafızaya denicem

Hocam direk cryengine3'den başlamasan iyi olur.İlk bir game maker felan kullan bence.2 boyutlu oyun yaparsın. 3 boyut daha zordur.Ayrıca cryengine3'ü Crydev'den indirebilirsin.
  • sağolun arkadaşlar hepsini deneyeceğim boş bivaktim de. yine sabahladığım gecenin birinde uykusuzluk başıma vurmuştu kendi oyunumu yapmak istedim (satış amaclı faln değil keyfime göre bi oyun olsun diye) o yüzden sordum ama yapmayı deniyecem yinede :D
  • unity 3d diyi deneyebilirsin açık kaynaklı bir oyun motoru tabi kullanabilirsen !!
  • abi herkes çözebilirsen, kullanabilirsen, falan demiş abi valla gerizekalı değilim bu porgramları kullananlarda analarının karnında öğrenmiyolar. bende öğrenirim kullanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.