Şimdi Ara

Hayallerini mi satmak ? Yoksa mezuna mı kalmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lisenin ortanca yıllarından beri hep üst düzey yöneticilikler yada diplomat olma hayaliyle yanıp tutuşurdum. Bu nedenle Ankara Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (öncelikli) yada kalburüstü bir üniversitede iibf (uluslararası ilişkiler-işletme) okumak istiyordum. 5 senelik lise macerasının sonunda (Sosyal Bilimler Lisesinde okudum.Hazırlık vardı) bu sene ygs lys derken mezun oldum. Ygs sonucum bi tmci icin idare eder nitelikteydi.(99k). Daha çok lysme güvendiğim için çokta dert etmedim sonucumu. Lys vaktine kadar konu eksiklerimi tamamladım testimi çözdüm. Bi şekilde kendimi hazır hissediyordum.Girdik çıktık sonuçlar bir geldi ygsde 99k olan siralama tm3te 105kya gerilemiş. Hedefi bu denli yüksek olan birinin yaşadığı yıkımı varın siz düşünün. Onca emek hayal hepsi suya düştü. Bu aralar düşünmekten beynim akmak üzere. Yaş olmuş 19 seneye şubatta 20. Mezuna kalsam evde ne kadar çalışabilirim bilmiyorum. 5 sene yurtta kaldım, yurtta ortam ders çalışmaya çok daha musaitti. Sizce ne yapmalı dostlar Uludağ Uluslararasi ilişkilere mi gitmeli yoksa riske girip mezuna mi kalmalı ?
    Not: şu satırları yazarken gözümden akan her damla yaşın, bizleri hayal kırıklığına iten bu sistemin elbet bir gün hesabı sorulacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulan yine gelmiş sonunda sisteme sövmüşsün kardeşim sen malsan sistem napsın aq 6k geri çekmişsin sistem demenin lüzumu yok dernek ki yeterince çalışmamışsın. Yaz gitsin uludağ en azından geçiş denersin evde çalışamayacağını düşünüyorsan çalışamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Memelotti

Ulan yine gelmiş sonunda sisteme sövmüşsün kardeşim sen malsan sistem napsın aq 6k geri çekmişsin sistem demenin lüzumu yok dernek ki yeterince çalışmamışsın. Yaz gitsin uludağ en azından geçiş denersin evde çalışamayacağını düşünüyorsan çalışamazsın.

İlk noktalama işaretine kadar okudum. Ne daha sonrasını okumaya nede yazdığına cevap verme gerek duydum

• Kardeş kal.bu senin hayatın. Gittiğin yer senin her şeyini etkilicek. Kimseye bakma. Bizim evdede çok gürültü oluyordu bende hep ağladım bu ses yüzünden. Tak kulaklık çalış

• önceden mezuna kalmamışsan mezuna kal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noktalıvirğül

Kardeş kal.bu senin hayatın. Gittiğin yer senin her şeyini etkilicek. Kimseye bakma. Bizim evdede çok gürültü oluyordu bende hep ağladım bu ses yüzünden. Tak kulaklık çalış

bende kardeşim.
    sene boyunca evde sadece herkes uyurken çalişiyordum
    evdekileri nadir görüyordum
  • Öyle yap işte sessiz bir ortam illaki bulunuyor. Ben bu sene ses yalıtımı sağlayan kulaklık bulmak için en az 10 tane eczaneye medikal şeylerine girdim bulamadım aldım aldım boşa çıktı sesler yinede duyuluyo. Ama bir arkadaşım buldu nerden buldu bilmiyorum sadece nefes alış verişlerini duyuyosun öyle bişey bulabilirsen süper olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hedefini belirlemişsin.Kal 1 sene daha.1 sene girmişsin sınava görmüşsün nasıl olduğunu.Bu senin için bir tecrübe olmuş seneye hedefinden bile daha iyi yerleri tutturabilirsin
  • Bence de kalmalisin.Ideallerin belirli sonucta.105k ya yazilabilecek pek fazla bir sey de yok.

• ASLA HAYALLERİMİZİ SATMADIK AMA BELKİ KİRAYA VERDİK :))))))))))
  • Kardeşim o ulusları Odtü'de felan okumayacaksın Uludağ'da okuyacaksın.Büyük konuşmayayım ama ilerde çok sıkıntı çekersin 1 senen yerine 4 ya da 5 senen gider üstüne üstlük pişman ola ola okursun.1 sene kal zaten sbl mezunusun kafa basıyordur diye tahmin ediyorum.Olmazsa da hayalim için çabaladım dersin.

• bascagri B kullanıcısına yanıt
    Hocam sistem diyorsunda her iste boyle iyi olan kazaniyor . Zorlama hocam gerekli gayreti verdigini sarfetmissin . Bursa kotu sayilmaz

• Bir sene daha ders çalışın.

Denemelere gerekli önemi gösterin.

İstemediğiniz bir bölümde üçüncü dördüncü sınıfa geldiğiniz zaman, tercih yaptığınız günlere dönemiyorsunuz maalesef.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.