Şimdi Ara

Hayat çok boş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşamaya dair en ufak motivasyonum yok.

kırmızı şortli'nin dediği gibi. ders çalış, işe gir, yaşa öl. Bu hayatı çekilebilir kılabilecek bir şey bulamadım. Aslında var da etkisi kısa neyse oraya girmeyelim.

Hiçbir şeyden keyif almıyorum, hedeflerimin hiçbirini aslında çok istemiyorum. İçimde acayip bir isteksizlik ve motivasyonsuzluk var. Alışkanlıktan dolayı sorumluluklarımı yerine getiriyorum sadece.

12 sene önce ekşi'de şu entry'i yazıp intihar eden bir yazar vardı. Aynı o ruh halindeyim.

https://eksisozluk.com/entry/29367282

"ne kurtulmaya ne de yaşamaya gücüm var. sadece mutlak huzura ermek istiyorum"

• yaş kaç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • The Executioner kullanıcısına yanıt

20

• Uyu geçer ya da film izle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O kadar mesaj atıoz rütbe niye artmıyo

• Konu açman lazım da rütbeyi napcan

• Yıldızlar güzel duruyor. Dün onbaşı oldum farklı forumlarda mesaj atarak ama neden öyle anlamıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hayat çok boş geliyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayatın daha çok başındasın biraz çabala önemli bir insan olmaya çalış. insanların saygısını kazan. kendine belirli hedefler koy. kitap oku. hobi edin. ibadet et. seni kötü yola yönlendirmeyecek arkadaşlar edin ve şuna dikkat et level olarak her zaman seçeceğin arkadaşlar, senden bir adım ileride olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha dün onbaşı olmuşsun sakin bu yaz katılmışsın birde 2 3 senede istedigini alırsın :D

• film izlemek daha kötü yapıyor. mesela fantastik veya bir bilimkurgu izliyorum. lan bunların uğraştığı şeylere bak bir de bizimkilere diyip daha çok tribe giriyorum. günlük hayatın monotonluğundan kaçmak yerine, o evrende olmayı isteme hissi daha ağır basıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 24 Kasım 2024; 20:21:9 >
  • Nasıl arttığını anlamıyorum

• Isekai, boşuna en popüler genre olmadı. Yani baktılar ne yapsalar kar etmiyor; yeni baştan başka bir dünyada, başka bir hayatla, sıfırdan başlayarak cazip bir şey sunabiliyorlar ancak.

• ikigai kullanıcısına yanıt

Bunun dizi film versiyonu yok mu? Anime sevmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla yok. Filme veya diziye çevrilen Isekai bir anime olduysa ben bilmiyorum.

• Valla ben de bulamadım. Hayat çok boktan. Ben 2 yıldır çalışıyorum, iyi denilebilecek yerlere de girdim ama hala o boşluğu dolduramadım. İnsanlar bana başka şeylerle uğraş diyorlar ama kurtarmıyor yani. Zaten genelde de sevdiğin işi yapamıyorsun sıkışıp kalıyorsun hep. Benim de dayanacak gücüm yok yani. İnsanların aptallığını da zerre çekemiyorum açıkçası o da ayrı bir dünya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.