Şimdi Ara

Hayatı F/P Seviyesinde Yaşayanın Arabası Ne Olmalı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
6.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O akil hepimizde varda haci da o is oyle olmuyor iste :-))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cesur_0342 kullanıcısına yanıt
    kalite beklenmediği sürece tamam sıkıntı yok mantıklı olabilir ama yinede beynim almıyor belki yaşla ve imkanla alakalı bi durumdur.

ama clio 301 c else gibi araçlara binmek psikolojik olarak sorun.

bunların içindeki en alınası araç bence egea
  • Kiralama
  • K@sToR kullanıcısına yanıt
    Hocam peki şuan ki piyasaya göre alacak olsanız bahsettiğiniz kriterlerle hangi marka model araçları tercih ederdiniz?

• Imgod I kullanıcısına yanıt
    şuan aracımı satsam kia stonic cool manuel alırdım. sıfır fiyatı 120bintl + 5bintl lpg fırsat aracı. clionun 120bin olduğu piyasada bana göre suv formunda bir araç için motoruna rağmen bedava. 1.5 yıl i10 1.0 a bindiğim için performans olarak sorun yaratmayacağını düşünüyorum. 2. el olarak şuan hiç takip etmiyorum birkaç gün araştırmam lazım.
  • Lınc L kullanıcısına yanıt
    Hocam biz millete gore yasiyoruz.
    Millet 1.2 gitmez 1.0 cekmez vs vs.
    Sonuc olarak ben ayni ev gibi bir tane araca ihtiyacim var.
    Ve ben bu ihtiyacimi en az masraf cikaran yakiti az olan vergisi dusuk olan parcasi ucuz olan bir araca binmek benim mantigimdir.
    Ha pahali araclar daha konforlu ama bende 250 ye passat alacak para olmadigindan ben o konforu yasayamamis oluyorum.
    Ancak herkesin hayat hikayesi bugunku gelir durumu ile gecmisteki durumu farkli.
    Ben sahsen sifirdan geldigim bugunume hep sukrediyorum.
    Sahsen Allahin bana hakettigimden cok fazlasini verdigini dusunuyorum.
    O yuzden ne benden zor durumda olanlara bakip sevinirim ne iyi olanlara bakip uzulurum.

Nasipte varsa el getirir, yel getirir, sel getirir.
    Nasipte yoksa el götürür, yel götürür, sel götürür...

• ftymc F kullanıcısına yanıt
    Bu mantıklı cevabınız için çok teşekkür ediyorum .Öğrenciyim şu anda otomobil alacak bütçem elbette yok. İlerisi için sordum bu soruyu.Bir kaç yıldır ,binlerce kilometredir bisiklet kullanıyorum ve artık dizlerim gerçekten zarar gördü, birkaç problem meydana geldi (kaza geçirdim, ön çapraz bağ,diz kaapğı aşınması, menisküs vs.). Artık biraz daha normal insanlar gibi otomobil kullanmaya yanaştığımı söyleyebilirim .Tabii öncelikle kendi geliri olan bir insan olmaya çalışacağım. Zaten soruyu aştaa sorarken" bir Avrupalı gibi "yazmamın sebebi tıpkı onlar gibi eski küçük hacimli fakat ihtiyacını gördüğü için değiştirmeyen bilinçli tüketicileri hayal etmelerini kastettim Forum kullanıcılarının. Cevabınız için tekrar teşekkür ederim. Bu arada bir bisiklet kullanıcısı olarak dizel otomobillerden nefret ediyorum,Umarım sözüme çiğneyipte ileride dizel otomobil almak zorunda kalmam. Bu benim için büyük bir ızdırap olur.

• K@sToR kullanıcısına yanıt
    Evet normalde makul kriterler, şu anki piyasada ise 4 yaş 40 bin km araçlar sıfırın bırakın yüzde 70'inde olmayı yüzde 90'ının bile üzerinde fiyatlara satılıyor. 2 yaşa kadar arabaların sıfırı geçtiği dahi oluyor.
  • kaç lira parası olduğuna bağlı.
  • Auris, polo, clio tüplü veya dizel ayrıca otomatik. Küçük upgradeler yapar bluetooth aux vs. Keyifli keyifli biner. Bizde direksiyon ısıtma elektrikli koltuk acc anahtarsız giriş falan ararız. Sonra araba oldu 400 bin tl.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kergit

Kesinlikle marka olarak chery dir.
    2009-2011 model aralığında diğer markaların yarı fiyatına araç sahibi olursunuz.
    özellik olarak eksiğiniz olmaz. orjinal parçası bile ucuzdur. siz üzmedikçe sizi üzmez.
    Lpg için tam uyumludur vs. vs.
    hocam chery alacağına tata al, chery araçtan anlayan usta bulmak zor.
  • Başka bir şeye 15 20 30 fazla vermektense bu aralar 6 7 veririm fiat bravo emotion çakarım.bilirim ki altımda johhny guitar var.

• Bajaj qute

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel soru.

Bir kere bu araç kesinlikle C segmentinde olmalı.

Sedan ise cevabım Octavia 1.6 dizel manuel.

HB ise Astra K 1.6 dizel manuel

Crossover ise her ne kadar sevmesem de düşük yürütme maliyeti ve kullanışlılığı ile Nissan QQ 1.5 dizel manuel.

• quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

hocam chery alacağına tata al, chery araçtan anlayan usta bulmak zor.

Alıntıları Göster
    chery ile tata arasında usta olarak pek fark yok. cherynin en azından yetkili servisleri aktif belli şehirlerde. ben 2 yıldır kullanıyorum memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kergit

chery ile tata arasında usta olarak pek fark yok. cherynin en azından yetkili servisleri aktif belli şehirlerde. ben 2 yıldır kullanıyorum memnunum

Alıntıları Göster
    Hocam bu araçlar üç aşağı beş yukarı aynı değil mi? Neden markaya özel usta bakıyoruz anlamıyorum.

• Toyota grubu araçlar genelde hem keyfim kaçmasın hem masraf açmasın

• Bisiklet al
  • HB olacaksa 0.9 turbo Renault Clio 4

B segmenti sedan olacaksa Fiat Egea 1.4 Urban Plus

C segmenti sedan olacaksa Toyota Corolla 1.6 Dream
  • Bekar ve genç isen f/p aracı motor alman daha mantıklı bence. Hele de bir ölücü isen.

Yeni evli cocuksuz vs durumunda ikinci el b segmenti bir şey daha ideal sanki. Mesela 2005 model 206 veya 106 al. Yapboz gibi araba zaten. Ucuz da.

Sonrasında ise elindeki paraya göre şekillenir

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.