Şimdi Ara

Hayatı F/P Seviyesinde Yaşayanın Arabası Ne Olmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
6.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet soru başlıktaki gibi. Otomobile olabildiğince az para harcamak isteyen bir donanım haber ölücüsünü hayal edin lütfen. Aracı sadece ihtiyaç için alacak birini. Mantıklı bir Avrupa vatandaşını hayal edin ve cevaplayın lütfen. Araç marka ,model , model yılını ve fiyatını da eklerseniz çok iyi edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torquehp -- 15 Mart 2020; 16:55:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 90_00 model arası Uno Mazda veya Lada

• Nerede kullanacaksın, kaç km yol yapacaksın bütün değişkenleri söylersen daha sağlıklı Bilgi verebiliriz.

• sml_akyz S kullanıcısına yanıt
    Sevgili hocam. Otomobil alabilecek durumda biri değilim. Aklıma esen bu soruyu sormak . Edineceğim bilgiler ile ileride durumum olursa almak için, önyargı olarak kullanmaya niyetlendim diyebilirim.

• 1.5dci motorlu bir renault veya dacia.

• anlatılan felsefe araç almayıp otostop veya en fazla kiralama içeriyor

bir ölücü araba almamalı

habire sömürüleceği için

mantıksız.

bu coğrafyada..
  • egea
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • otomobille ne işi var. alsın güzel bir 500'lük makine baksın keyfine
  • Elektrikli bisiklete biniyor o adamlar

• Yani en az fiyata en cok performans.
    -Cruze
    -Latitude
    -Mazda vs. Gider bu liste.

Ama arabayi sadece ihtiyac olarak görmeyin derim.Haftasonu olacak, başbaşa gidip yıkamacida yıkayacaksın, istediğin zaman istedigin yere istediğin hızda gitme rahatlığı, istediğin yerde durma rahatlığı...Lastikleri değişecen,o esnada sanayide ustamın çayını içecen.Sonra yeri gelecek cama film attiracan falan uzar gider...

Arabanizi sevin,sadece ulaşım vasıtası olarak görüyorsanız emin olun uzun yollar hariç taksi ile cok daha kar edersiniz.Ulasimdan cok daha fazlasi otomobil <3

• senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt
    Hiç otomobil sahibi olmadığım için bu tip duygusal bağları hiç deneyimleyemedim hocam. Ancak diğer sahibi olduğum f/p ürünler ile bunu yaşıyorum, kalemlerim, çantam, telefonum, pabucum vs. :) Mal mülk düşkünü , bilhassa marka/fashion peşinde koşam biri olmak istemiyorum. Toplumdan farklı , görünmez bir marjinallik barındırdığımı düşünüyorum(saçma sapan giyinip dikkat çeken cinsten değil, tam tersi 20 yaşında olmama karşin 50 lik amca gibi giyinirim, ucuz ve basit ) ve maddi anlamda bana en çok kâr sağlayacak şekilde kullanmaya çalışıyorum.

Bu arada ehliyetin toplam maliyeti o kadar arttı ki sırf bu yüzden ehliyet almayıp, ömür boyu arabasız kalabilirim :) (inadımdan).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torquehp -- 15 Mart 2020; 18:28:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torquehp

Hiç otomobil sahibi olmadığım için bu tip duygusal bağları hiç deneyimleyemedim hocam. Ancak diğer sahibi olduğum f/p ürünler ile bunu yaşıyorum, kalemlerim, çantam, telefonum, pabucum vs. :) Mal mülk düşkünü , bilhassa marka/fashion peşinde koşam biri olmak istemiyorum. Toplumdan farklı , görünmez bir marjinallik barındırdığımı düşünüyorum(saçma sapan giyinip dikkat çeken cinsten değil, tam tersi 20 yaşında olmama karşin 50 lik amca gibi giyinirim, ucuz ve basit ) ve maddi anlamda bana en çok kâr sağlayacak şekilde kullanmaya çalışıyorum.

Bu arada ehliyetin toplam maliyeti o kadar arttı ki sırf bu yüzden ehliyet almayıp, ömür boyu arabasız kalabilirim :) (inadımdan).
    Renault tavsiye ederim. Hem bakımı kolaydır, parçası ucuzdur, heryerde ustasını bulmak kolaydır, prim yapar satması kolaydır. Güvenilir usta bulursan kafan rahat eder.

• Normalde 2.el 10 Yaş civarında bir Hyundai Accent veya Toyota yaris demem lazımdı.

Ama türkiyede araç fiyatları ve 2.el piyasası çok garip ve değişken.

Belki eski Citröen c3 veya Chewrolet aveo olabilir.Bütçe 15 bin civarı ise Dacia solenza 1.4 olabilir.

Renault 1.4 enjeksiyonlu motoru ve 950 kg ağırlıyla hem ekonomik hemde sağlam bir alt yapısı var,sorunsuz kullanılabilir.Ancak gerek tipi,gerek kullanım ve anahtarı elinize alıp kapıyı açmaktan itibaren genel kalite hissiyatı sizi 30 yıl önceye götürebilir.

Ben iyi bir bisiklet veya elektrikli xiaomi benzeri araçları tavsiye ederim.4 bin tl seviyesinde alacağınız iyi bir bisiklet hem uzun yıllar dayanaktır hemde kullanırken keyif alabilirsiniz.
  • SAAB 9-3 9-5

• Clio 5 Initiale 1.3 TCe 160HP X-Tronic. Neden E segment konfor, güvenlik, performans, teknolojisine B segment pratikliğinde ve C segment fiyatına sahip olmayalım ki? Tabii bu konforu E segment gibi 4 kişi için değil 2 kişi için sağlayabiliyor.

• TakemasterTR T kullanıcısına yanıt
    Bağımlı arka süspansiyon mu var ?

• Var diye biliyorum. Ayrıca rakibi Fiesta Vignale'in aksine 4 teker disk fren.

• TakemasterTR T kullanıcısına yanıt
    İnternete yazdım ancak 1.3 160 bg göremedim. Hep 1.3 130 bg versiyon çıkıyor. 160 hp sadece mercedes a serisinde mi var ?

• Corolla

• Renault 1.5dci motorlu modeller ile Fiat 1.3 multijet araçlar bence en alınası araçlar ülke şartları için.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.