Şimdi Ara

HAYATI İZLEMEYE GELMEK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yüzde 20’miz hayatı yaşıyoruz.

yüzde 80 öylesine izliyor.

bugun tiktok’ta koç, boğaziçi hatta akdeniz,ege universitelerinin kampüslerini, ortamını gördüm. böyle bir şey olamaz.

zamanında iyi bir puan alamadığım için üzgünüm,

en çok üzgün olduğum konu ise asla mutlu olmayı becerememek.

bugün dersten yoklama bile alınmadan çıktım, kafamda bir bulanıklık. hiçbir şeyi anlayamıyorum, sürekli aynı döngü. motivasyonsuzluk, yalnızlık.

yurduma geçerken, önümden çiftler geçiyor ve yüzlerine bile bakmadan yalnız yalnız yürüyorum.

aynı zamanda istanbulda, ankarada, izmirde olan insanları ve aynı zaman aralığında ne kadar mutlu olduklarını duymak ve düşünmek istemiyorum.

öyle bir iğrenç ve kasvetli döngü ki, düşünmek istemiyorum. düşünmeyi düşünmemeyi bile düşünmek istemiyorum, kafam sürekli dalgın.

cepte yarım paket sigara, arkada bırakılmış hevesler.. yalnızlık..

başka bir şey demiyorum, sustum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ailen fakirse sırtın doğrulmuyor kolay kolay.Fakirler çirkin olur genelde,sen de çirkin oluyorsun.Ailen fakirse büyük ihtimal iq'su da düşüktür,senin de düşük olur.Ailende para yoksa çok büyük ihtimal sen de fakir olursun.Ben boundayım ama parayı verip yurt dışına lisans-mastera gidenlere,insani şartlarda yaşayanlara bakıp aynı şeyleri düşünüyorum

Karamba dostum aslında bence mutlu olman lazım çünkü insanların 25-30 lu yaşlarında fark edeceği şeyleri 19-20'li yaşlarda fark etmişsin. Hayatımızın her alanı pareto ilkesi maalesef sen bu hayatı yaşayamasan bile çocuğun için daha fazla çalışman lazım. Ki ben senin 30 lu yaşlarda mutlu olacağını düşünüyorum çünkü çabalıyorsun

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kacıncı sınıfsınız hocam

• Karamba dostum aslında bence mutlu olman lazım çünkü insanların 25-30 lu yaşlarında fark edeceği şeyleri 19-20'li yaşlarda fark etmişsin. Hayatımızın her alanı pareto ilkesi maalesef sen bu hayatı yaşayamasan bile çocuğun için daha fazla çalışman lazım. Ki ben senin 30 lu yaşlarda mutlu olacağını düşünüyorum çünkü çabalıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_Troll_Bükücü -- 11 Ekim 2023; 0:2:50 >
  • Milleti kıskanmayı bırakmazsan düzelmezsin. 80 bin yaptın. 8 bin yapaydın bu sefer de cirkinim diye aglayacaktın. Çirkin olmasan niye fakirim diyecektin. Bunun sonu yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok duygusal yazmışsın,cepte yarım paket sigara kısmında ağladım

• Ankara'da kimse mutlu değil aw

• arkadaşım trabzonda okuyor adam trabzonda izmir gibi ortam bulmuş, uni öğrencilerinin olduğu heryer aynı çok istisnası yok çünkü gelen insanların %80i eğlenmeye geliyor full focus okuyan ise %5 değildir.Eglencrk ortam heryerde var sadece biraz daha ağzın laf yapması gerekiyor saydığın 3 şehrin dışında,yoksa izmirde olupda ot gibi yaşayan çok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • karimbe K kullanıcısına yanıt
    :((

• Jwthh kullanıcısına yanıt

Tip ve para varsa ortam olur. Ya da cok fırlama olacan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AC8E1632 -- 11 Ekim 2023; 9:29:40 >
  • Herkes zengin mi? Sınıfın yüzde 30 40 ı seninle benzer maddi duruma sahiptir muhtemelen

• somyx kullanıcısına yanıt

120k para giriyor bu para ortalama sayılir anonim diye soyluyom.Tek cocuk sayilirim. Tip leş. Millet kaciyor ne yapam

• Samimi bir arkadaş gurubu için belli süre grupla takılman lazım bu da en kolay derste olur.yada ortak bi ilgi alanında.ünide gruplaşma gerçekten fazla . tiple ilgisi var ama o kadar da fazla değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somyx -- 11 Ekim 2023; 10:11:38 >
  • somyx kullanıcısına yanıt

Mimiğim yok yüzüm sert. Gruplasma olayımna karsiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AC8E1632 -- 11 Ekim 2023; 9:50:43 >
  • işin ozeti fakirsin. anan baban fakir sende pespembe fakir çıkmışşın

• paran olsa farklı olurdu

• Ailen fakirse sırtın doğrulmuyor kolay kolay.Fakirler çirkin olur genelde,sen de çirkin oluyorsun.Ailen fakirse büyük ihtimal iq'su da düşüktür,senin de düşük olur.Ailende para yoksa çok büyük ihtimal sen de fakir olursun.Ben boundayım ama parayı verip yurt dışına lisans-mastera gidenlere,insani şartlarda yaşayanlara bakıp aynı şeyleri düşünüyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.