Şimdi Ara

hayatımı nasıl devam ediyim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yaşım 28 esnafım belki haftanın 7 günü hayatımı çalışarak geçiyor.. hayattımda hiç arkadaşım kalmadı ya evlendiler yada birşekilde uzaklaştım....asosyal bir yaşamım var ...babam benim adıma ortaklarıyla şirket açtı ne yazık ki battı ... hayatım işte o an başladı zorluk 2 sene boyunca hertürlü zorluğa göğüs geldim ...lakin sevdiğim kızıda birşekilde benden uzaklaştırmayı başardılar hayatım lanet bir halde iş kuramam ev alamam o şekilde yani bitik ailemde abim ve ablalarım ise gezerler dolaşırlar telefonları son modeldir.. lakin ben o kadar çalışmama rağmen eski telefon ile hayatımı sürmekteyim hem abim her zaman şehir dışına çıkar gezer dolaşır çevresi vardır bizi kutu gibi dükkana soktukları için pazar günü bile müşteri mahcup olmamak için çalışırım ter pislik içinde kalırım..bu yaz askere gitcem düşünceleri kısa dönem yapmaktı ancak artık kendi yolumu çizmem gerektiği için uzun dönem kalmam sizce daha iyi değil mi ...artık bir zorluğa daha dayanamam.....Allah için sabrettim bu zamana kadar....bitti lütfen yorumlarınızı bekliyom... birde üst üste geliyor herşey psikolojim mahvoldu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benisev -- 10 Haziran 2018; 9:41:10 >

• sevdiğim kızı bir şekilde uzaklaştırdılar olayını bir bırak bence ne kadar zaman önceydi senin için bilmiyorum ama seven insan sözlüyse bile atar yüzüğü gelir en azından bir şeyler söylemeye, hissettirmeye çalışır. Ben de yalnızım ama yalnız olmam çevremdekileri ve kendimi yorumlamam için güzel bir fırsat oldu ve hepsinin ne kadar karaktersiz, şereften yoksun küçük çocuklar (22-29 yaş arası değişiyor hepsi) olduğuna karar verdim, hiçbirimiz mükemmel değiliz evet ama gerçekten günümüzde sanki herkes herkesin peşinden oyun çeviriyor, ağız arıyor ve duymak istediklerini duyduğunda egoya bağlıyor...

buna sevdiğin kız da dahil olabilir arkadaşların da ki bende öyleydi ama artık hiçbirinden hazetmiyorum, bunun bir sonraki aşaması bir şey hissettirmemeleri ve benim umursamamam, kaale almamam olucak

şu an memleketimden bir sürü arkadaşımla konuşuyorum ve burda da yeni bir kız ile tanıştım yurt dışına gitti ama güzel şekilde ilerlediğimizi düşünüyorum ve elbette dönücek tekrar

kısacası sana tavsiyem öfken, sinirin geçmiyorsa ya da çok boşlukta hissediyorsan eski şeylerin yerine yenisini koyman çivi çiviyi söker...

inan ki iyi sonuç alırsın dost dediklerimin yerine eski ekibimi çok güzel koydum ve muhtemel yeni kız arkadaşımla da olayı çok güzel yedirip bitirdim.

Bırak azıcık seni arkadaşı olarak bile görmeye üşenen insanlar üzülsün bırak seni sevdiğini düşündüğün kız üzülsün ki belki gerçekten seviyordu ama aynı oyunu tekrar oynama geri dönerse de türkiyedeki bana kalırsa en büyük sorunlardan biri insanların birbirleriyle konuşmadan kaçması iki yetişkin insan gibi oturup konuşamıyoruz sevdiğimiz insanla bile ama bunları da düşünmesi gerekenler artık onlar hiçbiri senden değerli değil ve olmayacak da kendine çok iyi bak

• Sen fazla fedakarlik yapmişsin bundan sonra kendi hayatini cizebiliyorsan ciz uzaklas ailenden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun donem askerlik yapma helede bu yaşta.

orada 20 yasina gelmis 10 yasindaki cocuk zeksina sahip insanlarla ayni ortamda askerlik yapamazsin hayatinin hatasini yaparsin. kisa donem yap bana dua edersin hatirladikca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş olmuş 28 bence bundan sonra birşekilde ayrıl o evde aileden sende yolunu çiz kendi hayatını kur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.